Assemblea Nacional Catalana

Assemblea Nacional Catalana Follow

Perfil oficial de l' Assemblea Nacional Catalana #oRepúblicaoRepública

https://assemblea.cat/

60,756 Followers  746 Follow

Share Share Share

🗳️ Ja estem votant! Acosta't a la teva seu electoral i vota presencialment fins a les 14 h. També pots fer-ho telemàticament fins a les 16 h 💪 Recorda, una alta participació fa més forta l'Assemblea!
‪A punt per començar l'acte a plaça Universitat de Barcelona el dia que fa 5 mesos que els Jordis són a la presó injustament. Ni un pas enrere contra la repressió! El poble sempre hi és! 🎗‬
Aquest vespre sortim per exigir la #llibertat dels Jordis i dels consellers empresonats i exiliats. Atents a les convocatòries territorials! A BCN, a les 19 h a plaça Universitat. Ni oblidem ni perdonem! 📣 Demà, a partir de les 17 h, gran manifestació verda en defensa del nostre model d'escola a Barcelona!
Demà votem el nou Secretariat Nacional! 🙋‍♀️ Tens preguntes per als candidats? Què pot aportar cada un? Quins et representen? Recorda que també pots fer-los preguntes a través del nostre fòrum online. Participa a través del nostre web! 🗳️ Atenció! El període de vot telemàtic s'allarga fins demà dissabte a les 16 h! 
Soci, participa i decideix com vols que sigui l'Assemblea!
Avui hem viscut un altre trist atac a la democràcia. Traieu les vostres grapes d'aquest poble! Som gent de pau i no ens fareu por, no callarem! #llibertat!

Màxima solidaritat amb tots els repressaliats. Institucions, entitats, sindicats, junts contra la vulneració de drets. No ens farem enrere. Els drets es defensen exercint-los! 👉 Demà, a les 19 h, tornarem a demostrar la nostra força 🎗
‪Pancartes de #Llibertat i un gran llaç groc llueixen a la grada del Camp Nou! No ens aturem. Que el nostre clam arribi a tot arreu! ‬
📷 Avui hem acompanyat els dejunadors que són al monestir de les Puel·les, a Sarrià. Per què dejunem? 👉 Tota acció de reivindicació suma. Aquesta és una experiència molt enriquidora que cal estendre com una taca d'oli. #Llibertat!

Info i inscripcions 🔗 prouostatges.cat
L'Assemblea no para 🙋‍♀️ Soci, simpatitzant, curiós, recorda que ja tens disponible la llista d'actes on els candidats al Secretariat Nacional exposaran les seves candidatures. N'hi ha per tot el territori i són oberts a tothom. Tens dubtes? Participa-hi!
Consulta'ls al nostre web!
#RepúblicaARA
El clam de #llibertat traspassa fronteres. Concretament, aquesta foto ens arriba de Dusserdolf, just al carrer del consulat espanyol. La causa de la democràcia és a tot arreu!
El poble sempre hi és! 💪 #RepúblicaARA
Al passeig de Colom, milers de veus tornem a demostrar la força de la gent! #RepúblicaARA!
Tot a punt per començar a Pla de Palau #RepúblicaAra!