athirahassin

athirahassin Follow

📧Email : athirah_2408@yahoo.com
#KelabBloggerBenAshaari #kbba9
#misztrextravel
#athirahassintravel
#fahmirahfamilytrip

http://www.athirahassin.com/

1,408 Followers  985 Follow

Share Share Share

Al Masoud Trading - syurga minyak zaitun
.
.
Boleh dapatkan pelbagai jenis minyak zaitun dekat sini.. olive oil khas untuk baby pun ada tau dekat sini.. bagi yang nak amalkan pemakanan sihat tu apa kata bertukar dari minyak masak harian ke minyak zaitun? Heheh .
.

Untuk keluaran Al’Ard ada olive oil premium organic, za’atar, sabun minyak zaitun dan juga minyak habbatus sauda.. .
.
.
Oh yee dekat sini ada pelbagai brand minyak zaitun dari negara pengeluar yang berbeza tau.. so boleh datang dan pilih sendiri.
.
#kbba9 #evoo #minyakzaitun #minyakzaitunpalestine #extravirginoliveoil
First born #ahmadasyrafMF
Apa ni PPE tak cukup.. kang abah saman kang 🤭🤭🤭 @m.fahmi_suhaimi .
.
#kbba9 #ahmadasyrafMF #fahmirahjr #firstborn
2 ketul ahmad 😍
.
.
#kbba9 #ahmadasyrafMF #ahmadamsyarMF #siblings #theahmad #kids #bondsbaby #fahmirahjr #baby #raisinggentlemen
Hurmmm baru aku faham kenapa korg semua share gambar aku macam ni sebab memang semua gambar aku struggle dengan anak pun.. 😑😑😑😑 kenapa la aku tak pass dekat bapak dia je masa ni 😌
.
.
#toolatetoregret #schoolfriends
Mama tgh mendonut tapi ada budak minta di uli dulu 😂😍
.
.
#ahmadamsyarMF #fahmirahjr2 #bondsbaby #bondschestysuit #babybonds
👨‍👩‍👦‍👦
Esok.. Satu team #KEMBARAKBBA9 akan ke Jepun. Kembara kali ini diuruskan serta ditaja oleh J HORIZONS dan COSMODERM. Jangan lupa ikuti kembara mereka melalui Instagram @kelabbloggerbenashaari dan juga insta mereka.
.
J HORIZON TRAVEL (M) Sdn Bhd
FB : https://www.facebook.com/J-Horizons-Travel-M-Sdn-Bhd-373441562686739
Web : http://j-horizons.com.my
.
Cosmoderm
FB : https://www.facebook.com/Cosmoderm
Web : www.cosmoderm.com.my
.
Team Blogger : @kelabbloggerbenashaari #kbba9 #kembarakbba9
.
Penaja : @cosmoderm #cosmoderm #ilovemyskin
.
Penaja Lokasi : J-Horizons Travel #jhorizons
.
Penginapan :
Hari 1 & 2 : @sheratonmiyakoosaka #sheratonmiyakoosaka
Hari 3 & 4 : @shimakankohotel #shimakankohotel
Hari 5 : @westinmiyakokyoto #westinmiyakokyoto
.
Wifi :
@roamingmanmy #roamingmanmy
.
Hoodies :
@kandawaris #kandawaris
.
Penaja sarapan :
@lazzsusukambinghq #lazzsusukambing
@kitsuimalaysia #kitsuimalaysia
.
#japantourism #autumn
Pengaruh rakan kurang sebaya 😌
#dapurathirah is back 😍
.
.
#kbba9 #meegoreng #malayfood #cookblogger #review #blogger #lifestyleblogger #mommy #homemade #mommycook
Before and after.. see u next time 🍄💇🏻‍♂️
.
.
#ahmadasyrafMF #fahmirahjr #kbba9
🤤🤤🤤🤤 #dapurathirah