athirahassin

athirahassin Follow

📧Email : athirah_2408@yahoo.com
#KelabBloggerBenAshaari #kbba9
#misztrextravel
#athirahassintravel
#fahmirahfamilytrip

http://www.athirahassin.com/

1,447 Followers  985 Follow

Share Share Share

He is 10mo today.. #ahmadamsyarMF ❤️
.
.
#ahmadamsyarmilestone #babysteps #kbba9 #fahmirahjr2
Wah.. tak sabarnya esok!! Permulaan 2019 dengan Bengkel Videografi Kelab Blogger Ben Ashaari bersama Kunang Kunang Pictures, bertempat di @MaticMy.
.
Jangan lupa ikuti IG @kelabbloggerbenashaari
@kunang2pictures
.
.
#bengkelvideografikbba9
#bengkelvideografi
#kunang2pictures
#maticmy
#kbba9
Rasa macam super power hari ni.. jaga 2 ketul ni sorang2.... siap boleh round garden, mini zoo dan swimming... .
.
.
#iphonephotography #iphonexrphotography #kbba9 #scenery #avillion #fahmirahfamilytrip #rindubantalhotel #fahmirahfamilyday #lifestyleblogger #blogger #travelblogger #nofilter
Short getaway... tagging along on my hb’s team building.. hahahahah... .
.
#iphonephotography #iphonexrphotography #kbba9 #scenery #avillion #fahmirahfamilytrip #rindubantalhotel #fahmirahfamilyday #lifestyleblogger #blogger #travelblogger #nofilter
Penat dik tidur pukul 4pg... haaaa ada juga mama tertidur dekat site japg ni... .
.
#theahmad #ahmadamsyarMF #fahmirahjr2 #kbba9 #mommylife
Sihat secara semulajadi dengan gabungan bahan alam terbaik menyahkan kolesterol jahat dan menjaga jantung anda,itulah Alam Natura.
Lemon,Madu,Halia,Kurma,Cuka Epal dan Bawang Putih di adun sebati ,resepi homemade terbaik untuk hidup lebih sihat.
Boleh dapatkan di Fb Alamnatura dan Ig @uncle.alam rasai sendiri perbezaannya.
.
.
Baca di https://www.benashaari.com/2019/01/nak-jaga-badan-dan-kesihatan-cuba-jer.html
.
#alamnatura #homemade #remedy #heart #kolesterol #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #natural #nature #sayangijantunganda #badcholesterol #heartdisease
Mision 2019...... .
.
Slow and steady.. stay fit and healthy .
.
#3series #roadtohealthylife #exercise #jogging #elmina #kbba9 #blogger #bloggerlifestyle #familytime #iphonephotography
Hari ni last day utk harga sale ni tau.. instagram @tokyoorganic tengah prob sekarang so boleh order/dm acc saya yang ini .
.
#tokyoorganic #meikojepun #meikosale #naturactor #YES #mcct #octard #kbba9
Tak tahan nak share walaupun ni baru draft belum finalize lagi........ in the making of................... jeng jeng jeng .
.
Follow @cutelittleclub 😊
.
.
#kbba9 #lifestyleblogger #bloggermommy #blogger #bloggermalaysia #doddles
Masalah yg kerap muncul bila travel ke luar negara, ialah mencari produk Halal. Nahhh... InshaAllah masalah tu boleh diselesaikan nanti.
.
Ini projek pertama usahasama Kementerian Pembangunan Usahawan dengan agensinya SME Corp Malaysia. Tujuan utama adalah untuk membawa produk Halal tempatan ke negara Jepun sempena Sukan Olimpik 2020 nanti. .
Sila kemaskini jadual korang untuk bulan Januari ni. Sama-sama kita ke KUALA LUMPUR CONVENTION CENTRE nanti (24-26 Januari 2019).
.
Jangan lepaskan peluang untuk MENCARI YANG HALAL di sana.
.
Info lanjut : https://www.facebook.com/OfficialMEDMalaysia
.
.
#mhe2019 #mys2japan #halal #produkhalal #malaysiahalalexpo2019 #kbba9 #travel #blogger #lifestyle #halaljepun #jepun #japan
Ramai dah mencuba susu kambing dr jenama LAZZ dan pastinya akan menjadi pelanggan setia. Ini termasuklah mereka yg sedang mengandung dan menyusu turut jadikan pengambilan harian sebagai minuman tambahan kerana khasiat yg terkandung di dalamnya. Alhamdulillah.
.
Jom baca dan tonton video dari rakan rakan blogger #KBBA9. Share jika bermanfaat.
.
Terima kasih kerana sudi meluangkan masa. Selamat Tahun Baru 2019.
#lazzsusukambing #susukambinglazz #lazzkonsultan #kbba9
.
1. Ina
https://nurimanqhaisara.com/order-lazz-susu-kambing/
.
2. Radhia
https://penselduabee.blogspot.com/2018/12/lazz-susu-kambing-susu-kambing-segar-penuh-khasiat-yang-boleh-terus-dihantar-ke-rumah.html?m=1