Siti Awadah | Mommy Blogger

Siti Awadah | Mommy Blogger Follow

📌 SIS HAWA | Malaysia
📌 Founder #teambpt #bloggerpantaitimur
📌 Review | Advertorial | Collaboration
📧 rosebirumuda@gmail.com

http://www.sishawa.com/

1,677 Followers  836 Follow

Share Share Share

Punyalah wangi sampai rasa mcm budak2 yg x reti nak keluar dr bilik air... Ah sudah!! X pasal naik bil air bulan ni hahahhaaa... Ini semua salah #enchanteurparis #parfum #showergel... Sapa suurh wangi sangattttt.. Jom mandi!!! Ehhhh
.
#sishawadotcom #bloggerpantaitimur #teambpt #sishawa #review #bloggermalaysia #perfume #wangi
Dari zaman anak dara sampai dah mak budak... #enchanteur tetap di hati. Sbb tu bila dpt tahu ada parfum. Shower gel ni terus rasa excited yg teramat sgt...
.
Dari 3 variasi, I luv #monamie best Sgt warna kuning ni.... Sweet but energetic... Jom pakat beli, x mahal pun... Botol besar 750g ni hanya RM16.75 je..
.
#sishawadotcom #bloggerpantaitimur #teambpt #sishawa #review #bloggermalaysia #perfume #wangi
Hari ni dok abadikan saiz kaki si #kasihsufi sebagai kenangan
Kita punyalah buat lawak.. Dia tak gelak pun!!! Ggrrrrrrrr.... #sishawadotcom #teambpt #bloggerpantaitimur
Dari seorang baik bersama keluarga... Makin best bila di tempat yg cantik... #terengganu #teambpt #bloggerpantaitimur #sishawa #sishawadotcom
Tiap kali nk beli nursing bra mesti check kt part cangkuk ngan getah... Kalau ada dawai mmg reject terus.. X suka ada dawai sbb selalu bg rasa sakit huhu... #nursingbra #mamawaynursingbra #mamawaybreastpads
Maaf kalau ada yg malu dgn gmbr di status ini tpi sbagai seorg ibu yg menyusu sndiri secara langsung untuk tempoh 2 tahun bagi ke enam-enam anak, perkara sebegini sudah jdi biasa dan jika di tanya apakah jenama nursing bra yg ku suka? Tidak lain dan tidak bukan adalah #mamaway .
Tak hanya ada pelbagai design #nursingbra yg sgt bagus dan selesa, #breastpad juga ada. so bg ibu2 yg sdg berazam utk turut menyusu sI comel masing2, boleh cuba barangan dr jenama MAMAWAY hari ini..
.
Jika nk dptkan info lanjut dgn diskaun sebanyak RM25, boleh baca review ini : https://www.sishawa.com/2018/12/happy-with-crossover-nursing-bra-and-breast-pad-from-mamaway.html

#sishawa #sishawadotcom #review #ibumenyusu #nursingbra #bramenyusu #ibuhamil #breastfeeding
Bamun dlm bnyk2 minuman #anchorfoodprofessionals #lemonmintmeringue menjadi pilihan.. Fresh!!! Segar dgn bau yg memikat bagai kan berada kat kepuluan meldives... Nyamannnnnn
Ini #chocoffee gabungan kopi putih dan coklat yg pekat melekat terus menusuk ke hati para penggemar coffee dan chocs.. Juga menu dari chef #anchor #anchorfoodprofessionals nikmattttt Sgt nikmat
#kayanikafusion dari #chef #anchorfoodprofessionals ni sekali makan rasa nk lagi.. Gabungan lemak manis tu mmg umphhhh dgn tekak org mlysia
Minggu lepas masa ada trip ke utara sempatlah singgah ke #oversteppedcafe di #sungaipetani, makanan sedap dan makin umphhhh dgn minuman moodmojee yg dihasilkan oleh chef @anchorkitchen.. Perghhh terangkat habis bila merasa #moodmojeedrinks ni.. Mmg sedap!!
Bwa anak2 datang #mcdonalds #pengkalanchepa... Hajat nk makan2 menu hi ada sekali ternampak plak #macaron... 6 perasa plak tu.. Harga sekotak ni RM10 je.. Sedapppp plak tu.. Pekena ngan #mccafe mmg umphhhh...
.
#sishawadotcom #bloggerpantaitimur #review #teambpt #sishawajalan