Siti Awadah | Blogger πŸ‡²πŸ‡Ύ

Siti Awadah | Blogger πŸ‡²πŸ‡Ύ Follow

πŸ’ŸMom Lifestyle Blog
πŸ’•Parenting Is Fun
#mommyblogger |#parentingblogger |#teambpt
πŸŽ‰Open for Review Advertorial Collaboration
πŸ“§ rosebirumuda@gmail.com

http://www.sishawa.com/

2,778 Followers  2,193 Follow

Share Share Share

Kasih pun nk wat cabaran tudung botol gak.. But disebabkan x cukup umur, belum akil baligh... Gantikn dgn air mineral aci x?? 😘😘
.
#sishawadotcom #teambpt #bloggerpantaitimur  #mommyblogger #lifestyleblogger #mommybloggermalaysia #parentingbloggermalaysia #modelcilik
Hari ni kita layan LALA... lalalalala.... Selamat t.ari semua.... πŸ’—πŸ’•
Ada budak tengah merajuk... Siap pakej mulut muncung lagi... Hmm.. Berjangkit perangai merajuk dr sapa ntah!!! Kasih Sufi... Kasih Sufi.. πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜‚
.
:: Hijab by @airakamilia
#budakcomelmerajuk #sishawadotcom #anakblogger #anakmamaabah #parentingbloggermalaysia
Kalau dulu kan time nk masak mesti kena prepair mcm2.. Tmbh2 kalau nk masak menu yg rare mcm nasi kerabu dgn warna biru bunga telang...
.
Tapi tu dulu la.. Skrg ni dh ada pati dgn bahan semulajadi dgn rasa, bau dan warna yg ohsem..
.
4 jenis semuanya..
:: SERAI
:: ROSELLE
:: PANDAN
:: BUNGA TELANG
. 
Ini semua adalah BIONUTRICIA EXTRACT... besttt sgt!!!! Suka3.... Luv it β€οΈπŸ’‹
.
#bionutriciaextract #naturalflavour #sishawadotcom #teambpt #mommyblogger #jommasak
Hari ni layan jajang for dinner... Alhamdulillah sedappp.. @gotkimchi.kelantan u the best!! πŸ˜πŸ˜πŸ˜‹.
#sishawadotcom #koreanfood #halal #muslimfood
Skrg petai dh banyak.. Selain ulam sis suka wat gulai dgn ayam @ daging.. Sodappp... 😍😍
Berkorea saya hari ni.. Lama dah tak makan kimchi.. Paling best ini betul2 keluaran muslim n halal.. Yesss!!
.
Utk org kelantan boleh dptkan dr @gotkimchi.kelantan
JOM!!! (ajak cik suami) .
Nak gi mana????
.
Adalahhhh... (Jawab cik suami lagi)
. 
Lor... Ajak kita teman dia gi tapak site ghupanya... Sabo je la.. Mujur kejap jee.... πŸ˜žπŸ™„πŸ˜‚πŸ˜‚
MIMIK MUKA.... Versi Kasih Sufi.... 😍😍
Hubby balik keja kita jamu ngan bingka ubi kayu arini.. Specialnya rasa pandan.. Haaa rare kan?? Makin rare #pandanleafextract x payah nk blander tapis bagai... Smuanya dah ready..
.
@bionutriciaextract mmg awesome 😘😘😘😍
Budak2 skrg dgn handphone hmmmm... Naik geram!! Handphone kita kdg2 tu belum sempat nk pegang diaorg dulu dh ambil buat main games...
.
Thats why saya cuba sedaya upaya utk beri toys yg bagus utk education buat #kasihsufi.. At least boleh main sambil happy2...
.
Skrg sejak ada #avocadoguitar ni Kasih nmpk makin okay.... Xde la asyik nak berebut phone je mcm dulu 😍😍😍
.
@bloomandgrowasia
@skiphop.asia
@smartmumasia
#sishawadotcom
#mommyblogger #bloggerpantaitimur
#teambpt
Alhamdulillah Allah masih panjangkan umur ini utk terus bersama anak2, suami dan famili...
.
Selamat pagiii... Happy breakfast.. 😍😍