MISS AZWAR SYUHADA

MISS AZWAR SYUHADA Follow

Personal blog
๐ŸŒผLifestyle blogger writer
๐ŸŒผ @altheakorea Beauty Ambassador #AltheaAngels
๐Ÿ’Œ azwarsyuhada.work@yahoo.com

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.my/

5,194 Followers  1,516 Follow

Share Share Share

๐Ÿ’—WE BARE BEARS๐Ÿ’—

Hi! Buat peminat tegar SAFI, ada berita gembira buat korang semua sebab SAFI sekarang tengah buat promotion khas untuk SHAMPOO SAFI SHAYLA. Dimana, dengan setiap pembelian mana-mana produk ini dengan harga RM35 ke atas, korang berpeluang mendapatkan sling bag WE BARE BEARS seperti gambar dekat bawah ini. Cute kan! Paling best sling bag ini limited edition tau.

Tunggu apa lagi, kunjungi mana-mana farmasi atau hypermarket yang berdekatan yang ada SAFI SHAYLA ini. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #safishayla #SAFIMalaysia #SAFIShaylaWBB #safiblogger #gengkotakhitam #haircare #webarebears #limitededition #WBB #rm #rushmedia
Kisah malam tadi, finally dapat juga habiskan larian 13km๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… @besrayahighway
@besrayahighway
@besrayahighway

Hilang penat bila dah penghujung๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ #duohighwaychallenge2019
#besrayahighwaychallenge 
#ijmallianzduohighwaychallenge201#missazwarsyuhada #lifestyleblogger #running #marathon
[Naughty Italian @ Mainroad Jalan Ampang]

Tak ada plan lagi ke nak makan mana malam minggu ini? Apa kata jom pekena makanan Itali di Naughty Italian Mainroad Jalan Ampang. Port baikk punya bagi pengemar masakan Itali seperti pasta, carbonara, nacho dan banyak lagi.๐Ÿ๐Ÿฅ™ Sekitar KL juga ini. Terbaik 
Antara sajian yang ditawarkan adalah seperti;
๐Ÿ˜‹ Naughty Carbonara
๐Ÿ˜‹ The Lamb Brasato
๐Ÿ˜‹ Basil and Almond Pesto
๐Ÿ˜‹ Sicilian Aglio Olio ๐Ÿ˜‹ Wild Mushroom Bruschetta
๐Ÿ˜‹ Arrabiata Meatballs
๐Ÿ˜‹ Italian Nachos

Semuanya memang padu, paling penting harga berpatutan! Nak tahu lebih lanjut boleh baca SINI;

https://bit.ly/2HihG6z

Fb: www.facebook.com/italinakal
IG: @my_naughtyitalian โฐ Waktu operasi: 5.00pm - 3.00am (buka setiap hari)
โญ•๏ธ Special promo: 15% diskaun setiap Isnin hingga Jumaat dari jam 5.00pm hingga 7.00pm
โญ•๏ธ Buskers: Setiap Rabu hingga Ahad
โญ•๏ธ Bonus : big screen (untuk bola)

#MainroadJalanAmpang
#NaughtyItalian 
#Pasta
#Italifood
Dah cuba macam-macam, tapi masalah kelemumur masih ada juga. Cuba bertukar pada syampu SAFI SHAYLA, salah satu jenama yang terbaik dimana Safi telah memperkenalkan syampu dengan formulasi baru yang terdiri dari Syampu, Minyak Rambut dan Mask Anti Kelemumur. Cuba dulu baru tahu๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž #safishayla #SAFIMalaysia #SAFIShaylaWBB #safiblogger #gengkotakhitam #haircare #webarebears #limitededition #WBB #rm #rushmedia
Siapa yang ada di MyTown jangan lupa datang ke booth @maggi.malaysia ada pelbagai aktiviti menarik di ๐ŸŒผ๐ŸŒผ #maggicukuprasa 
#takkenalmakatakcinta
Hi! Buat peminat tegar SAFI, ada berita gembira buat korang semua sebab SAFI sekarang tengah buat promotion khas untuk SAFI SHAYLA. Dimana, dengan setiap pembelian mana-mana produk ini dengan harga RM35 ke atas, korang berpeluang mendapatkan sling bag WE BARE BEARS seperti gambar dekat bawah ini. Cute kan! Paling best sling bag ini limited edition tau.

Tunggu apa lagi, kunjungi mana-mana farmasi atau hypermarket yang berdekatan yang ada SAFI SHAYLA ini. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #safishayla #SAFIMalaysia #SAFIShaylaWBB #safiblogger #gengkotakhitam #haircare #webarebears #limitededition #WBB #rm #rushmedia
#lariannegaraku2019 ๐Ÿƒโ€โ™€๐Ÿƒโ€โ™€๐Ÿƒโ€โ™€
New perfume from Anna sui

#annasuimermaid
Tak lengkap rasanya kalau sarapan pagi tiada Ladys Choice ni. Sebab ia sememangnua sedap lagi berkhasiat. Setiap pagi kalau buat roti sandwich mesti kena letak Lady's Choice ini. Tambahan pula,  satu keluarga sukakannya.๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ Kalau nak tahu, dalam setiap botol Ladys Choice ni ada khasiat Omega 3. Tak mustahillah, makin membesar dengan sihat lah anak-anak dengan jayanya.

Jom tengok website ni https://www.nakmakanapa.com.my/ banyak resepi menarik untuk dicuba tau. Tips-tips menarik pun ade.
#IbuSejati #LadysChoiceMy
Had so much fun yesterday at the @lennox.malaysia X @abccookingofficial event by @butterflyproject.my .Thank you so much for the great and awesome experience. First time dalam sejarah buat kek sendiri sedap juga so fluffy, soft dan pastinya yummy.๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Mak aku nampak ini mesti kena ejek. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…Paling special sekali bila bubuh Collagen Lennox dalam Berry Souffle Cheese ini hah. Jadi Snow White kau hari2๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ BERRY SOUFFLE CHEESE (*makes 8 pieces)
INGREDIENTS [SOUFFLE CHEESECAKE]
Cream cheese- 150g
Caster sugar- 40g
Egg yolk-2
Milk-.30cc
Vanilla essence- Approx
Cake flour-20g
Lennox collagen- 1 tbsp

Egg white-2
Caster sugar-30g [BERRY CHEESE CREAM]
Cream cheese-30g
Caster sugar-15g
Strawberry powder- 1 tbsp
Lemon juice- 1 tsp
Whipping cream- 80g
Lennox collagen- 1 tbsp [TOPPING]
Raspberry-40g
Lemon juice- 1tsp
Fresh blueberry/raspberry-16pcs/8pcs
Minced pistachio-approx

More info, I will continue in my blog๐Ÿ˜…
@lennox.malaysia @butterflyproject.my 
@abccookingofficial #lennoxmalaysia
#loveyourskin 
#butterflymsia
#missazwarsyuhada #malaysiablogger #lifestyleblogger
Walaupun sibuk bekerja jangan lupa isi perut untuk kekal bertenaga. ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
 Makan biskut pun dah kenyang! Salah satu biskut kagemaran Azwar sudah semestinya Zess Cheese Cracker Sandwich tambah dengan keenakan kejunya yang sedapp. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
.
Paling penting packaging sangat mesra alam, boleh sumbat dalam handbag senang cerita. Bila lapar boleh ngap terus! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š @zessbiscuits @Orientalfoodmy
#ZessBiscuits #OrientalFoodMY
Good news buat peminat tegar Safi!! Kini Safi ada keluarkan 1 lagi produk terbaru iaitu SAFI BALQIS OXYWHITE - HYDRATING LOTION 100ML

Gabungan formulasi penyegar & pelembap memberikan kesan lembapan yang optimum bertindak: โœ”Memberikan 2x penghidratan dan kesegaran dengan satu penggunaan.
โœ”Meningkatkan rintangan  lembapan secara mendalam dan optimum sepanjang hari โœ”Mudah meresap
โœ”Tidak melekit
โœ”Mencegah kulit menjadi gelap akibat radiasi

Paling penting senang bawa kemana sahaja. ๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘œ #safibalqis #safimy  #safihydrationlotion #safimalaysia #safibalqishydratinglotion