MISS AZWAR SYUHADA

MISS AZWAR SYUHADA Follow

Personal blog
🌼Lifestyle blogger writer
🌼 @altheakorea Beauty Ambassador #AltheaAngels
💌 azwarsyuhada.work@yahoo.com

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.my/

5,188 Followers  1,433 Follow

Share Share Share

After taking the #ChillTestChallenge I realized that I have sensitive teeth. Sensitivity can get worse, don’t ignore it! 😥😥
.
.
#SensodyneMalaysia #ChillTestChallenge #Sensodyne
Ohh NO!! I just realised that I have sensitive teeth after taking the #ChillTestChallenge . 😥😥Sensitivity can get worse, don't ignore it!😊😊
.
.
I challenge @khldahmzh @amaninayusuf @farahudahud to do #ChillTestChallenge . Berani ke tidak? Cepat buat sekarang! 😀
Check out this link: http://voxl.ink/3KG2X
.
.
#SensodyneMalaysia #Sensodyne #ChillTestChallenge
Ambil mood, mana tahu sampai Jeju pula lepas ni🌼😜
.
.
Lokasi: Pantai Senok (Nami Malaysia)
.
.
#jjcm
#lifestyleblogger #missazwarsyuhada
My memories with SOGO are when spend time together with my friends at food court SOGO. We gossip, laught, hangout together. Sweet is the memory of distant friends! Like the mellow rays of the departing sun, it falls tenderly, yet sadly on the heart. Miss you all so muchh!😘 @sogomalaysia 
#SOGOTURNS25 #SOGOMalaysia #sayanakmenang #contestmalaysia #contestmalaysia
5 month ago. I'm still here wih Ng Chan Mau & Co Sdn. Bhd. family😜

#kualalumpur #ngchanmau #missazwarsyuhada #lifestyleblogger #lifestyle #bloggermalaysia
Lately, kerap benor jerawat naik dekat muka. Nasib baik jumpa 1 solution iaitu Cleanser Aloe AC Clean Bubble Cleanser. Sekali pump je keluar  banyak buih..Syok gila! Bila apply dekat muka best  sebab ianya ringan dan lembut sahaja. Tambah-tambah, bau haruman yang menyenangkan macam bau herba kenalah dengan selera aku. Bila dah bilas dengan air bersih, muka rasa lebih licin dan lembut je. Jerawat pun makin mengecut!😊
.
.
Nak tahu lebih lanjut, boleh baca dalam blog nanti ya😘
.
. 🍁Brand : Hansaegee Nature
🍁Website: www.hansaegee.com/shop
🍁@hansaegeenature
#hansaegeenature #hansaegee #aloeacbubblecleanser

#hansagaegeenature #aloeaccleanbubblecleanser #cleanser #facialcleanser
Baru-baru ini sempat pergi ke majlis pelancaran Kitkat Ruby di Midvalley. Menariknya, Coklat Ruby ini bewarna PINK dan merupakan jenis coklat versi ke-4 selepas White, Dark, Milk Chocolate. Dihasilkan tanpa sebarang perasa, pewarna dan aditif atau pengubahsuaian genetik.

Nak tahu rasanya macam mana, kenalah datang ke store Kitkat Chocolatory di Level 1 Midvalley. Sambil-sambil tu bolehlah custom made Coklat Kitkat korang!

Nak tahu lebih lanjut boleh baca dekat blog;
>>https://bit.ly/2FKwcUI

#haveabreak
#Kitkatrubybreak
#kitkatchocolatory
Orang paling positif aku pernah jumpa. Harini dia last day pula, sentiasa menjadi pendengar paling setia. Maaflah, tak pandai nak buat ayat sweet2, apa-apa pun Selamat Pengantin Baru👰💝@syahda96
Jom berehat bersama kitkat! Menyempat ke mari untuk rasai kitkat terbaru.🌸 #haveabreak
#kitkatrubybreak
#kitkatchocolatory
#2018bestnine
Merry Chrismas🎠🌼
Don't forget check out my latest new blogpost about Milk Peel Cream Mask. Link on my bio >>https://bit.ly/2Cgi2Zq
.
.
#altheaangels #AltheaKorea #milkpeelcreammask #altheamilkpeel #altheamilkpeelcreammask