azziah nawawi

azziah nawawi Follow

http://genuine-1224.blogspot.com/

504 Followers  492 Follow

Share Share Share

Leheiq mana leheiqqqq Affan oii??
Geram la budak debab ni.. Baik ja, sesapa ambik pun dia ok..
Maka dia pun redho layan makngah dia. Hahaha
#anakmenakan #kenduri
Selamat pengantin baru sepupu.. Esok kenduri lagi. Yeahaaaaa..
Esok baru blh huru hara. Hari ni kenduri org so kaver sket yeh. Hahaha
#kenduri #paksukecikdahkawen #cucucicitHajiShafie
Small celebration to our beloved bos dan juga penerima ASG 2018 yg lain. Congrats and gud job guys!!
#opiskakyah
Reward selepas berjaya IF sampai pukul 1.10 tghr. Fuhhhhhhhh..
Tepok bahu sendiri. Hahaha. 😝😝
#mogaistiqomah #mampukah
Sampai opis awal, so kita layan radio dulu. Skali kluar lagu kegemaran satu ketika dulu kini dan selamanya. Aduhhhhh menggamit memori sungguh. Jarang sgt radio nak putarkan lagu ni..
Ada yg ingat ke lagu ni?? Yg nyanyi kat tepi tingkap kreta tuu? Hahahaha..
Kamu kamu kamu, aimisyuuu 😉
#ranggimetropolis #awwieeeeee  #rockpunkakyahlayantau #duluhantusketperangai #lanimuslimahdah #agitchuu
Rasa kuruih lepas derma darah.
Marilah kita cover balik mana yg hilang tu. Hahahaha.
Aci dak?
Sedap weii, kerat kaki wohh
#happytummy #gemokaiduncare
Yeahhh!!
Finally I did it!! Proud to myself 😝
Lama bertangguh, hari ni terlaksana. Eh, aku bukan takut jarum, no no. Yg takut jarum tu pak incik kat rumah nuuu.. Takut menda la jarum kecik ja pun, jari kelinking lagi besaq aihh..
Selalu ada program derma darah kat sini, cuma masa selalu terbatas. Hari ni berjaya! Lepas ni harap dpt jadikan rutin. Moga usaha yg sedikit ni dpt dimanfaatkan utk org lain. Semoga yg dpt darah aku tu nnt, bertambah sehatttttt montek comey mcm aku jugak bhahahaha..
#IamAblooddonor
Patutlah mama segan ja nak masak hari ni. Duk terasa2 nak berbuka dgn kerabu megi. Dan mujurlah tak masak, sebab sementara nak berbuka tu duk hadap mat aniq saja.
Hari ni otromen test power terbang atas krusi. Sudahnya gedebukkkk terdampar di lantai pakej pecah mulut darah merambu. Dan keyau tersedu sedu yg tiada kesudahan hahahahah. Sambil keyau sambil meratuih tu yg tak tahan. Sakit ka dak pun mak konfiuss nakkk...
Mak nak kesian ngan nak gelak sama bnyk tgk kelaku hang. Takmau p hospital, nnt kena duk sana lama. Takleh p skolah, sbb sakit mulut berdarah, sakit gigi takleh makan. Kena cuti 2 minggu. Amboiiii sgt dia..
Dan pkul 830 tadi, dia dah kembali normal cakap bnyk dan mula menggedik balik : kembali menjadi otromen siap mengaji okeh. Bhahahahah..
#puasaRejab #daportutuppetangni 
#cikKembong #anakjantanmanaretiduksengap #otromenjadianversipaklebai
Jgn keliru.. Ni buku rekod kesihatan mat aniq. Asyiklah lupa nak bwk, nak kemaskini rekod imunisasi beliau utk permohonan darjah 1 thn 2021 nnt.
Utk anak seterusnya, mak isi awal. 
Dah setel submit, blh hantar dokumen berkaitan ke skolah yg dipohon. 
Harapan dan cita2 mama, nnt Aniq sekolah sekali dgn kakak dia lah. Tapi yg ni kena mohon jugak sebagai plan B sebab kita hanya merancang kan? .
Oh, pagi ni dia ada moody sket, tapi masih terkawal. Well, Monday kannn 😜
#aniqmirzaa
✴ SPECIAL EDITION ✴
~ Kekaboo x Mirabelle Designer Collaboration Series ~
Tak bnyk yg tinggal. Dah blh pikir nak matchy2 dgn baju ghaya.
PM mai laju2 naaa...
#kekaboolovers
#mirabellelovers
Mak brenti iron baju kejap sebab nak rakam gelagat 2 bradik ni.
Dik, jgn main2 dgn kakak ustajah, dia cengei oooooo..
Adalah kut 15 minit diorg ngaji sesama, pastu mama suruh brenti sebab rimaih aihh dgr kakak duk berleteiq ke adik sebab sebut tak betoi + mama duk iron baju pun tak tenang. Adik hang cakap tak teruih lagi kakak oiiii. Hahaha
#cikKuntum #cikKembong
Aniq panggil kuih keraih..
Pon boleh...
#kuihtraditional #kuihkaraih