Babybytes

Babybytes Follow

Bijna 1 miljoen vrouwen per maand komen op BabyBytes om alles te weten over zwangerschap, opvoeding & het leven als een modern mommy!

http://www.babybytes.nl/

1,890 Followers  1,628 Follow

Share Share Share

Heb jij een newborn shoot gehouden met je baby?
Zou jij  zo'n taart willen op de eerste verjaardag van je kindje? 😍
Hapjes! Wanneer begon jij ermee en wat vond jouw kindje ervan?
Wil jij deze leuke babystrandsetjes van Zoocchini winnen? Dat kan, BabyBytes mag er vijf weggeven! Like onze Instagram-pagina en tag twee vriendinnen die dit bericht ook moeten zien. Volgende week donderdag maken wij bekend of jij de winnaar bent! #winactie #winnen #Zoocchini
Heb jij nog tips of tricks?
Saskia Weerstand (31) is mommy vlogger, 3FM-dj en presentatrice van het kinderprogramma Zapplive. Ze woont met haar man Syb en zoontje Jeppe (6 maanden) in het kindvriendelijke Watergraafsmeer in Amsterdam. Zelf neust ze regelmatig rond op BabyBytes voor de nodige tips. Wij stelden haar een aantal vragen die vaak op het forum voorbij komen! (Link in bio)
De mom jeans is helemaal terug in het straatbeeld. In de nineties werd deze high waist spijkerbroek met rechte pijpen door iedereen gedragen. Tegenwoordig wordt de skinny jeans weer steeds vaker ingewisseld voor dit comfi model. Het fijne aan deze broek is dat je hem eindeloos kunt combineren en dat hij ook nog eens heel lekker zit. Hoe je hem draagt? Bekijk het op BabyBytes!
Maak jij de eerste verjaardagstaart zelf of bestel je hem? Inspiratie kun je in ieder geval opdoen op de website (link in bio)
Als je moeder wordt, gaat er een wereld voor je open. Opeens draait je leven voornamelijk om het verzorgen van de kids. Maar de clichés zijn waar, je krijgt er zoveel voor terug. Bekijk de leuke bijkomstigheden van het moederschap op BabyBytes (link in bio)
Lees nu de nieuwe blog van Fajah Lourens over cellulite! Link in bio ☝
Wat voor cravings heb jij?
Twijfel jij nog wel eens voordat je je zwemkleding aantrekt? Lees nu op de website waarom je juist gewoon lekker je bikini aan moet trekken!