BackPackerz

BackPackerz Follow

Travel & adventure merentasi dunia. Padat info yang mencetus inspirasi menjelajah negara & budaya. #backpackerzmagazine #backpackerz #backpackerzmag

http://www.backpackerzmag.com/

19,147 Followers  94 Follow

Share Share Share

Untunglah boleh menang tiket flight ke Bangkok tajaan @kkdaymy . Admin je x dapat nak join. Stay tuned esok.

p/s: malam ni dah boleh godek-godek gambar travel korang yang cun .😍😍😍 Ingat tepat jam 8 malam esok! Rabu 26/9/2018 di Facebook BackPackerz.

#travelphotochallenge #KKday #backpackerz
Keberangkatan Backpackerz volume 28 dipasaran! 
Menyusuri "HIDDEN GEM OF KASHMIR" dan ketahuilah bahawa Cappadocia berada di atas gunung berapi 😆. Boleh rasai lokasi rare di Korea yang pasti lain dari yang lain serta bagaimana Bangkok & ChiangMai jadi lokasi pilihan orang Malaysia. 
Team Backpackerz bergerak solo terjah nak makan nasi bamboo dalam buluh🎍sambil menerjah warisan sejarah muzium ikonik N.Sembilan & Melaka. 
So, cepat grab sebelum terlambat. Kini di MyNews, Popular, Kinokuniya, Times, Borders & MPH yang terpilih.

Untuk senarai penuh lokasi, boleh rujuk di sini http://www.backpackerzmag.com/p/about-us.html
Belian online - Sekarang dah berada di Shopee

JOM FOLLOW: shopee.com.my/majalahbackpackerz
Rancanglah percutian anda. Kah!

Untunglah yang cuti 10 hari straight tu😒
Salah satu sebab  kuat kenapa backpack. Tak puas weh! :P
Pencarian 13 calon hos BackPackerz - A Meaningful Journey kini bermula. Selamat maju jaya kepada semua peserta yang telah dipilih untuk sesi briefing  yang akan diadakan di Oasis Discovery Centre, Damansara esok. 😍😍😍 #backpackerz #ameaningfuljourney #koyatv #oasisdiscoverycentre