BackPackerz

BackPackerz Follow

Travel & adventure merentasi dunia. Padat info yang mencetus inspirasi menjelajah negara & budaya. Majalah BackPackerz kini di pasaran mulai Jan 2016.

http://www.backpackerzmag.com/

15,037 Followers  73 Follow

Share Share Share

☺️☺️☺️
#backpackerz
Majalah BackPackerz Vol. 17 dah keluar. Disebabkan ramai tanya macam mana nak pergi & apa yang best kat New Zealand, maka isu kali ini kami paparkan segala informasi tentang NZ based on real life experience penyumbang kami, Khairul Awang. Destinasi dalam negara pun ada iaitu Tasik Timah Tasoh (Perlis) & tip-tip untuk ibu ibu yang nak travel dengan baby dan banyak lagi. So, cepat grab sebelum habis. Kini di MyNews, Popular, Kinokuniya, Times & MPH yang terpilih. Untuk senarai penuh lokasi, boleh rujuk di sini http://www.backpackerzmag.com/p/about-us.html
Enjoying the view from insde a tent. Maybe lebih relevan pasni untuk bawak tent bila travel- to avoid the tax 😂😂😂
#backpackerz
Cakap jela nak suh admin travel lagi 🤣🤣🤣
Lawanya Supertree Grove, Singapore 
#backpackerz
Pulau Api Banda, provinsi Maluku 😱😱😱
#backpackerz
#Repost @noitpippo
・・・
Beras dan kopi dari gunong.
Selamat pagi dong! 😴
#instagunung #explore #anewbreedoftraveller #projectvacation
Majalah BackPackerz Vol. 16 dah keluar, Plan berjalan ke Europe dan nak cari lokasi 'tersembunyi' yang ramai tourist tak tahu? Boleh baca dalam edisi ni. Ada juga tip dan guide langkap untuk ke Tokyo. Tak dilupakan, destinasi dalam negara iaitu Borneo Highlands Resort. So, cepat grab sebelum habis. Kini di MyNews, Popular, Kinokuniya, Times & MPH yang terpilih. Untuk senarai penuh lokasi, boleh rujuk di sini http://www.backpackerzmag.com/p/about-us.html
Jom travel 😎
#backpackerz
by:Trekeffect
Cantiknya waktu pagi di The Hobbiton movie set, Matamata, NZ 😍😍😍 #backpackerz
True 🤓🤓🤓
#backpackerz 
by: Trekeffect
Beautiful Terengganu 😍😍😍