Beauty Unboxing ♡ Jamey

Beauty Unboxing ♡ Jamey Follow

♡ Content creator & Mompreneur
☆ info@beauty-unboxing.nl
⤖ Rome 🍕
♯ #beauty #fashion #mommy #travel

http://bit.ly/2A1PktQ

19,186 Followers  7,275 Follow

Share Share Share

Wat vliegt de tijd toch! In eens zet ze haar eerste stapjes de grote wereld in.. Dank aan @vtechspeelgoed voor deze handige babywalker! Zo kan ze rustig aan leren hoe ze moet lopen! 💕 #kleinemeisjeswordengroot .
.
.
.
.
.
#vtechtoys #vtech #vtechbaby #babygirl #growingupsofast #firststeps #babywalker #loopwagen #10maanden #proudmommy #hema
Ik krijg regelmaat de vraag of ik met bakstenen in mijn tas rond loop. En soms denk ik dat zelf ook echt. Maar goed, ik ben liever voorbereid dan dat ik iets ben vergeten. Benieuwd wat ik allemaal in mijn @cowboysbag mee sleep? Je leest het op mijn blog! .
.
.
Wat neem jij ALTIJD mee in je tas? .
.
.
.
#cowboysbag #diaperbag #luiertas #fles #difrax #tuitbeker #baby #mama #mamablogger #whatsinmybag #whatsinmydiaperbag
Hier word je toch vrolijk van!? Een heerlijke herfst tafel met de nieuwste geurlijn van Rituals. Vooral de geurstokjes zijn een enorme hit hier! Ken jij de nieuwe Ritual of Yalda al? .
.
.
.
.
#rituals #ritualofyalda #flatlay #herfst #fall #pumpkin #theritualofyalda
Eventough it’s hard to share the McVitie's Thins, my daughter keeps trying to get her hands on some. Are you a Chocolate cookie lover like me? Go to your supermarket and get these super thin and tasty McVitie's! They are so worth the trip! .
.
.
.
.
.
.

#mcvitiesNL #mcvitiesthins #thins #cookies #mommyandme #spon #teatime
‘Elegance is when the inside is just as beautiful as the outside’ - en dat is precies de omschrijving die ik in gedachten had voor deze heerlijke nieuwe parfum van Michael Kors! 💎
.
.
Wat is jouw favoriete geur van dit moment?
.
.
.
.
#parfum #michaelkors #sparklingblush #mk #perfume #diamond #flatlay @maisonpr @michaelkors
🍂In samenwerking met EasyPark🍂 Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met de app van EasyPark kun je heel snel de parkeermeter starten en betalen. Geen zoektochten meer naar de parkeermeters! Ook makkelijk doen? Download de app en gebruik de code “PARK18” voor gratis parkeertegoed. 🚙 Link in bio 🚙
.
.
.
.
.
.
#carparking #parkeren #app #tip #tipvanflip #spon #easypark #welovecities
Het is misschien niet echt het juiste drankje bij dit heerlijke weertje, maar ik kan zo genieten van een warme choco met slagroom! Wat is jouw favo drankje in de herfst?🍂 .
.
.
.
.
.
#fall #wodenshoes #woden #hotcoco #hotchocolate #fromwhereistand #sunday #blogger #instblogger b0ab4a9297c763d6
Dit snuutje is toch om op te eten?! Hoe cliché het ook klinkt, de tijd vliegt! Over 2 maanden word ze al 1 jaar. Maar wat geef je een meisje van 1 voor haar verjaardag?! Iemand ideeën? Laat ze weten in de comments!
.
.
.
.
.
.
#1stbirthday #tips #ideeen #babygirl #firstbirthday #gifts #mama #mamablogger #dutchblogger #motherhood #motherdaughter
Wat hebben we toch een geluk met het weer! Ik ga lekker genieten van de ☀️ met mijn meisje. Wat zijn jullie plannen voor dit weekend? Gaat er bij iemand nog een BBQ aan?
.
.
.
.
.
#sun #fall #mommy #mommyandme #motherhood #babygirl #liefde #mama
Zoveel moois! Heb jij het nieuwe merk Pretty Vulgar al gezien bij @douglasnederland ? Het is echt een prachtige gewaagde collectie die zeker de moeite waard is om eens van dichterbij te bekijken. Ik heb vandaag een review op mijn blog staan mocht je nieuwsgierig zijn! .
.
.
.
.
.
#ontheblog #prettyvulgar #douglas #makeup #beauty #unboxing #review #swatches #lipstick #lippies #bird #eyeshadow @douglasnederland @pretty_vulgar
Mijn lieve kleine meisje, wat groei je toch snel. Van hele dagen slapen naar de oren van mijn kop praten.. En hoewel je kruipen maar niks vind, lopen gaat je heel goed af! Nog even blijven oefenen kleine meid want dan pikken we papa’s creditcard en gaan we er samen op uit! .
.
.
.
.
.
#nothingbutlove #baby #pink #babygirl #10monthsold #doudou #swan #zwaan #zenner #kellycaressexzenner #tumblendry #timeforcuddles #cuteness
Het is zo makkelijk om te verdrinken in die prachtige oogjes.. dat word nog wat later! .
.
Wat vinden jullie trouwens van de nieuwe Kelly Caresse X Zenner collectie? Noé draagt bijna dagelijks haar nieuwe haarband en wat is het toch cute!!
.
.
.
.
#kellycaressexzenner #zenner @zennervoorgirls @zennervoorhaar @kellycaresse #mommyandme #kidsfashion #tumblendry @tumblendry #livera #timeforcuddles #babygirl @laviesanne