Beauty Unboxing ♡ Jamey

Beauty Unboxing ♡ Jamey Follow

♡ Content creator & Mompreneur
☆ info@beauty-unboxing.nl
⤖ Rome, London
♯ #beauty #fashion #mommy #travel
☆ Proud Eye Wish Ambassadeur

https://beauty-unboxing.nl/

20,199 Followers  4,867 Follow

Share Share Share

Super mama Saar heeft samen met Bambino haar eigen lijn ontworpen die vandaag bij @kruidvat feestelijk werd gelanceerd. Kenmerkend is het geweldige panterprintje! Kan niet wachten om te zien hoe het Noé zal staan!
.
.
.
#kruidvat #bambinoxsaar #leopard #panter #kidsfashion @saarkoningsberger
When your tas matches het kleed in het huis van je vriendin.. 😂 #girlgotstyle .
.
.
#matchingoutfits #ootd #fashionfashionists #outfit #lifestyle
Melkmeisje is jarig! Ze bestaat namelijk 140 jaar 🍶 en om dit geweldige bestaan te vieren deel ik nu mijn persoonlijke #melkmeisjemoment doe jij dit ook? Dan doneert Melkmeisje 1 fles aan Stichting Jarige Job. Wij gebruiken de producten echt met heel veel plezier. Ken jij Melkmeisje nog van vroeger?
.
.
.
#genietmoment #melkmeisjemoment #melkmeisje #verwenmoment #sinds1879 #zachtenzuiver #meettheinfluencersagency @melkmeisje_NL @meettheinfluencersagency
Als dit geen #momlife is, dan weet ik het ook niet meer. Het is echt prachtig weer vandaag. Dus wat ga ik doen? Sporten op de vroege morgen en dan lekker genieten van het zonnetje met goed gezelschap! Wat zijn jouw zonnige plannen?
.
.
.
.
#mama #motherhood #mommyandme #ikwillopen #wandelen #motherdaughter #mommyandme #pink #navabi #ootd #fashion
Met dit warme zonnetje is het toch puur genieten! Tijd voor een lekker kopje koffie en goed gezelschap 🥰
.
.
💎 Nog een klein extraatje voor jullie! Met de code  ID20-AT678 krijg je 20% korting bij @idealofsweden 💎
.
.
.
#coffee #friday #vrijmibo #korting #goodcompany #idealofsweden #donnarominaxideal
💖 Happy Valentinesday 💖 .
.
.
.
#valentine #valentijnsdag #valentijn #bemyvalentine
Noé is lekker aan het spelen bij de gastouder, en mama? Mama zit klaar om weer te gaan knallen! But First ☕️ Heb jij nog leuke plannen vandaag?
.
.
.
#workhard #momlife #mommy #coffee #motherhood #mommyblogger #instalife #jannconceptstore #ootd #blogger
Deze kleine meisjes zijn zo ontzettend lief samen! Maar wanneer je even verder swiped zie je ook hoe gek ze kunnen doen. Pas 1 jaar oud, en nu al een maatje gevonden om lekker mee te dollen! Dat is toch prachtig om te zien?! Heb jij ook zo’n maatje waar je lekker gek bij kan zijn? .
.
.
#toddler #momlife #mamablogger #momlifestyle #friends #girls #girlswillbegirls #lifeofamom
Soms heb je van die foto’s waarvan je denkt.. 🙈. Mama’s dochter hier hoor! Altijd tassen “lenen” van mama. Deze clutch heb ik speciaal voor haar gekozen bij @bijoubrigitte omdat het precies haar formaat was en stiekem ook wel heel erg leuk is voor mij als ik hem te pakken krijg. Maar Noé moest natuurlijk eerst even voorproeven! 🍭 .
.
Pikte jij vroeger ook wel eens spulletjes van jouw moeder in? .
.
.
#likemotherlikedaughter #mommy #mama #mamablogger #toddler #momlife #momlifestyle #motherhood #dochter #bijoubrigitte #clutch
Valentijnsdag is volgende week! Tijd om dus iets leuks te halen voor je geliefde! En ter gelegenheid van deze liefdevolle dag ga ik ook iemand verassen met een prachtig beauty pakket van @etos 💕 Will you be my Valentine? Doe dan mee! .
💖 Volg mij en @etos en tag 2 vriendinnen om kans te maken op dit mega pakket! 14 februari zal ik de winnaar bekend maken 💖
.
.
#winactie #win #valentijnsdag #bemyvalentine #valentine #etosfriends #etos #beauty #beautyblogger #winnen #giveaway
Liefde is.. jouw kusjes, knuffels en onvoorwaardelijke liefde. Wat ben ik toch gek op jou. Zelfs wanneer je om 8 uur ‘s morgens besluit ons wakker te maken met je zang kunsten. Of wanneer je denkt dat de waterbak van Milo jouw persoonlijke zwembad is. Maar ook vooral wanneer je naar me toe komt rennen om vervolgens je armen om mij heen te slaan. Ik ben zo trots om moeder te zijn van dit bijzondere meisje! .
.
.
.
#motherdaughter #mommyandme #liefdeis #truelove #family #mommy #mamablogger #mama
Quality time is the best kind of time! Wie heeft er nog wat leuke tips voor vandaag. Eerst even wat werk verrichten, maar daarna wil ik wat leuks doen met mijn kleine meid. Tips?
.
.
.
#qualitytime #mommyandme #mommy #nakd #toddler #peuter #playtime #whattodo