Biotiful -Atelier de Frumusete

Biotiful -Atelier de Frumusete Follow

Non Toxic Beauty Services ☎️ +40754575195
Creator concept @angelinacozma

http://www.biotifulatelier.ro/

26,755 Followers  552 Follow

Share Share Share

Dacă ai ales tehnica makeup hair înseamnă că ai înțeles deja că o colorare spectaculoasă a părului este foarte asemănătoare cu pictarea unui tablou.
⠀
✨ Iar atunci când alegi să îți folosești părul pe post de pânză, de ce să nu ai curajul să ne lași să lucrăm cu nuanțe senzaționale.
⠀
✨ Poate ți se pare că nuanțele de roz, baby pink, violet și chiar magenta pot să fie greu de controlat și îmbinat.
⠀
✨ Însă un Hair Expert Biotiful Atelier este de asemenea și un expert în colorare, astfel că va reuși să îmbine cu succes toate nuanțele și sa le blenduiască pe firul de păr, astfel încât rezultatul final să fie unul extrem de armonios și de delicat.
⠀
✨ Atunci cand produsele profesionale de colorare sunt și complet non-toxice, rezultatul nu poate sa fie decat reprezentat de un par superb, strălucitor, o culoare wow si o clientă mai mult decât fericită.
⠀
✨ Știm că îți dorești o schimbare, iar noi suntem cei care îți vom oferi curajul de a-ți urma dorințele și a obține părul pe care ti l-ai dorit intotdeauna!
Indiferent de câte proceduri de stilizare inovative ale sprâncenelor vom aduce la Biotiful Atelier pentru voi, stilizarea cu Henna va rămâne întotdeauna una dintre tehnicile noastre favorite. ⠀
🌟 De ce? Pentru că simplitatea este cea mai rapidă cale către perfecțiune. Fiecare pas al procedeului de stilizare este atât de simplist gândit încât este imposibil ca rezultatul să nu fie întotdeauna unul simplu, curat, perfect.
⠀
🌟 Plecând de la alegerea și definirea formei, până la prepararea culorii unice pentru henna și pictarea sprâncenelor folosindu-ne de tehnicile variației intensității, secretul acestei proceduri sta în Brow Experții Biotiful. ⠀
🌟 Tehnica acestora, antrenamentul de perfecționare și pasiunea de a pune mereu un zâmbet pe chipul clientelor, alături de produse de la brand-uri rusesti de cea mai înaltă calitate te asigura pe tine că vei avea întotdeauna sprancene perfecte. ⠀
🌟 Hollywood Henna Brows - sprancene simple, curate, perfecte. Vrei să te convingi? Sună chiar acum la 0754 575 195 pentru o programare!
Let's go GREIGE! Când vine vorba de culoare, blondul cenușiu face parte din categoria blondurilor care nu necesită foarte multă bătaie de cap.
⠀
🔺 Chiar și după creșterea rădăcinilor, atunci când jocul de culori este bine realizat, părul tău va arăta în continuare la fel de bine. Pe o bază de blond, am realizat o colorare rece, către un blond cenușiu, cu reflexii silver. Rezultatul final conferă dimensiune părului tău și îți scoate în evidență tonul pielii.
⠀
🔺 Atunci când alegi o colorare intensă la Biotiful Atelier, îmbogățită cu fiolele Elixir d'Ales care intensifică pigmentul și oferă strălucire, ai curaj să optezi pentru o culoare cool si puternică, precum acest gri cenușiu. ⠀
🔺 Când părul tău este unul perfect sănătos și îngrijit corespunzător, schimbările non-toxice de culoare pot să fie realizate cu foarte mare ușurință, fără ca părul tău să fie afectat în vreun fel. Dacă vrei să duci îngrijirea părului tău colorat la un alt nivel, fii propriul tău hair expert, acasă, cu gama specială pentru par colorat. Tu ai comandat-o deja de pe www.kydra.ro? 📳 Programări : 0754575195 /📳Informații : www.biotifulatelier.ro
Având în vedere că sprâncenele sunt singura linie de pe chipul tău care îți încadrează trăsăturile și îți dă expresivitate, este esențial ca acestea să fie conturate corespunzător. ⠀
❗ Ibrowsing este realizat în funcție de forma ideală de sprâncene pentru tine, astfel că rezultatul final ți se va potrivi de minune. 
De asemenea, dăm dimensiune, grosime și volum sprâncenelor tale, astfel că look-ul tău final va fi unul cool, fresh și modern. 
De ce iBrowsing se potrivește oricui?
⠀
❗ Pentru că un set de sprâncene pieptănate ascendent și fixate în această poziție avantajează orice fizionomie, inaltand trăsăturile, dând suplețe feței și expresivitate privirii. ⠀
❗ Dacă ești o persoană comodă, căreia îi place să economisească cele 10 minute pe care le folosește în fiecare dimineață pentru a-și stiliza sprâncenele, acest procedeu te va ajuta să arăți superb mereu, fără ajutorul vreunui produs cosmetic. ⠀
❗ Lasă-te pe mâna celor mai bune prietene ale sprâncenelor tale. 📳 Informații : www.biotifulatelier.ro / 📳 Programări : 0754575195
Perioada dintre Valentine's Day si Dragobete este ideală pentru a-ți face o manichiură în ton cu luna dragostei!
⠀
💞 Pasiunea și iubirea nu trebuie să fie neapărat legate de un roșu aprins, așa că le poți transmite celor dragi sentimentele tale și cu ajutorul unei manichiuri simple, nude, cu un singur detaliu care va atrage mereu atenția!
⠀
💞 Atunci când realizezi o manichiură de acest gen, trebuie să fii pregatita ca toți cei din jur să te intrebe ce mesaj ai inscripționat și cui îi este dedicat. Ei bine, acesta poate fi începutul unei conversații fascinante!
⠀
💞 Vino să începi această conversație alături de Nail Artistele Biotiful Atelier.
📳 Programări : 0754575195 / 📳 Informații : www.biotifulatelier.ro
Simți că părul tău și-a pierdut strălucirea?
⠀
🍫 Odată cu trecerea timpului, pigmentul colorat își pierde din forță, astfel că părul tău capătă o variantă mai ternă și mai monotonă a culorii pe care o avea.
⠀
🍫 Răspunsul la această problemă este emulsia SWEET COLOR, o emulsie special concepută pentru reîmprospătarea și revitalizarea culorii părului.
⠀
🍫 Din pasiune pentru părul tău, @kydraromania a conceput produsul Sweet Color astfel încât să acționeze atât ca o mască nuanțatoare, cât și ca o mască hidratantă și fortifiantă, astfel că părul tău își va recăpăta atât culoarea, cât și forța și vitalitatea!
⠀
🍫 Aplică emulsia după șamponare și las-o să acționeze timp de 15 minute, apoi clătește părul cu apă din abundență.
⠀
🍫 Cumpără și tu produsul chiar acum de pe www.kydra.ro și programează-te pentru o consultație cu unul dintre Brand Experții Kydra Romania!
📳 Programări : 0754575195 / 📳 Informații :www.biotifulatelier.ro
Cum arată un blond perfect? ⠀
✳️ Omogen, curat, cu un pigment limpede și un blending delicat atât la rădăcini, cât și la vârfuri! ⠀
✳️ Indiferent de ce nuanță de blond alegi, este foarte important ca aceasta să fie realizată corect din punct de vedere tehnic. Blending-ul nuanțelor este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba despre realizarea unui blond perfect.
⠀
✳️ Delicate, discrete și ușoare - așa trebuie să arate îmbinările de culori și nuanțe de blond. Iar Hair Experții Biotiful sunt cei mai buni la acest capitol!
⠀ ✳️ Să luăm ca exemplu această lucrare impecabilă de blond clasic, realizată doar cu produse non-toxice care protejează părul și îl conservă pe parcursul colorarii și decolorarii! Vino să îți lași părul pe mâna Hair Experților Biotiful Atelier și convinge-te și tu! 📳 Programări : 0754575195 / 📳 Informații : www.biotifulatelier.ro
Indiferent de câte proceduri de stilizare inovative a sprâncenelor vom aduce la Biotiful Atelier pentru voi, stilizarea cu Henna va rămâne întotdeauna una dintre tehnicile noastre favorite. ⠀
🌿 De ce? Pentru că simplitatea este cea mai rapidă cale către perfecțiune. Fiecare pas al procedeului de stilizare este atât de simplist gândit încât este imposibil ca rezultatul să nu fie întotdeauna unul simplu, curat, perfect.
⠀
🌿 Plecând de la alegerea și definirea formei, până la prepararea culorii unice pentru henna și pictarea sprâncenelor folosindu-ne de tehnicile variației intensității, secretul acestei proceduri stă în Brow Experții Biotiful. ⠀
🌿 Tehnica acestora, antrenamentul de perfecționare și pasiunea de a pune mereu un zâmbet pe chipul clientelor, alături de produse de la brand-uri rusești de cea mai înaltă calitate te asigură pe tine că vei avea întotdeauna sprancene perfecte. ⠀
🌿 Hollywood Henna Brows - sprancene simple, curate, perfecte.
Epilatul trebuie să fie ușor, lejer, lipsit de durere, 100% igienic, un tratament spa pentru pielea ta!
⠀
🌟 Multe femei se tem de epilatul cu ceară din cauza foliculitei, a durerii sau a cerii fierbinte. Mulțumită produselor @lycon.romania , noi am scapat de toate aceste probleme!
⠀
🌟 Ceara ce conține uleiuri și rășini naturale este concepută astfel încât să poată fi folosită la temperaturi joase. Datorita loțiunilor preparatorii care hrănesc și hidrateaza pielea, tu nu vei resimți durere pe parcursul epilatului, iar senzația de confort va fi la ea acasă!
⠀ 🌟 In ceea ce priveste igiena, epilatul Lycon este singurul epilat 100% igienic din lume! Toate firele sunt smulse corect, chiar și cele cu lungimea de 1 mm, astfel că nu te vei mai confrunta cu problema firelor rupte sau crescute sub piele!
⠀
🌟 Epilatul de calitate nu trebuie să fie un lux, ci o normalitate pentru toate femeile! Meriți să atingi rezultatul dorit, fără durere, probleme sau teamă de epilat!
⠀
🌟 Meriți și tu un epilat profesional, de lux, cu Lycon la Biotiful Atelier.
📳 Programări : 0754575195 / 📳 Informații :www.biotifulatelier.ro
Îngrijire și styling cu un singur produs? Da! Se poate! Crema Beaute Plus este o inovație în materia tratamentelor leave-in de îngrijire și regenerare a părului. ⠀
✔️ Cu o consistență bogată și nutritivă care însă nu îngrașă părul, această cremă reprezintă produsul tratament hrănitor ideal pe care să îl aplici pe părul ud, uscat cu prosopul.
⠀
✔️ Acesta va netezi firele de păr, va stopa electrizarea și va oferi părului toată hrănirea și hidratarea de care acesta are nevoie la exterior, protejandu-l contra acțiunilor factorilor nocivi și poluanți externi. ⠀
✔️ Secretul care transformă Creme de Beaute într-un produs de styling perfect? Aceasta lasă părul moale, maleabil și ușor de coafat, fără a-i îngreuna textura și a-l încărca! Încearcă-l și tu chiar la Biotiful Atelier, sau comandă-l de pe www.kydra.ro
Manichiura nude poate fi la fel de unică precum ești tu! Nu trebuie decât să îți faci curaj și să încerci una dintre nuanțele FEDUA! Dacă nu poți să te hotărăști la o singură culoare, alege manichiura cat eye, cu un blending soft de nuanțe. ⠀
💅 Cât despre forma unghiilor, dacă simți că degetele tale sunt drepte și scurte, alege să optezi pentru forma balerină, pentru a alungi vizual degetele și a oferi un efect de subțiere. ⠀
💅 Nu uita că, pe lângă produsele italienești de cea mai înaltă calitate, secretul nostru pentru a obține o manichiură durabilă și rezistentă este tehnica Dry Manicure. Îndepărtăm cuticula cu ajutorul frezei, aceasta crescând uniform. astfel că manichiura ta va arăta impecabil pentru o perioadă mai îndelungată. ⠀
💅 Vrei să te convingi singură? Ești la o singură programare distanță de manichiura la care ai visat întotdeauna! 📳 Programări : 0754575195 / 📳 Informații : www.biotifulatelier.ro
Ce înseamnă cu adevărat o transformare spectaculoasă a fizionomiei prin stilizarea sprâncenelor? Acum aveți ocazia să observați schimarea. ⠀
🌱 Procedura inovativă de fixare îndelungată a firelor din sprânceană, îți oferă un rezultat wow, un set de sprâncene cu volum, groase, pline, definite. Pentru un plus de definire, îți putem vopsi sprâncenele. ⠀
🌱 Avem grijă de sprâncenele tale apelând la un pensat non-invaziv, corect, care dă o formă ideală și facilitează creșterea sprâncenelor.
⠀
🌱 Look-ul final? Cool, modern și fresh, care te va face să pari desprinsă din editorialele de modă, fără să mai fie nevoie să petreci timp pentru a-ți stiliza sprâncenele în fiecare dimineață! ⠀
🌱 iBrowsing este procedura ideală atât pentru femeile cu sprâncene groase și dese, cât și pentru cele cu sprâncene mai rare, mai subțiri, care vor să obțină un efect de sprâncene mai groase și mai dense. ⠀
🌱 Ce este iBrowsing? Inovația în materie de stilizare a sprâncenelor sau, cum ne place nouă să spunem, trendul în materie de sprâncene pentru anul 2019! Tu ce mai aștepți? Când vii să-l încerci?