Kriszta Rezsnyák

Kriszta Rezsnyák Follow

környezettudatos bohém lakásdekor
simplicity, sophistication, ♻️ 🐌life 🇭🇺 🌍friendly
authentic and direct handmade by me
📩hello@bohome.hu

http://bit.ly/2IPZ4wo

534 Followers  974 Follow

Share Share Share

Régi kancsó, régi ágy, mai játék, mai virág. Csak egyszerűen, mert így szeretem.
#simplelife #slowlife #simplekidsroom #justsimply
Szivárványos vagy inkább koronás? Netán napos, virágos vagy macis? Rágókák készültek kezeletlen fakakrikából, és Oeko-tex minősítésű pamutfonalból.
#rainbowlove #szivárvány #rágóka #nurserydesign #teether
Tegnap volt az évfordulója a bangladesi textilüzemben történt tragédiának, aminek kapcsán a #fashionrevolution mozgalom elindult. Nagy dolgokat nem tudok tenni, de apró lépéseket igen.
▪️annyi ruhát vásárolok, amennyire szükségem van
▪️sokszor vásárolok másodkézből
▪️ha nincs rá szükségem, tovább adom
▪️ha sérült, a felhasználható részt újrahasznosítom
▪️vásárláskor előnyben részesítem az újrahasznosított alapanyagot
Neked is vannak kis lépéseid?
#fashionrevolution #etikusdesign #reuse
Szivárványos szép hetet! Link a bioban.
#rainbowlove #szivárvány #nurserydesign #mik
Mi tagadás, elfáradtunk.
Jó pihenést Nektek is!
Ilyen is előfordulhat. Egy kedves Vásárlóm a vasárnapi Pici piacon egy meglévő babának szeretett volna ikertestvért. Bár mindegyik baba egy kicsit más lesz, mire elkészül, azt hiszem ők egypetéjűek lettek. Ma már útra is indul a testvéréhez.
#twins #dollmaker #handmadedoll #smallandsweet #mik #ikrek #picipiac #handmadefromhungary
Hogy miért bohome? Hát ezért. Jó kis tág stílus, elég jól körülhatárolható vezérgondolatokkal. A boho stílus egyszerre lehet skandi, lehet gipsy, lehet letisztult, de izgalmas, lehet buja, és zsúfolt. És ezek között a végletek között valahol ott vagyok én, mert a bohome.hu, ha akarnám sem tudna másra hasonlítani, mint rám, hisz elejétől végéig az én kezem alatt születik meg minden, amit nálam láttok. Nagy boldogság, ha Ti is otthon érzitek itt magatokat.
#bohome #bohostyle #bohogipsy, #skandiboho #lagom #hygge #wabisabi #japandi #slowdesign #mik #instamama #handmadefromhungary #directhandmade
Itt vagyok a Pici Piacon. Napsütésben, a szivárványok között. Érdemes elindulni.
#picipiac #jóidővan
A szivárványhoz eső kell, és napsütés. Az eső megvan, a napsütés is előbb utóbb meglesz. A szivárványok meg már most itt vannak.
#rainbowlove #babymobile #holnappiac #picipiac #leszittnapsütés #afelhőkfelettmindigsütanap #instahun #anyavagyok #mik #bohome #bohonursery #bohostyle
Ilyenkor már nagy a készülődés. Tervezem a standomat, kimosom a terítőmet, kinyomtatom az árlistát, készítek nektek információs táblákat. Már gondolatban előre végig élem a napot. Szombatra már csak a pakolás marad...na, ha minden ideális lenne, de ilyenkor még mindig készül valami. Valahogy mindig úgy alakul, hogy az újdonságok a finisben jutnak eszembe, és naná, hogy vinni akarom Nektek.  Most is  várom még a fonalszállítmányom, amiből szivárványok horgolódnak még az esős égre, és tervezek még egy két nyuszibőrbe öltözött babát is készíteni holnap. @picipiac így szeretünk! Ha Neked is sokmindent el kell intézni még addig, ne aggódj! Szép sorjában minden elkészül, vasárnap meg pihenésképpen várlak a többi kiállítóval együtt.
#picipiac #smallandsweet #dizájnvásár #nopara #designmarketbudapest #babamama #megleszminden #anyavagyok #kézművesvagyok #sütnifoganap #bohome #csakegyszerűen
Már a babák is nyuszibőrbe bújtak.
#bohobunny #nyuszibőrben #bunnylove #easteriscoming #instahun
A nyuszi a kertek alatt. Akár indián fejdíszben, vagy mintás gatyóban is találkozhattok vele. Jönnek velem vasárnap a @picipiac ra is. Az A/5 méretű kép is beszerezhető most még rendelésre. 
#nurserydesign #babaszobadekor #jönanyúl #instahun #bunnylove #nincsenhúsvétnyuszinélkül #bohobunny #bohonursery #bohome #bohonyúl