Borås Stad

Borås Stad Follow

Välkommen till instagramkontot för Borås Stad. Använd gärna #boråsstad samt #borås!

http://www.boras.se/

3,637 Followers  129 Follow

Share Share Share

Abdo Saidi är en av våra valambassadörer inför höstens val den 9 september. Valambassadörerna är boråsare som står upp för demokrati och för vikten av att göra sin röst hörd. 
Så här säger Abdo om varför det är viktigt att rösta:
– Jag röstar för första gången och det känns både kul och spännande att vara med och påverka. Detta är ett sätt att få sin röst hörd och mitt sätt att kunna påverka i vår demokrati. För mig är frågor som rör våra äldre viktiga. 
Läs mer på boras.se/klartjagskarösta
#klartjagskarösta
Anki Wellbrandt är en av Borås Stads valambassadörer inför höstens val den 9 september. Valambassadörerna är boråsare som står upp för demokrati och för vikten av att göra sin röst hörd.
Så här säger Anki om varför det är viktigt att rösta:
- För mig är det viktigt att utnyttja den röst jag har. Jag röstar för att vara med och tycka till om barnens framtid, skolan och våra äldre. Den som inte röstar har inte sedan rätt att klaga eller vara missnöjd över resultatet.

Läs mer på boras.se/klartjagskarösta
#klartjagskarösta
Jonas Sahlberg är en av Borås Stads valambassadörer inför höstens val den 9 september. Valambassadörerna är boråsare som står upp för demokrati och för vikten av att göra sin röst hörd.

Så här säger Jonas om varför det är viktigt att rösta:
– Det är viktigt att rösta för att göra sin röst hörd. En liten röst är också en röst! Om du inte röstar kan du heller inte ha synpunkter på resultatet.

Läs mer på boras.se/klartjagskarösta
#klartjagskarösta
Ta det piano! I alla fall i den vänstra delen av trappan! 😉🎹 @drommenomboras1 #boråsstad #borås #drömmenomborås
Tova Hollender är en av våra valambassadörer inför höstens val den 9 september. Valambassadörerna är boråsare som står upp för demokrati och för vikten av att göra sin röst hörd. 
Så här säger Tova om varför det är viktigt att rösta:
– Jag röstar för att göra min röst hörd. Det är viktigt att ta tillvara på möjligheten. Att rösta för första gången känns väldigt kul och spännande. Jag känner mig redo efter att vi har pratat mycket om de olika partierna i skolan. För mig är jämställdhetsfrågor väldigt viktiga. 
Läs mer på boras.se/klartjagskarösta #klartjagskarösta
Baseer Matunwal är en av våra valambassadörer inför höstens val den 9 september. Valambassadörerna är boråsare som står upp för demokrati och för vikten av att göra sin röst hörd. 
Så här säger Baseer om varför det är viktigt att rösta:
– Jag röstar för att kunna vara med och påverka. Det är viktigt att passa på att påverka och göra sin röst hörd! För mig är vård- och omsorgsfrågor viktiga. Vi får inte glömma bort de äldre som har byggt upp vårt land. 
Läs mer på boras.se/klartjagskarösta #klartjagskarösta
Petter Sundbye är en av Borås Stads valambassadörer inför höstens val den 9 september. Valambassadörerna är boråsare som står upp för demokrati och för vikten av att göra sin röst hörd. 
Så här säger Petter om varför det är viktigt att rösta:
– Jag vill vara med och påverka och bidra med min röst. Delaktighet är viktigt och väljer jag att avstå min röst så kan jag sedan inte vara missnöjd om ”fel” parti vinner. 
Läs mer på http://boras.se/klartjagskarösta
#klartjagskarösta
Bibi Dawod är en av våra valambassadörer inför höstens val den 9 september. Valambassadörerna är boråsare som står upp för demokrati och för vikten av att göra sin röst hörd! ✔️🗳⚖️💬 Så här säger Bibi om varför det är viktigt att rösta:
– Jag röstar för att vara en del av ett sammanhang. Det är viktigt att rösta för att kunna göra skillnad. Röstar man inte så kan man inte förvänta sig att det ska bli som man vill.

Läs mer på boras.se/klartjagskarösta
#klartjagskarösta
Se upp med var du parkerar! Våra kompisar på Borås kommuns Parkerings AB är laddade för match och går dagen till ära i Sverigetröjor! 💙💛 #boråsstad #borås #vm2018
Vi visar Sveriges åttondelsfinal mot Schweiz på storbildsskärmen på Stora torget imorgon! Kom och heja fram Sverige! 💛💙 #boråsstad #borås
Grattis Sarit Monastyrski, årets Boråsambassadör! 🎉💐✨
Har du sprungit på någon av de 11 blomsterkärrorna? Passa på att ge dem en ny plats nästa gång du ser dem! 🍃 #boråsparker #boråsstad #borås