Your Hermosa Store 💇🏻💆🏻

Your Hermosa Store 💇🏻💆🏻 Follow

👸🏻 A very young lady who love makeup
🌸 Hermosa By Belinda ( #teamwanameri )
📮 Postage Mon - Fri
💕 Trusted Seller +60102751770

http://byainahalim.wasap.my/

1,525 Followers  246 Follow

Share Share Share

Hermosa Bc Foundation kegemaran gegadis 🌸 bukan sekadar foundation biasa biasa okayyy. Nak jadikan sebagai concealer pun sangat lah boleh🙆🏻
.
Bc Foundation;
• Argan Oil 💡
• Vitamin C 🍊
• Collagen 🍼
• SPF 20 🌥
.
Bc Foundation ni dah tak perlu nak pakai loose powder ke compact powder ke, awak tepek bc ni je pun dah cantik meletops tau.
.
Bc Foundation ni jugak boleh merawat kulit awak tau haaa. Best kan ada foundation yg boleh merawat kulit awak sekali? 🤗
.
Jadi tunggu apa lagi? Jom la grab sekarang😘 meh order mehhh
.
#teamwanameri 
#hermosabybelinda #hermosacleansingwater #skincarefirstmakeupsecond #organicskincare  #agenthermosabatucaves #skincaremalaysia  #liquidlipstickmalaysia #organicbeauty #nontoxicbeauty #naturalskincare #natural  #hermosa #sayajual #bcfoundation #foundation #l4l #exlikes #likesforlikes #foundationmurah #blemishcontrol #byainahalim #ainabeautyhermosa #teamwanamerimeroket🚀
Hermosa Bc Foundation kegemaran gegadis 🌸
.
Bc Foundation;
• Argan Oil 💡
• Vitamin C 🍊
• Collagen 🍼
• SPF 20 🌥
.
Bc Foundation ni dah tak perlu nak pakai loose powder ke compact powder ke, awak tepek bc ni je pun dah cantik meletops tau.
.
Bc Foundation ni jugak boleh merawat kulit awak tau haaa. Best kan ada foundation yg boleh merawat kulit awak sekali? 🤗
.
Jadi tunggu apa lagi? Jom la grab sekarang😘 meh order mehhh
.
#teamwanameri 
#hermosabybelinda #hermosacleansingwater #skincarefirstmakeupsecond #organicskincare  #agenthermosabatucaves #skincaremalaysia  #liquidlipstickmalaysia #organicbeauty #nontoxicbeauty #naturalskincare #natural  #hermosa #sayajual #bcfoundation #foundation #l4l #exlikes #likesforlikes #foundationmurah #blemishcontrol #byainahalim #ainabeautyhermosa #teamwanamerimeroket🚀
Hermosa Bc Foundation kegemaran gegadis 🌸
.
Bc Foundation;
• Argan Oil 💡
• Vitamin C 🍊
• Collagen 🍼
• SPF 20 🌥
.
Bc Foundation ni dah tak perlu nak pakai loose powder ke compact powder ke, awak tepek bc ni je pun dah cantik meletops tau.
.
Bc Foundation ni jugak boleh merawat kulit awak tau haaa. Best kan ada foundation yg boleh merawat kulit awak sekali? 🤗
.
Jadi tunggu apa lagi? Jom la grab sekarang😘 meh order mehhh
.
#teamwanameri 
#hermosabybelinda #hermosacleansingwater #skincarefirstmakeupsecond #organicskincare  #agenthermosabatucaves #skincaremalaysia  #liquidlipstickmalaysia #organicbeauty #nontoxicbeauty #naturalskincare #natural  #hermosa #sayajual #bcfoundation #foundation #l4l #exlikes #likesforlikes #foundationmurah #blemishcontrol #byainahalim #ainabeautyhermosa #teamwanamerimeroket🚀
Hermosa Signature Lipcreme with 7 gorgeous colors !💕
_____________________

Hermosa Signature Lipcreme is formulated to treat dry skin with Collagen & Vitamin E. .
Hydrating, Full Coverage, VANILLA FLAVOR.
.
The texture is creamy and smooth.
.
It comes in 7 gorgeous colors: <<Nude Thrill<>Perfect Nude><Red Revival><Belle><Ginger><Spice><Posh>>
.
.
Go Natural . Go Local . Go Hermosa.
_____________________ .
WEIGHT 7ml
ACTIVE INGREDIENTS: Collagen & Vit E
BENEFITS: It's not drying compared to the other Matte Lipcream brands. 
_____________________

RETAIL PRICE: RM 39 each.
.
[RM 47 inclusive postage to SM]
[RM 49 inclusive postage to SS]
.
BUY MORE & SAVE MORE.
_____________________

To order +60102751770.
(Aina) 🌸
_____________________
.
📸; beautiful @fie.ramat ❤️
.
#soothingskin #wudhukfriendly #nochemicals #noalcohol #organicskincare #organicproduct #naturalskincare #hermosabybelinda #hermosalovers #hermosacleansingwater #supporthermosa #hermosamalaysia #hermosalipcreme #lipcrememattebyhermosa #lipcremematte #lipstick #likesforlikes #exlikes #l4l #teamwanameri #teamwanamerimeroket🚀 #byainahalim #ainabeautyhermosa
Hermosa Signature Lipcreme with 7 gorgeous colors !💕
_____________________

Hermosa Signature Lipcreme is formulated to treat dry skin with Collagen & Vitamin E. .
Hydrating, Full Coverage, VANILLA FLAVOR.
.
The texture is creamy and smooth.
.
It comes in 7 gorgeous colors: <<Nude Thrill<>Perfect Nude><Red Revival><Belle><Ginger><Spice><Posh>>
.
.
Go Natural . Go Local . Go Hermosa.
_____________________ .
WEIGHT 7ml
ACTIVE INGREDIENTS: Collagen & Vit E
BENEFITS: It's not drying compared to the other Matte Lipcream brands. 
_____________________

RETAIL PRICE: RM 39 each.
.
[RM 47 inclusive postage to SM]
[RM 49 inclusive postage to SS]
.
BUY MORE & SAVE MORE.
_____________________

To order +60102751770.
(Aina) 🌸
_____________________
.
📸; beautiful @fie.ramat ❤️
.
#soothingskin #wudhukfriendly #nochemicals #noalcohol #organicskincare #organicproduct #naturalskincare #hermosabybelinda #hermosalovers #hermosacleansingwater #supporthermosa #hermosamalaysia #hermosalipcreme #lipcrememattebyhermosa #lipcremematte #lipstick #likesforlikes #exlikes #l4l #teamwanameri #teamwanamerimeroket🚀 #byainahalim #ainabeautyhermosa
Hermosa Signature Lipcreme with 7 gorgeous colors !💕
_____________________

Hermosa Signature Lipcreme is formulated to treat dry skin with Collagen & Vitamin E. .
Hydrating, Full Coverage, VANILLA FLAVOR.
.
The texture is creamy and smooth.
.
It comes in 7 gorgeous colors: <<Nude Thrill<>Perfect Nude><Red Revival><Belle><Ginger><Spice><Posh>>
.
.
Go Natural . Go Local . Go Hermosa.
_____________________ .
WEIGHT 7ml
ACTIVE INGREDIENTS: Collagen & Vit E
BENEFITS: It's not drying compared to the other Matte Lipcream brands. 
_____________________

RETAIL PRICE: RM 39 each.
.
[RM 47 inclusive postage to SM]
[RM 49 inclusive postage to SS]
.
BUY MORE & SAVE MORE.
_____________________

To order +60102751770.
(Aina) 🌸
_____________________
.
#soothingskin #wudhukfriendly #nochemicals #noalcohol #organicskincare #organicproduct #naturalskincare #hermosabybelinda #hermosalovers #hermosacleansingwater #supporthermosa #hermosamalaysia #hermosalipcreme #lipcrememattebyhermosa #lipcremematte #lipstick #likesforlikes #exlikes #l4l #teamwanameri #teamwanamerimeroket🚀 #byainahalim #ainabeautyhermosa
Hermosa Bc Foundation;
• Argan Oil 💡
• Vitamin C 🍊
• Collagen 🍼
• SPF 20 🌥
.
Hermosa Lipcreme;
• Collagen 🥛
• Vit E 🍅
.
Nak cantik seperti gadis di atas? 🤗 cubalah produk hermosa yang terbaik ni💃🏻 sekali cuba, mesti nak order lagiiii! Go Local! Go Hermosa!
.
Click link on my bio to purchase 🙆🏻
.
📸; our beautiful leader @wanameri.my
.
#hermosabybelinda #hermosa #bcfoundation #cleansingwater #scrubhermosa #bloombabybloom #hermosalipcreme #hermosalipmatte #sayajualsayapakai #teamwanamerimeroket🚀 #teamwanameri #lipcreme #foundation #blemishes #blemishfoundation #lipsvitamin #likesforlikes #exlikes #l4l #followforfollow #byainahalim
Hermosa Bc Foundation;
• Argan Oil 💡
• Vitamin C 🍊
• Collagen 🍼
• SPF 20 🌥
.
Hermosa Lipcreme;
• Collagen 🥛
• Vit E 🍅
.
Nak cantik seperti gadis di atas? 🤗 cubalah produk hermosa yang terbaik ni💃🏻 sekali cuba, mesti nak order lagiiii! Go Local! Go Hermosa!
.
Click link on my bio to purchase 🙆🏻
.
📸; our beautiful leader @wanameri.my
.
#hermosabybelinda #hermosa #bcfoundation #cleansingwater #scrubhermosa #bloombabybloom #hermosalipcreme #hermosalipmatte #sayajualsayapakai #teamwanamerimeroket🚀 #teamwanameri #lipcreme #foundation #blemishes #blemishfoundation #lipsvitamin #likesforlikes #exlikes #l4l #followforfollow #byainahalim
Hermosa Bc Foundation;
• Argan Oil 💡
• Vitamin C 🍊
• Collagen 🍼
• SPF 20 🌥
.
Hermosa Lipcreme;
• Collagen 🥛
• Vit E 🍅
.
Nak cantik seperti gadis di atas? 🤗 cubalah produk hermosa yang terbaik ni💃🏻 sekali cuba, mesti nak order lagiiii! Go Local! Go Hermosa!
.
Click link on my bio to purchase 🙆🏻
.
📸; our beautiful leader @wanameri.my
.
#hermosabybelinda #hermosa #bcfoundation #cleansingwater #scrubhermosa #bloombabybloom #hermosalipcreme #hermosalipmatte #sayajualsayapakai #teamwanamerimeroket🚀 #teamwanameri #lipcreme #foundation #blemishes #blemishfoundation #lipsvitamin #likesforlikes #exlikes #l4l #followforfollow #byainahalim #ainabeautyhermosa
Hermosa Bc Foundation kegemaran gegadis 🌸
.
Bc Foundation;
• Argan Oil 💡
• Vitamin C 🍊
• Collagen 🍼
• SPF 20 🌥
.
Bc Foundation ni dah tak perlu nak pakai loose powder ke compact powder ke, awak tepek bc ni je pun dah cantik meletops tau.
.
Bc Foundation ni jugak boleh merawat kulit awak tau haaa. Best kan ada foundation yg boleh merawat kulit awak sekali? 🤗
.
Jadi tunggu apa lagi? Jom la grab sekarang😘 meh order mehhh
.
#teamwanameri 
#hermosabybelinda #hermosacleansingwater #skincarefirstmakeupsecond #organicskincare  #agenthermosabatucaves #skincaremalaysia  #liquidlipstickmalaysia #organicbeauty #nontoxicbeauty #naturalskincare #natural  #hermosa #sayajual #bcfoundation #foundation #l4l #exlikes #likesforlikes #foundationmurah #blemishcontrol #byainahalim #ainabeautyhermosa
Siapa peminat bunga rose dkt sini? 🙆🏻
.
Tahu tak bunga rose boleh bertindak sebagai pelembap dkt muka korang yg kering tu? 😱
.
Dan, tahu tak bunga rose adalah main ingredient dalam Hermosa Cleansing Water keluaran baru ni? 💃🏻 best kannnn
.
Jom mencuci sambil merawat🙆🏻
.
📸; @hermosabybelindagombak
.
#teamwanamerimeroket🚀 #teamwanameri#soothingskin #wudhukfriendly #nochemicals #noalcohol #organicskincare #organicproduct #naturalskincare #hermosabybelinda #hermosalovers #hermosacleansingwater #supporthermosa #hermosamalaysia #teamwanameri #l4l #likesforlikes #exlikes #hermosacleansingwater #cleansingwater #makeupremoval #brightening #hydrating #hermosanewbabies #hermosabrighteningcleansingwater #hermosahydratingcleansingwater #rose #rosewater #roseextract #bungamawar #byainahalim
Apa? Uolls tak grab lagi Hermosa Lipcreme ni? Ish ishhh rugiii uollsss. Atleast kena cuba sekali! Dah cuba mesti nak repeat😍 sbb this lipcreme best gila uolls ha gittew. Stok masih ada okay😉
ㅡ
Hermosa Signature Lipcreme with 5 gorgeous colors !💕
_____________________

Hermosa Signature Lipcreme is formulated to treat dry skin with Collagen & Vitamin E. .
Hydrating, Full Coverage, VANILLA FLAVOR.
.
The texture is creamy and smooth.
.
It comes in 5 gorgeous colors: <<Nude Thrill<>Perfect Nude><Red Revival><Belle><Ginger>>
.
.
Go Natural . Go Local . Go Hermosa.
_____________________ .
WEIGHT 7ml
ACTIVE INGREDIENTS: Collagen & Vit E
BENEFITS: It's not drying compared to the other Matte Lipcream brands. 
_____________________

RETAIL PRICE: RM 39 each.
.
[RM 47 inclusive postage to SM]
[RM 49 inclusive postage to SS]
.
BUY MORE & SAVE MORE.
_____________________

To order +60102751770.
(Aina) 🌸
_____________________

#soothingskin #wudhukfriendly #nochemicals #noalcohol #organicskincare #organicproduct #naturalskincare #hermosabybelinda #hermosalovers #hermosacleansingwater #supporthermosa #hermosamalaysia #hermosalipcreme #lipcrememattebyhermosa #lipcremematte #lipstick #likesforlikes #exlikes #l4l #teamwanameri #teamwanamerimeroket🚀 #byainahalim #ainabeautyhermosa