By Adeenda

By Adeenda Follow

Barang baby & mommy murah2 😘
πŸ‘ŒTrusted Seller (since Oct'14)
SSM: RA00419xx-X
Owner: fahimah_mahayuddin
πŸ“² 019-631 0065

http://www.wasap.my/+60196310065

5,662 Followers  1,307 Follow

Share Share Share

Kami sedang bercuti dari sebarang urusan bisnes sekarang ini. .
.
Maaf atas segala kesulitan. Kami akan maklumkan nanti bila kami sudah  beroperasi semula.
Restock!!
.
High Quality Soft cotton swaddle sales!!!
.
βœ” Medium size : 85 cm x 85 cm .
βœ” soft & comfortable fabric
βœ” Tidak berbulu & warna tak luntur selepas dibasuh
βœ” Boleh dijadikan bedung, blanket, alas baby, alas stroller dll. .
.
Price : .
βœ”1pc RM 19
βœ” 2-3pcs atau belian dengan bedung lain RM 18/pc

Postage:
RM 8 (sm) RM 11 (ss)

Whatsapp: 
019-6310065
019-6310065
019-6310065

#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia
Restock!!
.
High Quality Soft cotton swaddle sales!!!
.
βœ” Medium size : 85 cm x 85 cm .
βœ” soft & comfortable fabric
βœ” Tidak berbulu & warna tak luntur selepas dibasuh
βœ” Boleh dijadikan bedung, blanket, alas baby, alas stroller dll. .
.
Price : .
βœ”1pc RM 19
βœ” 2-3pcs atau belian dengan bedung lain RM 18/pc

Postage:
RM 8 (sm) RM 11 (ss)

Whatsapp: 
019-6310065
019-6310065
019-6310065

#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia
Baby wash cloths / sapu tangan baby dari kain gauze cotton yang super gebu.
.
.
βœ” 6 layer gauze cotton
βœ” sangat lembut & gebu. Best sgt2  pegang!
βœ” Sangat sesuai dengan kulit baby. Tambah kalau baby yang kulit sensitif & alah pada wash cloth jenis berbulu
βœ” saiz 25cm x 25cm (medium size)
βœ” Menyerap air
.
.
Harga:
3pcs (1 set) RM 18
.
.
Postage:
RM 8 (sm)
RM 11 (ss)
.
.
Whatsapp 019-6310065
* atau tekan link dekat profile
. 
#babyhandkerchief #handkerchiefbabymurah #saputanganbaby #saputanganbayi #saputanganbabymurah #saputanganbayimurah #washcloth #babywashcloth #washclothbabymurah #burpcloth #burpclothmurah #babywashcloths #tualababy #tualababymurah
Muslin swaddle blanket restock! ( gauze cotton muslin )
.
βœ” Large size : 105 cm x 105 cm
βœ” Good quality cotton muslin
βœ” soft & breathable  fabric
.
.
🌷PRICE : 🌷
.
1pc RM 29
.
2pcs & above: RM 27/pc
*atau belian dgn bedung lain
.

Postage:
RM 8 (sm) RM 10(ss)

Whatsapp: 019-6310065 .
* atau tekan link whatsapp kat profile

#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia #muslinswaddlemalaysia #bedungmuslin #cottonmuslin #cottonmuslinmalaysia
Tq customer for positive feedback😍.
.
.
. βœ”stokin yang sangat selesa. Boleh guna time mengandung dan berpantang. .
βœ” Menyerap peluh
βœ”Tebal tapi tak panas. .
βœ” Lembut & Gebu
.
.
Harga: 
1pc RM 6
3pcs RM 15
.
.
Postage:
Rm 8 (sm) RM 11 (ss)
.
.
Untuk order wahtsapp 019-631 0065
.
*atau tekan link whatsapp dkt profile
.
#stokinpantang #stokinmengandung #stokinpantangmurah #stokisbulus #stokinmurah #stokinlembut
Stokin pantang gebus & super selesa!
.
βœ”stokin yang sangat selesa. Boleh guna time mengandung dan berpantang
.
βœ” Menyerap peluh
βœ”Tebal tapi tak panas. .
βœ” Lembut & Gebu
.
.
Harga: 
1pc RM 8
3pcs RM 20
.
.
Postage:
Rm 8 (sm) RM 11 (ss)
.
.
Untuk order wahtsapp
 019-631 0065
.
.
#stokinpantang #stokinmengandung #stokinpantangmurah #stokisbulus #stokinmurah #stokinlembut
High Quality Soft cotton swaddle RESTOCK!!!
.
βœ” Medium size : 80 cm x 85 cm .
βœ” soft & comfortable fabric
βœ” Tidak berbulu & warna tak luntur selepas dibasuh
βœ” Boleh dijadikan bedung, blanket, alas baby, alas stroller dll. .
.
Price : .
βœ”1pc RM 19
βœ” 2pcs & above RM 18/pc

Postage:
RM 8 (sm) RM 11 (ss)

Whatsapp: 
019-6310065
019-6310065
019-6310065

#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia
High quality soft Cotton swaddle Restock!! .
.
βœ” Ready Stock
βœ” Medium size : 80 cm x 80 cm .
βœ” soft & comfortable fabric
βœ” Tidak berbulu & warna tak luntur selepas dibasuh
βœ” Boleh dijadikan bedung, blanket, alas baby, alas stroller dll. .
.
Price : 
1pc RM 18

Postage:
RM 8 (sm) RM 11 (ss)

Whatsapp: 
019-6310065
019-6310065
019-6310065

#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia
Restock ❗
.
High Quality Soft cotton swaddle .
βœ” Medium size : 85 cm x 85 cm .
βœ” soft & comfortable fabric
βœ” Tidak berbulu & warna tak luntur selepas dibasuh
βœ” Boleh dijadikan bedung, blanket, alas baby, alas stroller dll. .
.
 PRICE : ☘1pc RM 19
☘ 2pcs & above RM 18/pc

Postage:
RM 8 (sm) RM 11 (ss)

Whatsapp: 
019-6310065
019-6310065
019-6310065

#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia - #regrann
Gambar dari customer kami yang menggunakan bedung dari kain soft cotton 95cm x 95cm  utk bedung & dijadikan selimut baby. Customer comment baby dia tidur nyenyak sangat bila guna bedung ni. Nak minum susu pun kena kejut & tarik bedung baru nak bangun. Hihi..
.
.
Design ni kami baru restock tau. Harga RM 22 sehelai. Saiz besar & lembut! .
.
For order, Whatsapp:
.
019-6310065 
019-6310065
.
.

#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia #byadeendatestimoni
Gambar dari customer kami yang menggunakan bedung dari kain muslin bamboo fiber utk bedung baby. Kain ni bersaiz besar, sejuk & lembut sgt2  untuk baby. Kain paling high quality untuk koleksi muslin swaddle yang kami ada. .
.
.
#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia #muslinswaddlemalaysia #bedungmuslin #cottonmuslin #cottonmuslinmalaysia  #byadeendatestimoni