Barang Baby & Mommy murah2

Barang Baby & Mommy murah2 Follow

🌸Ready Stock😘
👌Trusted Seller (since Oct'14)
🌸SSM: RA00419xx-X (By Adeenda Enterprise)
🌸Owner: @fahimah_mahayuddin
📲 019-631 0065 (whatsapp only)

http://www.wasap.my/+60196310065

6,112 Followers  1,362 Follow

Share Share Share

New product! READY STOCK. Barut baby moden style sarung yang super senang nak pakai! Memang memudahkan keja mommy semua 😄
.
✔ Sarungkan saja dekat baby macam pakai seluar. 10 saat je dah siap! .
.
.
✔ kain kapas yang lembut & sejuk. Elastic mengikut size perut & dada baby
.
✔  Adjustable. Barut pun bila pakai takla asyik tertarik ke atas banyak kali. Senang nak adjust. .
.
✔ Cover penuh dari bahagian pinggang sampaila ke dada. .
.
✔ panjang 24cm. Boleh pakai dari newborn sampaila besar. Kalau time baby demam, selsema batuk, taknak pakaikan baju tapi risau perut & dada baby sejuk boleh pakaikan baby binder ni saja. .
.
Price:
.
1 set 3pcs RM 20

Postage: RM 8 (sm) RM 11(ss) .
.
Whatsapp: 0196310065
.
*Atau tekan link whatsapp di atas
.
#barutbertali #barutbaby #barutbabymurah #barutcottonflannel  #barutbayimurah #barutbayi #bedungbayi #bedungbaby #barut #barutcotton #bajubaby #bajubayi #kelengkapanbersalin #kelengkapanbaby #barut #barutcomel #babybinder #barutplain #barutberwarna #barutbabyplain #barutbayiplain #barutgantung
New product! READY STOCK. Barut baby moden style sarung yang super senang nak pakai! Memang memudahkan keja mommy semua 😄
.
✔ Sarungkan saja dekat baby macam pakai seluar. 10 saat je dah siap! .
.
.
✔ kain kapas yang lembut & sejuk. Elastic mengikut size perut & dada baby
.
✔  Adjustable. Barut pun bila pakai takla asyik tertarik ke atas banyak kali. Senang nak adjust. .
.
✔ Cover penuh dari bahagian pinggang sampaila ke dada. .
.
✔ panjang 24cm. Boleh pakai dari newborn sampaila besar. Kalau time baby demam, selsema batuk, selsema, taknak pakaikan baju tapi risau perut & dada baby sejuk boleh pakaikan baby binder ni saja. .
.
Price:
.
1 set 3pcs RM 20

Postage: RM 8 (sm) RM 11(ss) .
.
Whatsapp: 0196310065
.
*atau tekan link whatsapp di profile atas
.
#barutbertali #barutbaby #barutbabymurah #barutcottonflannel  #barutbayimurah #barutbayi #bedungbayi #bedungbaby #barut #barutcotton #bajubaby #bajubayi #kelengkapanbersalin #kelengkapanbaby #barut #barutcomel #babybinder #barutplain #barutberwarna #barutbabyplain #barutbayiplain #barutgantung
New product! READY STOCK. Barut baby moden style sarung yang super senang nak pakai! Memang memudahkan keja mommy semua 😄
.
✔ Sarungkan saja dekat baby macam pakai seluar. 10 saat je dah siap! .
.
.
✔ kain kapas yang lembut & sejuk. Elastic mengikut size perut & dada baby
.
✔  Adjustable. Barut pun bila pakai takla asyik tertarik ke atas banyak kali. Senang nak adjust. .
.
✔ Cover penuh dari bahagian pinggang sampaila ke dada. .
.
✔ panjang 24cm. Boleh pakai dari newborn sampaila besar. Kalau time baby demam, selsema batuk, taknak pakaikan baju tapi risau perut & dada baby sejuk boleh pakaikan baby binder ni saja. .
.
Price:
.
1 set 3pcs RM 20

Postage: RM 8 (sm) RM 11(ss) .
.
Whatsapp: 0196310065
.
*Atau tekan link whatsapp di atas
.
#barutbertali #barutbaby #barutbabymurah #barutcottonflannel  #barutbayimurah #barutbayi #bedungbayi #bedungbaby #barut #barutcotton #bajubaby #bajubayi #kelengkapanbersalin #kelengkapanbaby #barut #barutcomel #babybinder #barutplain #barutberwarna #barutbabyplain #barutbayiplain #barutgantung
Stokin pantang Fur plain gebus gebas RESTOCK!
.
✔stokin yang sangat selesa. Boleh guna time mengandung dan berpantang. .
✔ Menyerap peluh
✔Tebal tapi tak panas. .
✔ Lembut & Gebu
.
.
Harga: 
1pc RM 6
3pcs RM 15
.
.
Postage:
Rm 8 (sm) RM 11 (ss)
.
.
Untuk order wahtsapp 019-631 0065
.
*atau tekan link whatsapp dkt profile
.
#stokinpantang #stokinmengandung #stokinpantangmurah #stokisbulus #stokinmurah #stokinlembut
Stokin pantang Fur plain gebus gebas RESTOCK!
.
✔stokin yang sangat selesa. Boleh guna time mengandung dan berpantang. .
✔ Menyerap peluh
✔Tebal tapi tak panas. .
✔ Lembut & Gebu
.
.
Harga: 
1pc RM 6
3pcs RM 15
.
.
Postage:
Rm 8 (sm) RM 11 (ss)
.
.
Untuk order wahtsapp 
019-631 0065
.
*atau tekan link whatsapp dkt profile
.
#stokinpantang #stokinmengandung #stokinpantangmurah #stokisbulus #stokinmurah #stokinlembut
Tengah ajar anak "diapers free"? .
Tapi risau sebab anak kerap sangat "accident" "terkucil & membuang"  sampai naik letih nak mop lantai, basuh cadar, jemur tilam, basuh carpet serta cuci seat kereta ? .
.
Mehla cuba potty training pants ni! Pants yang sangat membantu dalam proses potty training anak-anak. .
.
🌸Available size: .
✔M (90) - Recommended for baby 9-13kg
( waist= 38-64cm, Thigh: 24- 33cm)
.
✔L (100)- Recommended for baby  13-16kg
( waist= 40-68cm, Thigh: 26- 38cm)
.
🌸Material: .
✔100 % cotton yang selesa & sejuk
✔ waterproof di bahagian dalam
✔ Ada getah bahagian pinggang & peha, so boleh adjust size. Grip yang kemas & tak longgar untuk mengelakkan kebocoran. .
.
✔ Bila baby dalam proses potty training baik di siang atau malam hari, di dalam atau luar rumah,  kalau  mereka ter "pee" atau "poo" secara tak sengaja, pants ni akan mengahalang dari kebocoran. So takdela mommy nak kena basuh lantai, karpet, sofa, kusyen kereta dan sebagainya. Tambah mommy yang bekerja, potty training pants ni sangat memudahkan kerja
.
.
✔ Baby akan berasa tidak selesa sebaik saja mereka membuang tanpa sengaja. Sebab pants ni walaupun waterproof di bahagian dalam, ia hanya menghalang kebocoran di bahagian luar. Bahagian dalam still rasa basah so anak2 akan jadi tak selesa. So mereka akan mula faham proses potty training yang dilalui. .
.
✔ potty training pants ni hanya bertahan untuk sekali atau 2x potty training "accident" saja. Pants mesti ditukar selepas itu. .
✔Boleh basuh guna washing machine

Price: 
1pc RM 15
.
3pcs RM 50 incl pos!!
.
Utk harga borong boleh whatsapp kami
.
.
Whatsapp: 019- 631 0065
.
#pottytrainingpants #pottytrainingpant #pottytrainingpantsmalaysia #pottytrainingpantmurah #pottytrainingpantmalaysia #seluarpottytraining #seluarpottytrainingmurah #pottytrainingpantsmurah #pottytrainingpantsmurah
Tengah ajar anak "diapers free"? .
Tapi risau sebab anak kerap sangat "accident" "terkucil & membuang"  sampai naik letih nak mop lantai, basuh cadar, jemur tilam, basuh carpet serta cuci seat kereta ? .
.
Mehla cuba potty training pants ni! Pants yang sangat membantu dalam proses potty training anak-anak. .
.
🌸Available size: .
✔M (90) - Recommended for baby 9-13kg
( waist= 38-64cm, Thigh: 24- 33cm)
.
✔L (100)- Recommended for baby  13-16kg
( waist= 40-68cm, Thigh: 26- 38cm)
.
🌸Material: .
✔100 % cotton yang selesa & sejuk
✔ waterproof di bahagian dalam
✔ Ada getah bahagian pinggang & peha, so boleh adjust size. Grip yang kemas & tak longgar untuk mengelakkan kebocoran. .
.
✔ Bila baby dalam proses potty training baik di siang atau malam hari, di dalam atau luar rumah,  kalau  mereka ter "pee" atau "poo" secara tak sengaja, pants ni akan mengahalang dari kebocoran. So takdela mommy nak kena basuh lantai, karpet, sofa, kusyen kereta dan sebagainya. Tambah mommy yang bekerja, potty training pants ni sangat memudahkan kerja
.
.
✔ Baby akan berasa tidak selesa sebaik saja mereka membuang tanpa sengaja. Sebab pants ni walaupun waterproof di bahagian dalam, ia hanya menghalang kebocoran di bahagian luar. Bahagian dalam still rasa basah so anak2 akan jadi tak selesa. So mereka akan mula faham proses potty training yang dilalui. .
.
✔ potty training pants ni hanya bertahan untuk sekali atau 2x potty training "accident" saja. Pants mesti ditukar selepas itu. .
✔Boleh basuh guna washing machine

Price: 
1pc RM 15
.
3pcs RM 50 incl pos!!
.
Utk harga borong boleh whatsapp kami
.
.
Whatsapp: 019- 631 0065
.
#pottytrainingpants #pottytrainingpant #pottytrainingpantsmalaysia #pottytrainingpantmurah #pottytrainingpantmalaysia #seluarpottytraining #seluarpottytrainingmurah #pottytrainingpantsmurah #pottytrainingpantsmurah
High quality soft Cotton  swaddle
.
✔ Ready Stock
✔ Large size : 95cm x 95 cm .
.
✔ soft & comfortable fabric
✔ Tidak berbulu & warna tak luntur selepas dibasuh
✔ Boleh dijadikan bedung, blanket, alas baby, alas stroller dll. .
.
Price : 
1pc RM 22 .
.
Postage:
RM 8 (sm) RM 11(ss)

Whatsapp: 019-6310065

#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia
High quality soft Cotton  swaddle
.
✔ Ready Stock
✔ Large size : 95cm x 95 cm .
.
✔ soft & comfortable fabric
✔ Tidak berbulu & warna tak luntur selepas dibasuh
✔ Boleh dijadikan bedung, blanket, alas baby, alas stroller dll. .
.
Price : 
1pc RM 22 .
.
Postage:
RM 8 (sm) RM 11(ss)

Whatsapp: 019-6310065

#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia