Barang Baby & Mommy murah2

Barang Baby & Mommy murah2 Follow

🌸Ready Stock😘
👌Trusted Seller (since Oct'14)
🌸SSM: RA00419xx-X
🌸Owner: fahimah_mahayuddin
📲 019-631 0065

http://www.wasap.my/+60196310065

5,847 Followers  1,203 Follow

Share Share Share

Wash cloth/ tuala kecil baby ni sangatlah banyak kegunaan tambah2 untuk baby bawah 1 tahun. Boleh buat sapu muntah susu, air liur baby, jadikan kain untuk lap badan baby & mcm2 lagi. .
.
 Gauze cotton wash cloth / sapu tangan /tuala kecil baby RESTOCK! .
.
✔ 6 layer gauze cotton
✔ sangat lembut & gebu. best pegang!
✔ Sangat sesuai dengan kulit baby. Tambah kalau baby yang kulit sensitif & alah pada wash cloth jenis berbulu
✔ saiz 30cm x 30cm (medium size)
✔ Menyerap air
.
.
Harga:
1 set ( 5pcs warna plain) RM 19
.
1 set (5pcs bercorak random design) RM 19
.
.
Postage:
RM 8 (sm)
RM 11 (ss)
.
.
Whatsapp : 019-631 0065 atau tekan whatsapp link dkt profile di atas. .
.
#babyhandkerchief #handkerchiefbabymurah #saputanganbaby #saputanganbayi #saputanganbabymurah #saputanganbayimurah #washcloth #babywashcloth #washclothbabymurah #burpcloth #burpclothmurah #babywashcloths #tualababy #tualababymurah
Potty training pants Restock!!
.
Pants yang sangat membantu dalam proses potty training anak-anak. .
.
🌸Available size: .
✔M (90) - Recommended for baby 9-13kg
( waist= 38-64cm, Thigh: 24- 33cm)
.
✔L (100)- Recommended for baby  13-16kg
( waist= 40-68cm, Thigh: 26- 38cm)
.
🌸Material: .
✔100 % cotton yang selesa & sejuk
✔ waterproof di bahagian dalam
✔ Ada getah bahagian pinggang & peha, so boleh adjust size. Grip yang kemas & tak longgar untuk mengelakkan kebocoran. .
.
✔ Bila baby dalam proses potty training baik di siang atau malam hari, di dalam atau luar rumah,  kalau  mereka ter "pee" atau "poo" secara tak sengaja, pants ni akan mengahalang dari kebocoran. So takdela mommy nak kena basuh lantai, karpet, sofa, kusyen kereta dan sebagainya. Tambah mommy yang bekerja, potty training pants ni sangat memudahkan kerja
.
.
✔ Baby akan berasa tidak selesa sebaik saja mereka membuang tanpa sengaja. Sebab pants ni walaupun waterproof di bahagian dalam, ia hanya menghalang kebocoran di bahagian luar. Bahagian dalam still rasa basah so anak2 akan jadi tak selesa. So mereka akan mula faham proses potty training yang dilalui. .
.
✔ potty training pants ni hanya bertahan untuk sekali atau 2x potty training "accident" saja. Pants mesti ditukar selepas itu. .
.

Price: 
1pc RM 15
.
3pcs RM 50 incl pos!!
.
.
Whatsapp: 019- 631 0065
.
#pottytrainingpants #pottytrainingpant #pottutrainingpantsmurah #pottytrainingpantsmalaysia #pottytrainingpantmurah #pottytrainingpantmalaysia #seluarpottytraining #seluarpottytrainingmurah
Potty training pants Restock!!
.
Pants yang sangat membantu dalam proses potty training anak-anak. .
.
🌸Available size: .
✔M (90) - Recommended for baby 9-13kg
( waist= 38-64cm, Thigh: 24- 33cm)
.
✔L (100)- Recommended for baby  13-16kg
( waist= 40-68cm, Thigh: 26- 38cm)
.
🌸Material: .
✔100 % cotton yang selesa & sejuk
✔ waterproof di bahagian dalam
✔ Ada getah bahagian pinggang & peha, so boleh adjust size. Grip yang kemas & tak longgar untuk mengelakkan kebocoran. .
.
✔ Bila baby dalam proses potty training baik di siang atau malam hari, di dalam atau luar rumah,  kalau  mereka ter "pee" atau "poo" secara tak sengaja, pants ni akan mengahalang dari kebocoran. So takdela mommy nak kena basuh lantai, karpet, sofa, kusyen kereta dan sebagainya. Tambah mommy yang bekerja, potty training pants ni sangat memudahkan kerja
.
.
✔ Baby akan berasa tidak selesa sebaik saja mereka membuang tanpa sengaja. Sebab pants ni walaupun waterproof di bahagian dalam, ia hanya menghalang kebocoran di bahagian luar. Bahagian dalam still rasa basah so anak2 akan jadi tak selesa. So mereka akan mula faham proses potty training yang dilalui. .
.
✔ potty training pants ni hanya bertahan untuk sekali atau 2x potty training "accident" saja. Pants mesti ditukar selepas itu. .
.

Price: 
1pc RM 15
.
3pcs RM 50 incl pos!!
.
.
Whatsapp: 019- 631 0065
.
#pottytrainingpants #pottytrainingpant #pottutrainingpantsmurah #pottytrainingpantsmalaysia #pottytrainingpantmurah #pottytrainingpantmalaysia #seluarpottytraining #seluarpottytrainingmurah
Potty training pants Restock!!
.
Pants yang sangat membantu dalam proses potty training anak-anak. .
.
🌸Available size: .
✔M (90) - Recommended for baby 9-13kg
( waist= 38-64cm, Thigh: 24- 33cm)
.
✔L (100)- Recommended for baby  13-16kg
( waist= 40-68cm, Thigh: 26- 38cm)
.
🌸Material: .
✔100 % cotton yang selesa & sejuk
✔ waterproof di bahagian dalam
✔ Ada getah bahagian pinggang & peha, so boleh adjust size. Grip yang kemas & tak longgar untuk mengelakkan kebocoran. .
.
✔ Bila baby dalam proses potty training baik di siang atau malam hari, di dalam atau luar rumah,  kalau  mereka ter "pee" atau "poo" secara tak sengaja, pants ni akan mengahalang dari kebocoran. So takdela mommy nak kena basuh lantai, karpet, sofa, kusyen kereta dan sebagainya. Tambah mommy yang bekerja, potty training pants ni sangat memudahkan kerja
.
.
✔ Baby akan berasa tidak selesa sebaik saja mereka membuang tanpa sengaja. Sebab pants ni walaupun waterproof di bahagian dalam, ia hanya menghalang kebocoran di bahagian luar. Bahagian dalam still rasa basah so anak2 akan jadi tak selesa. So mereka akan mula faham proses potty training yang dilalui. .
.
✔ potty training pants ni hanya bertahan untuk sekali atau 2x potty training "accident" saja. Pants mesti ditukar selepas itu. .
.

Price: 
1pc RM 15
.
3pcs RM 50 incl pos!!
.
.
Whatsapp: 019- 631 0065
.
#pottytrainingpants #pottytrainingpant #pottutrainingpantsmurah #pottytrainingpantsmalaysia #pottytrainingpantmurah #pottytrainingpantmalaysia #seluarpottytraining #seluarpottytrainingmurah
Potty training pants restock!
.
Pants yang sangat membantu dalam proses potty training anak-anak. .
.
🌸Available size: .
✔M (90) - Recommended for baby 9-13kg
( waist= 38-64cm, Thigh: 24- 33cm)
.
✔L (100)- Recommended for baby  13-16kg
( waist= 40-68cm, Thigh: 26- 38cm)
.
🌸Material: .
✔100 % cotton yang selesa & sejuk
✔ waterproof di bahagian dalam
✔ Ada getah bahagian pinggang & peha, so boleh adjust size. Grip yang kemas & tak longgar untuk mengelakkan kebocoran. .
.
✔ Bila baby dalam proses potty training baik di siang atau malam hari, di dalam atau luar rumah,  kalau  mereka ter "pee" atau "poo" secara tak sengaja, pants ni akan mengahalang dari kebocoran. So takdela mommy nak kena basuh lantai, karpet, sofa, kusyen kereta dan sebagainya. Tambah mommy yang bekerja, potty training pants ni sangat memudahkan kerja
.
.
✔ Baby akan berasa tidak selesa sebaik saja mereka membuang tanpa sengaja. Sebab pants ni walaupun waterproof di bahagian dalam, ia hanya menghalang kebocoran di bahagian luar. Bahagian dalam still rasa basah so anak2 akan jadi tak selesa. So mereka akan mula faham proses potty training yang dilalui. .
.
✔ potty training pants ni hanya bertahan untuk sekali atau 2x potty training "accident" saja. Pants mesti ditukar selepas itu. .
.

Price: 
1pc RM 15
3pcs RM 50 incl pos sm
.
Whatsapp: 
019- 631 0065 
019- 631 0065
019-631 0065
. *atau tekan link whatsapp di profile .
.
#pottytrainingpants #pottytrainingpant #pottutrainingpantsmurah #pottytrainingpantsmalaysia #pottytrainingpantmurah #pottytrainingpantmalaysia #seluarpottytraining #seluarpottytrainingmurah
Stokin pantang Fur plain gebus gebas.
.
✔stokin yang sangat selesa. Boleh guna time mengandung dan berpantang. .
✔ Menyerap peluh
✔Tebal tapi tak panas. .
✔ Lembut & Gebu
.
.
Harga: 
1pc RM 6
3pcs RM 15
.
.
Postage:
Rm 8 (sm) RM 11 (ss)
.
.
Untuk order wahtsapp 019-631 0065
.
*atau tekan link whatsapp dkt profile
.
#stokinpantang #stokinmengandung #stokinpantangmurah #stokisbulus #stokinmurah #stokinlembut
Tq customer share gambar baby dengan muslin bamboo fiber beli dari kami. Kain muslin bamboo fiber memang sejuk & lembut sangat tau. .
.
 Customer ni repeat order dengan kami. Kali ni beli  wash cloth/ sapu tangan baby  sebab sapu tangan jenis gauze cotton sesuai dengan kulit anaknya yang ada eczema. Kami dah pos tadi. Semoga wash cloth ni memberi manfaat & selesa untuk baby. Amin....
.
.
Nak beli muslin bamboo fiber atau wash cloth boleh refer previous post ya. .
.
#byadeendatestimoni
Testimoni stokin pantang from our customer. Tq 😍😘.
.
Stokin pantang (colour + white) gebus & super selesa.
.
✔ Ready Stock
.
✔stokin yang sangat selesa. Boleh guna time mengandung dan berpantang
.
✔ Menyerap peluh
✔Tebal tapi tak panas. .
✔ Lembut & Gebu
.
.
Harga: 
1pc RM 8
3pcs RM 20
.
.
Postage:
Rm 8 (sm) RM 11 (ss)
.
.
Untuk order wahtsapp
 019-631 0065
.
.
#stokinpantang #stokinmengandung #stokinpantangmurah #stokisbulus #stokinmurah #stokinlembut #byadeendatestimoni
Mommy travel backpack (Diaper bag) - light purple
.
✔High quality material
.
✔Waterproof
.
✔Ringan .
.✔Ruang yang besar & luas. Boleh isi banyak barang dalam ni. .
.✔Stylish .
.
✔Open pocket at both side. Senang nak ambil barang di dalam. Tak perlu buka dari atas. Nak ambik wet tissue pun boleh buka zip dari belakang. Memang senang! .
.
Price
RM 79 incl pos sm .
.
*SS add RM 10 postage
.
Item status : Pre order 
ETA 2 weeks .
.
.
Whatsapp: 019-6310065
Mommy travel backpack (Diaper bag) - Turqoise
.
✔High quality material
.
✔Waterproof
.
✔Ringan .
.✔Ruang yang besar & luas. Boleh isi banyak barang dalam ni. .
.✔Stylish .
.
✔Open pocket at both side. Senang nak ambil barang di dalam. Tak perlu buka dari atas. Nak ambik wet tissue pun boleh buka zip dari belakang. Memang senang! .
.
Price
RM 79 incl pos sm .
.
*SS add RM 10 postage
.
Item status : Pre order 
ETA 2 weeks .
.
.
Whatsapp: 019-6310065
Mommy travel backpack (Diaper bag) - Orange
.
✔High quality material
.
✔Waterproof
.
✔Ringan .
.✔Ruang yang besar & luas. Boleh isi banyak barang dalam ni. .
.✔Stylish .
.
✔Open pocket at both side. Senang nak ambil barang di dalam. Tak perlu buka dari atas. Nak ambik wet tissue pun boleh buka zip dari belakang. Memang senang! .
.
Price
RM 79 incl pos sm .
.
*SS add RM 10 postage
.
Item status : Pre order 
ETA 2  weeks .
.
.
Whatsapp: 019-6310065
Eyelash bamboo fiber swaddle restock!! .
.
Kain bamboo ni sgt best, lembut, tak berkedut & mengecut selepas basuh. .
.
Organic Muslin Bamboo Fiber Swaddle .
.
✔ Ready Stock
✔ Large size : 120 cm x 120 cm
✔ High quality cotton muslin
✔ very soft & breathable  fabric
✔ Boleh dijadikan bedung, blanket, alas baby, burp cloth,  alas stroller dll. .
.
Price : 
1pc RM 39
2pcs & above : RM 38/pc

Postage:
RM 8 (sm) RM 10(ss)

Whatsapp: 019-6310065

#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia #muslinswaddlemalaysia #bedungmuslin #cottonmuslin #cottonmuslinmalaysia - #regrann