Bedung Barut baby murah

Bedung Barut baby murah Follow

🌸Ready Stock
👌Trusted Seller Since 2014
🌸 Mom & kids wear : @bechomel
🌺 Ziplock bag: @packme_please
🧕Owner: @fahimah_mahayuddin
📲 014-6009351

http://www.wasap.my/+60146009351

8,564 Followers  316 Follow

Share Share Share

Wash cloth single (size +-25x50cm) ada 20 pilihan design semuanya!
.
.
Yang ni boleh mix ya design mana korang nak. Nak campur dengan wash cloth 25x25cm atau wash cloth 30x30 cm pun boleh. Ada less harga untuk belian 3pcs ke atas😊.
.
.
Untuk pertanyaan/ pembelian boleh whatsapp kami dengan klik link di bio.
.
.
#babyhandkerchief #handkerchiefbabymurah #saputanganbaby #saputanganbayi #saputanganbabymurah #saputanganbayimurah #washcloth #babywashcloth #washclothbabymurah #burpcloth #burpclothmurah #babywashcloths
Wash cloth single (size +-30x30cm) ada 21 pilihan design semuanya!
.
.
Yang ni boleh mix ya design mana korang nak. Nak campur dengan wash cloth panjang atau wash cloth 25x25 cm pun boleh. Ada less harga untuk belian 3pcs ke atas😊.
.
.
Untuk pertanyaan/ pembelian boleh whatsapp kami dengan klik link di bio.
.
.
#babyhandkerchief #handkerchiefbabymurah #saputanganbaby #saputanganbayi #saputanganbabymurah #saputanganbayimurah #washcloth #babywashcloth #washclothbabymurah #burpcloth #burpclothmurah #babywashcloths
Antara positive feedback dari customer kami. Tq membeli dengan kami.  Semoga baby selesa 😘. .
.
#byadeendatestimoni
Testimoni dari customer kami yang dah 3x repeat order bedung & set baby wash cloth (sapu tangan) dengan kami. Thank you 😘. .
.
#byadeendatestimoni
Less is more ❤️
.
.
#bedungbabymurah #bedungbaby  #bedungbayi  #bedungbayimurah  #bedungcotton
Close up video wash cloth square size (+-30 x30cm). Size yang besar sikit dari standard size sapu tangan baby. .
.
Material kain memang sangat lembut, gebu dan tebal. Menyerap air dan sesuai dengan kulit baby 😍.
Close up video untul wash cloth /baby Handkerchief size panjang (25x50 cm). If bawa baby travel dan taknak bawa bath towel yang besar dalam diapers bag, wash cloth ni boleh juga dijadikan travel towel. Jimat space.
.
.
Material gauze cotton 6 layer ni memang sangat lembut, gebu, tebal & menyerap air 😍.
.
.
Design wash cloth /baby Handkerchief yang bermotifkan buah-buahan. Comel kan ? 😍
.
.
#babyhandkerchief #handkerchiefbabymurah #saputanganbaby #saputanganbayi #saputanganbabymurah #saputanganbayimurah #washcloth #babywashcloth #washclothbabymurah #burpcloth #burpclothmurah #babywashcloths
Antara design "hot" soft cotton swaddle. Ramai jugak mommies yang suka design watermelon ni. Nampak comel je bila baby pakai as bedung or blanket 😊. .
.
#bedungbabymurah #bedungbaby  #bedungbayi  #bedungbayimurah  #bedungcotton
Berminat dengan set ni boleh whatsapp kami dengan klik link di bio😊
.
.
#babyhandkerchief #handkerchiefbabymurah #saputanganbaby #saputanganbayi #saputanganbabymurah #saputanganbayimurah #washcloth #babywashcloth #washclothbabymurah #burpcloth #burpclothmurah #babywashcloths
Stokin pantang jenis fluffy ni,selain warna plain, kami ada juga jual yang bercorak. Boleh mix mana-mana corak. .
.
3 pasang RM 19 sahaja!
.
.
#stokinpantang #stokinmengandung #stokinpantangmurah #stokisbulus #stokinmurah #stokinlembut #confinementsocks
Untuk mommies yang cari ziplock untuk isi baju baby untuk di bawa ke hospital / travel kami ada jual zipper bag ni ya. Ada jenis transparent & frosted. Zipper bag ni jenis plastic yang tebal dan tahan lasak. Senang nak buka tutup bag bila nak isi atau keluarkan barang. .
.
Price: 
Transparent size 20x25cm : RM 4.50 (10pcs)
Frosted size 20x25cm : RM 5.50 (10pcs)
.
.
Excl postage
.
.
.
#ziplockplastic #plasticziplocktransparent  #plasticshawl #plasticbaju #plasticjernih #zipperbag  #plastictransparent #plasticberpelekat #plasticmurah #ziplocktransparentmurah #ziplocktransparentplastic