Bedung Barut baby murah

Bedung Barut baby murah Follow

🌸Ready Stock😘
👌Trusted Seller
🌸SSM: RA00419xx-X
🌸Owner: @fahimah_mahayuddin
🌸 Catalogue mom & kids wear : @bechomel
📲 014-6009351

http://www.wasap.my/+60146009351

6,618 Followers  1,847 Follow

Share Share Share

Baby Talk Timeline
.
#byadeendasharing
Happy weekend everyone!
Mom Olympics 😂
Testimoni dari customer yang beli barut sarung dengan kami. Tq 😘.
.
.
#barutbertali #barutbaby #barutbabymurah #barutcottonflannel  #barutbayimurah #barutbayi #bedungbayi #bedungbaby #barut #barutcotton #bajubaby #bajubayi #kelengkapanbersalin #kelengkapanbaby #barut #barutcomel #babybinder #barutplain #barutberwarna #barutbabyplain #barutbayiplain #barutgantung #barutsarung #byadeendatestimoni
Baby jenis duduk tak diam & menangis bila nak pakaikan barut? Jangan risau, dengan barut sarung mudah je nak pakaikan. Sarung je dah siap!
.
.
Dalam video ni admin just guna sebelah tngan sebab yang sebelah lg nak pegang phone ambik video😅. Nak lagi cepat mommy gunakan dua2 tngan ok masa sarungkan dkt baby. Hihi...
.
.
Untuk order wahtsapp
 014-600 9351
.
*Atau tekan link whatsapp di atas
.
#barutbertali #barutbaby #barutbabymurah #barutcottonflannel  #barutbayimurah #barutbayi #bedungbayi #bedungbaby #barut #barutcotton #bajubaby #bajubayi #kelengkapanbersalin #kelengkapanbaby #barut #barutcomel #babybinder #barutplain #barutberwarna #barutbabyplain #barutbayiplain #barutgantung #barutsarung
Our hot selling soft cotton swaddle! .
.
 Size medium ni (85x90cm) baby 9 bln pun boleh bedung baby tau!  Tapi normally banyak yang bedung dalam pantang lepas tu tukar jadi blanket / alas baby. Hihi..
.
.
Di By Adeenda, Keselesaan bayi keutamaan kami😍❤️.
.
.

Untuk order wahtsapp
 014-600 9351
.
*atau tekan link whatsapp dkt profile
.

#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia
Tengah cari kain bedung baby yang super lembut, sejuk, adjustable size? .
.
Kami recommend korang try bedung soft cotton. Yang best, warna tak luntur, kain tak berbulu & mengecut lepas basuh tau☺️.
.
.
Bedung ni bukan saja boleh buat bedung baby, boleh jugak buat blanket. Nak guna buat alas baby pun boleh. .
.
✔ Ready Stock
✔ Medium size : 80cm x 80 cm .
.
Price : 
1pc RM 18

Postage:
RM 8 (sm) RM 10(ss)

Untuk order wahtsapp
 014-600 9351
.
*atau tekan link whatsapp dkt profile
.

#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia #muslinswaddlemalaysia #bedungmuslin #cottonmuslin #cottonmuslinmalaysia
High Quality Soft cotton swaddle .
.
.
✔ Med. size : 75 cm x 85 cm ( up to 5 months)
✔ soft & comfortable fabric
✔ Tidak berbulu & warna tak luntur selepas dibasuh
✔ Boleh dijadikan bedung, blanket, alas baby, alas stroller dll. .
.
Price : .
✔1pc RM 22

Postage:
RM 8 (sm) RM 11 (ss)

Untuk order wahtsapp
 014-600 9351
.
*atau tekan link whatsapp dkt profile
.

#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia
High Quality Soft cotton swaddle .
.
.
✔ Med. size : 75 cm x 85 cm ( up to 5 months)
✔ soft & comfortable fabric
✔ Tidak berbulu & warna tak luntur selepas dibasuh
✔ Boleh dijadikan bedung, blanket, alas baby, alas stroller dll. .
.
Price : .
✔1pc RM 22

Postage:
RM 8 (sm) RM 11 (ss)

Untuk order wahtsapp
 014-600 9351
.
*atau tekan link whatsapp dkt profile
.

#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia
High Quality Soft cotton swaddle .
.
.
✔ Med. size : 75 cm x 85 cm ( up to 5 months)
✔ soft & comfortable fabric
✔ Tidak berbulu & warna tak luntur selepas dibasuh
✔ Boleh dijadikan bedung, blanket, alas baby, alas stroller dll. .
.
Price : .
✔1pc RM 22

Postage:
RM 8 (sm) RM 11 (ss)

Untuk order wahtsapp
 014-600 9351
.
*atau tekan link whatsapp dkt profile
.

#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia
Ciri penting dalam pemilihan bedung untuk baby:
.
☑️ Material kain yang lembut, sejuk & berkualiti. Paling terbaik untuk baby adalah material kapas / cotton.
.
☑️Ketebalan kain bersesuaian dengan cuaca di Malaysia. Sesuai digunakan ketika siang atau malam.
.
☑️ Size yang bersesuaian. Tak terlalu besar dan tak terlalu kecil. .
.
☑️ Adjustable. Boleh digunakan untuk tempoh yang lama. .
.
#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia #byadeendatestimoni