Barut & Bedung baby Murah2

Barut & Bedung baby Murah2 Follow

All Ready Stock Item
πŸ‘ŒTrusted Seller (since Oct 2014)
SSM: RA00419xx-X
Owner: fahimah_mahayuddin
πŸ“² 019-631 0065

http://www.wasap.my/+60196310065

4,728 Followers  1,484 Follow

Share Share Share

2 bedung baby gauze cotton pilihan customer. Ni antara koleksi terbaru kami ada. Limited design & stock. Kain muslin cotton ni ada banyak jenis. Ikut material. Sebab tu harga berbeza. Ikut kualiti. .
Nak tengok design lain boleh whatsapp saya ye. .
Organic Muslin swaddle blanket (Gauze cotton)
.
βœ” Ready Stock
βœ” Large size : 120 cm x 120 cm
βœ” Good quality cotton muslin
βœ” soft & breathable  fabric
βœ”Easy to swaddle
βœ” Boleh dijadikan bedung, blanket, alas baby, burp cloth,  alas stroller dll. .
.
Price : 
1pc RM 35
.
Postage:
RM 7 (sm) RM 10(ss)

Whatsapp: 019-6310065

#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia #muslinswaddlemalaysia #bedungmuslin #cottonmuslin #cottonmuslinmalaysia
Barut bercorak (READY STOCK) 
Material :
.
.
❀ 100% cotton (depan english cotton, belakang cotton flannel) .
.❀Material yg sgt lembut & sejuk sesuai utk kulit bayi) 
Size: 20 x 6 inch (lebar & panjang. Baby blh pakai lama)

PRICE: 
1-5pcs = RM 6.50/pc
6pcs & above =  RM 6 /pc .
. * postage RM 7 (sm) RM 10 (S&S )

Whatsapp: 0196310065

#barutbertali #barutbaby #barutbabymurah #barutcottonflannel  #barutbayimurah #barutbayi #bedungbayi #bedungbaby #barut #barutcotton #bajubaby #bajubayi #kelengkapanbersalin #kelengkapanbaby #barut #barutcomel #babybinder #barutplain #barutberwarna #barutbabyplain #barutbayiplain
Banyak testimoni customer yang tak sempat kami update. Ni salah satu positive feedback dari customer kami pasal high quality soft cotton swaddle. .
.
Selain bedung, boleh jugak di buat selimut dan alas baby. Memang tak rugi beli sebab banyak kegunaan. .
#byadeendatestimoni
#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia
Batch ke-2 muslin cotton dah sampai! Kali ni kita restock untuk muslin harga RM 35 ke atas pulak. Gauze + bamboo fiber!
.
Yang ni antara koleksi kain muslin yang super best kami ada. Harga sedikit mahal, tapi kain berkualiti tinggi. Sangat lembut & sejuk untuk baby.
.
Harga muslin cotton swaddle ni berbeza ikut material dan size.
.
Stay tuned! Nanti kami update design yang ada.
.
#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia #muslinswaddlemalaysia #bedungmuslin #cottonmuslin #cottonmuslinmalaysia
Customer: "Sis besar ke muslin cotton ni?"
.
 Seller: " besar sis. Saiz lebih 1m. Boleh guna sampai baby umur 3 tahun"
.
.
Sebagai contoh, anak owner yang umur 3 tahun 3bulan ni pun boleh lagi nak buat bungkus dengan muslin ni tau! . Hihi... πŸ˜„πŸ˜„
.
.
#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia #muslinswaddlemalaysia #bedungmuslin #cottonmuslin #cottonmuslinmalaysia
Tq customer share gambar baby pakai bedung dari @byadeenda_babyshop !. Nampak selesa je baby tidur berbedung. .
.
Fabric soft cotton ni memang lembut, sejuk & selesa untuk baby. Design ABC ni dah habis stock ya. Boleh tengok design yang available dekat previous post. πŸ˜„
.
.
#byadeendatestimoni
.
#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia
Semua order customer semalam kami dah pos hari ni ya. .
.
Minggu ni kami buat postage setiap hari kecuali hari khamis, 18.05.2017.
.
Next postage, hari jumaat, 19.05.2017. Cut off Payment jam 11.30 malam hari sebelum. .
.
Maaf atas segala kesulitan. Tq membeli dengan kami 😊.
Restock!!
.
High quality soft Cotton  swaddle
.
βœ” Ready Stock
βœ” Large size : 95cm x 95 cm βœ” soft & comfortable fabric
βœ”Easy to swaddle
βœ” Tidak berbulu & warna tak luntur selepas dibasuh
βœ” Boleh dijadikan bedung, blanket, alas baby, alas stroller dll. .
.
Price : 
1pc RM 22
.
Postage:
RM 7 (sm) RM 10(ss)

Whatsapp: 019-6310065

#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia
Restock!!
.
High quality soft Cotton  swaddle
.
βœ” Ready Stock
βœ” Large size : 95cm x 95 cm βœ” soft & comfortable fabric
βœ”Easy to swaddle
βœ” Tidak berbulu & warna tak luntur selepas dibasuh
βœ” Boleh dijadikan bedung, blanket, alas baby, alas stroller dll. .
.
Price : 
1pc RM 22
.
Postage:
RM 7 (sm) RM 10(ss)

Whatsapp: 019-6310065

#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia
Restock!!
.
High quality soft Cotton  swaddle
.
βœ” Ready Stock
βœ” Large size : 95cm x 95 cm βœ” soft & comfortable fabric
βœ”Easy to swaddle
βœ” Tidak berbulu & warna tak luntur selepas dibasuh
βœ” Boleh dijadikan bedung, blanket, alas baby, alas stroller dll. .
.
Price : 
1pc RM 22
.
Postage:
RM 7 (sm) RM 10(ss)

Whatsapp: 019-6310065

#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia
Restock!!!
High quality soft Cotton swaddle
.
.
βœ” Ready Stock
βœ” Medium size : 85cm x 85 cm βœ” soft & comfortable fabric
βœ” Tidak berbulu & warna tak luntur selepas dibasuh
βœ” Boleh dijadikan bedung, blanket, alas baby, alas stroller dll. .
.
Price : 
1pc RM 19

Postage:
RM 7 (sm) RM 10(ss)

Whatsapp: 019-6310065

#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia #muslinswaddlemalaysia #bedungmuslin #cottonmuslin #cottonmuslinmalaysia
Restock!!!
.
High quality soft Cotton swaddle
.
.
βœ” Ready Stock
βœ” Medium size : 85cm x 85 cm βœ” soft & comfortable fabric
βœ” Tidak berbulu & warna tak luntur selepas dibasuh
βœ” Boleh dijadikan bedung, blanket, alas baby, alas stroller dll. .
.
Price : 
1pc RM 19

Postage:
RM 7 (sm) RM 10(ss)

Whatsapp: 019-6310065

#bedungbabymurah #bedungbaby #babyblanket #barutbaby #barangbaby #bedungbayi #napkinbayi #bedung #bedungbayimurah #babyswaddle #receivingblanket  #bedungcotton #selimutbaby #babyswaddlemalaysia #bedungbabymalaysia #bedungbabymurahmalaysia #muslinswaddlemalaysia #bedungmuslin #cottonmuslin #cottonmuslinmalaysia