C.N.Figueres

C.N.Figueres Follow

Equip amateur de natació

http://www.cnfigueres.cat/

580 Followers  910 Follow

Share Share Share

🔵 La selecció Girosona s'ha proclamat CAMPIONA de la final de Delegacions Benjamí i Aleví a les instal.lacions del C.N.Tortosa!
Moltes felicitats a tots/es els integrants i entrenadors. 
I en especial als representants del C.N.Figueres: Crosby Fitch, Laia Casellas, Pau Roig i Adrià Sánchez.👏🏾#girosona #nataciógirosona
🔷️ Dissabte passat per aigua en tots els sentits. Pel matí ha nedat la Lara López i la Marina Ansón a la Copa Catalana Absoluta de llarga distància completant els 5000m i aconseguint la  8a i 9a posició respectivament. 🔷️ Per la tarda ha estat el torn dels alevins en una jornada de fons i estils on la Laia Casellas ha tingut una actuació destacada aconseguint la mínima per participar als campionats d’Espanya Aleví! Tots els membres de l’equip han aconseguit rebaixar les seves millors marques personals i posar en practica els coneixements fent valer el sacrifici que porten fent durant tota la temporada. La lliga ja ha acabat i ara toca enfrontar aquest tram final de temporada amb la Copa Catalana i els campionats de Catalunya i Espanya. 
Enhorabona equip! Anem a per més! 💪🏼
🔷️ Aquest diumenge 19 de maig a partir de les 10.30h, els nadadors: Crosby Fitch, Laia Casellas, Pau Roig i Adrià Sánchez del @c.n.figueres participaran a la Final de Delegacions de Girosona a Tortosa.
🧾Ja estan disponibles a la web del @c.n.figueres les sèries de la Jornada de Fons i Estils que es celebrarà a les instal.lacions del @clubnataciolloret demà 18 de maig a partir de les 15.30 hores.

Sort a tothom!👊 ➡️ Sèries: http://www.cnfigueres.cat/wp-content/uploads/2012/10/Series-Fons-i-Estils.pdf
🧾Ja estan disponibles a la web del @c.n.figueres les sèries del XXI Trofeu Màster Girona que es celebrarà a les instal.lacions del @natacio.waterpolo.geieg aquest dissabte 18 de maig.

Molta força a tots/es! ➡️ Sèries: http://www.cnfigueres.cat/wp-content/uploads/2012/10/series-Trofeu-M%C3%A0ster.pdf
➡️📰Aquesta setmana el C.N.Figueres surt a la premsa local!
@diarihoranova
@emporda_info

Podeu veure l'article a la web del C.N.Figueres:
↘️ http://www.cnfigueres.cat/wp-content/uploads/2019/05/20190515_154440.jpg ↘️ http://www.cnfigueres.cat/wp-content/uploads/2019/05/20190515_155325.jpg
🔷️ Bona jornada celebrada a la piscina del Complex Esportiu Riembau pels més petits/es del club (Benjamins i prebenjamins), on varen nedar 200 lliures i 200 braça any 2008, 200 estils i 100 braça any 2009, 100 estils i 100 lliures any 2010 i 50 lliures any 2011, tots van competir a un bon nivell demostrant la progressió i les habilitats apreses en els entrenaments. Seguim💪💪💪
#figueresesports
🔵 Gran jornada la que es va viure ahir a les instal·lacions del @clubnataciolloret on els nostres nedadors/es van participar en el #trofeulloret #TrofeuFederació  i a l’hora al trofeu GIROSONA #CircuitGirOsona.
En Crosby Fitch va aconseguir la mínima per participar als campionats d’Espanya Aleví, es van aconseguir tres medalles per part de l’Emma, en Biel i la Lara Pazos, i a més a més tots van rebaixar molt considerablement les seves millors marques personals per poder participar als campionats de Catalunya infantil-júnior d’aquest estiu. 
Molta força nois i noies en aquest tram final de temporada. El millor està per arribar, seguim!🏊‍♂️
Figueres Esports
#natacio
🧾Ja estan disponibles a la web del @c.n.figueres , les sèries de la 7ª Jornada de Lliga Benjamí + 5ª Prebenjamí que es celebrarà a les instal.lacions del Complex Esportiu Riembau @c.e.riembau  demà 11 de maig a partir de les 16.00 hores. 
Molta força a tots/es! ➡️ Sèries: http://www.cnfigueres.cat/wp-content/uploads/2012/10/Series-finals-1.pdf
🧾Ja podeu consultar a la web del @c.n.figueres , les sèries del Trofeu Vila Esportiva que es celebrarà a les instal.lacions del @clubnataciolloret demà 11 de maig. 
Molta força a tots/es! ➡️Sèries Matí: http://www.cnfigueres.cat/wp-content/uploads/2012/10/Llistat-sortida-mati-def.pdf ➡️ Sèries Tarda: http://www.cnfigueres.cat/wp-content/uploads/2012/10/Llistat-soritda-tarda-def.pdf