C-AMSTERDAM

C-AMSTERDAM Follow

C-AMSTERDAM is de lokale omroep die staat voor diversiteit, inclusie en verbinding. De C (‘see’) staat voor het echte ‘zien’ van de diverse stad.

http://www.c-amsterdam.net/

61 Followers  44 Follow

Share Share Share

“Meer creativiteit en vrijheid. Niet zo bedacht. Dat hoop ik.” - Floor #camsterdam #lokaleomroepamsterdam #lokalemedia #amsterdam #humansofamsterdam
Hard aan het werk om 0️⃣2️⃣0️⃣ vol in verbinding te krijgen. #camsterdam #lokaleomroepamsterdam #lokalemedia #amsterdam
C-Amsterdam staat voor diversiteit, inclusie en verbinding. Als het over inclusie gaat, spreken we nadrukkelijk over álle Amsterdammers. C-Amsterdam wil iedereen een stem geven en ervoor zorgen dat alle inwoners van de hoofdstad zich gezien en gehoord voelen.🔀
#camsterdam #diversiteit #inclusie #verbinding #lokaleomroepamsterdam #lokalemedia #amsterdam
C-Amsterdam staat voor de stad, is van de stad en wordt gemaakt voor en door alle Amsterdammers 🤝
#camsterdam #lokaleomroepamsterdam #lokalemedia #amsterdam
❌❌❌ De C (‘see’) staat voor het echte ‘zien’ van de diverse stad Amsterdam. ‘See’ de sfeerimpressie in de link van onze bio!
#camsterdam #lokaleomroepamsterdam #lokalemedia #amsterdam
TIP: wat gaat @C__Amsterdam doen voor de #Amsterdammers?  @MildredRoethof en Anne-Mieke Semmeling waren vandaag te gasf bij Glenn Codfried en vertelden het in het programma ‘Tijd voor de Waarheid’ bij  Radio Mart: Tijd voor de waarheid! 
Hier een impressie. Het interview luister je terug via salto.nl/programma/radio-mart (vanaf 10:16:30)
Interview door @rjduin in het Parool dit weekend over ons initiatief C-Amsterdam & visie op Amsterdamse inclusieve televisie & online content met sterke wortels in de wijken
Acteur, fotograaf én filmmaker @artbynoahvalentyn steunt ons als Ambassadeur van C-Amsterdam🙏! Wil jij ons ook helpen? Dat kan door de steunbetuiging in te vullen via de link in de bio.
Mildred Roethof heeft als programmamaker en creatief directeur van haar eigen productiehuis @humannaturefilms een CV dat nauw aansluit bij de ambities van C-AMSTERDAM. Zij begon haar carrière bij de landelijke publieke omroep in Hilversum waar ze alle facetten van het tv vak doorliep.
Heb jij onze shirts al geCn? (Lees: gezien)👀