Cahaya Hayati

Cahaya Hayati Follow

http://www.yatizul.com/

3,326 Followers  7,135 Follow

Share Share Share

Hi hangpa! Just nak habaq kat hangpa, kalau hangpa nak beli pelembap muka... Hangpa cari SAFI BALQIS OXYWHITE - HYDRATING LOTION 100ML tau. 
Sebab... Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydrating Lotion merupakan gabungan formulasi penyegar & pelembap dalam satu langkah untuk penjagaan kulit yang ringkas namun memberikan kesan lembapan yang optimum. 
Safi Balqis OxyWhite Losyen Pencerah Menghidrat bertindak:
• Memberikan 2x penghidratan*dan kesegaran dengan satu penggunaan. • Meningkatkan rintangan perlindungan kulit untuk mengunci lembapan secara mendalam dan optimum sepanjang hari dengan 5 jenis Hyaluronic Acid
 Macro Hyaluronic Acid
 Nano Hyaluronic Acid
 Bio-Hyaluronate
 Oligo-Hyaluronic Acid
 Super Nano Hyaluronic Acid • Mudah meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan melekit • Mencegah kulit menjadi gelap akibat radiasi infrared (IR) dengan pelindung IR.OXYWHITE = NANO OXYGEN + NANO BIOWHITE

Nano Oxygen membebaskan oksigen tambahan ke dalam epidermis kulit agar segar, bermaya dan berseri manakala Nano BioWhite memperlahankan kesan pembentukan pigmentasi untuk tona kulit sekata dan cerah sempurna.

Tak sabar nak guna.... #SafiMY 
#safibalqis 
#safihydrationlotion 
#bloggermalaysia 
#yatizuldotcom
Nak share dengan korang result selepas guna Ecurin Ultrawhite+ Spotless (swipe left). Guna masa 2 minggu puasa hari tu sehingga sekarang. Terbukti mampu mengurangkan dark spot di dahi dan pipi.  Untuk jeragat di pipi kiri juga sudah pudar. Warna kulit pun dah nampak sekata walaupun parut lama masih ada. 
Kalau korang nak tahu, Eucerin Ultrawhite+ Spotless adalah double serum yang mengandungi patented Thiamidol dan concentrate Hyaluronic Acid. Serum ini mampu mengurangkan masalah dark spot dan jeragat tanpa perlu membuat rawatan laser. Hebatnya teknologi yang digunakan. 
Paling best serum ni lembut, tak melekit dan wangi😍😍 Jadi, mommy rekomen korang untuk guna serum ini bagi mengatasi masalah dark spot dan jeragat korang. Sebab ia berkesan dan korang boleh nampak sendiri perubahan/kesan selepas menggunakan double serum ini. 
Oh yer, kalau korang guna sekarang, boleh join challenge yang di anjurkan oleh Eucerin. Hadiah yang ditawarkan untuk 10 orang pemenang adalah produk Eucerin bernilai RM500. Cepat-cepat!

#diminishdarkspotswithoutlaser 
#eucerin
#darkspot
#skinfood 
#skincare
Raya lagi😄
Kita dah dapat parcel hitam yang besar. Parcel untuk kerja blog. Apa tu? Tungguuuu... Terima kasih 
achik @rosmawatiaboohassan
Safi @safimalaysia

#yatizuldotcom 
#blogger 
#bloggermalaysia 
#bloggerlifesyle 
#beautyblogger
Lama tak makan pizza katanya. Beli yang personal saja RM5.30 satu... Jimat. 
Sapa penggemar pizza domino's sini?
These toothbrushes don't need any toothpaste! How cool is that? Try it yourself! Only RM15 each at miswak.com.my

miswak.com.my/

#miswaktoothbrush #gonatural #sunnahlifestyle
Wahh rajinnya masak? ☺️☺️ Bila ada yang komen macam ni serba salah nak balas komen sebab mommy tahu mommy bukan rajin sangat😁😆🤭. Cuma mommy ada sahabat dapur yang hebat iaitu REMPAH RATUS MAK SITI.  Dengan adanya  #maksiti kerja-kerja memasak menjadi semudah ABC. Nak masak apa semua boleh dengan rempah ratus Mak Siti. Masakan pun confirm sedap belaka. 
Semua jenis rempah Mak Siti ni boleh didapati di pasaraya tesco, mydin, giant dan kedai runcit yang lain.

Berikut adalah aneka pilihan rempah ratus Mak Siti.. 🍲 Serbuk rempah rendang
🍲 Sebuk rempah nasi beriani
🍲 Serbuk rempah ratus sup soto
🍲 Rempah ratus sup tulang
🍲 Serbuk rempah kari kepala ikan
🍲 Sebuk rempah kari daging
🍲 Serbuk rempah kari ikan
🍲 Serbuk rempah kari makanan laut
🍲 Serbuk rempah kurma
🍲 Serbuk rempah masak kicap daging
🍲 Sebuk rempah masak kicap ikan
🍲 Serbuk kunyit

Terdapat juga dalam botol ➡️ Serbuk cili
➡️ Serbuk kayu manis
➡️ Serbuk lada putih ➡️ Serbuk lada hitam
➡️ Daun limau purut
➡️ Serbuk kunyit
➡️ Serbuk halia
➡️ Serbuk cili flakes
➡️ Serbuk daun limau kaffir

Bagi yang ingin mengenali dan mengetahui sejarah penubuhan Mak Siti dengan lebih lanjut, boleh baca di blog. Nanti mommy bagi link ya.. #anakrempahmaksiti
#maksiti
Saya menyusun sepuluh jari memohon maaf zahir batin andai ada kata-kata, penulisan atau perbuatan  yang mengguris hati, makan dan minum mohon dihalalkan dan semoga persahabatan kita berkekalan hingga akhir hayat. In sha Allah. 
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir Batin

Ikhlas dari 
#yatizuldotcom
#yatizulfamily
1st look at Byme's Radiant Glow Skincare Set. It has 4+1 products that's got your daily radiance needs covered - from cleansing, toning to plumping and moisturising. Get Raya ready... pre-order now at bymeskincare.com with 20% off and enjoy FREE shipping using ILOVEBYME20 code! *for the first 100 customers only!

bymeskincare.com/product/radiant-glow-skincare-set/

#bymeskincare #radiantskin #getglowing #naturalingredients #hydration #Asianskincare #madeinTaiwan #gooddeals
Hai korang. Althea keluarkan lagi produk baru tapi kali ini paling comel iaitu A'Bloom. 
Dalam keluaran A'Bloom, Althea tampilkan 4 jenis produk baru iaitu:- 🏵️ A'bloom BHA Blackhead Blaster 🏵️ A'bloom Mask sheet (ada 4 variasi) 🏵️ A'bloom Giant Meringue Puff 🏵️ A'bloom Baby Meringue Puffs.

Nak tahu lanjut tentang produk-produk Althea yang terbaru ni korang bolehlah terjah sini 👉 http://www.yatizul.com/2019/05/abloom-produk-terbaru-althea-yang-comel.html?m=1

#AltheaKorea #AltheaAngels #altheaabloom
Siapa kata baju raya hanya boleh dibeli di pasaran tempatan saja? Jangan hadkan minda kreatif anda dan cuba pilihan "modest fashion" dari jenama antarabangsa. Penghantaran dari AS, UK, Australia, China, HK, Jepun, dan Korea bersama kami untuk RM18/lb

bit.ly/RayaBergayaBNS

#BNSRayaOOTD #MYBuyandship #GoShareLah #ad
Korangggg ! Ni ada kuih raya sedap dan murah. Confirm berbaloi. 🎀 *Senarai harga KUIH RAYA _2019_*🎀
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 *_SAMPERIT_*
50 BIJI = RM 15
100 BIJI = RM 30 *_TART NENAS_*
50 BIJI = RM 20
100 BIJI = RM 40 *_MAZOLA_*
50 BIJI = RM 20
100 BIJI = RM40 *_ALMOND LONDON_*
50 BIJI = RM 25
100 BIJI = RM 50 *_CORNFLAKES MADU_*
50 BIJI = RM 20
100 BIJI = RM 40 *_POPIA NESTUM_*
1/2 KG = RM 15
1 KG = RM 30

Untuk order klik link di bawah👇 http://Www.wasap.my/60175257686/kuihraya2019

_TERIMA KASIH_

#kuihrayasedapmurah
#kuihraya 
#kuihrayasedap 
#kuihrayapenang