Cahaya Hayati

Cahaya Hayati Follow

A blogger. A lifestyle, parenting & financial blogger.
2064

http://www.yatizul.com/

3,370 Followers  7,187 Follow

Share Share Share

Hai korang. Salah satu impian mommy adalah memiliki rumah yang selesa untuk keluarga di mana dirumah ini kami lakukan pelbagai aktiviti yang mengharmoni, mengeratkan sillaturrahim dan menceriakan suasana rumah tersebut... Bukan senang nak miliki rumah impian tersebut dan pelbagai faktor harus di ambilkira. 
Tapi untuk korang yang tinggal dan bekerja di Seremban, @ijmland adalah pemaju perumahan yang terkenal menyediakan rumah kediaman yang cantik, selesa dan mempunyai rekabentuk yang di sukai ramai. Bak kata, rumah yang bina oleh @ijamland adalah rumah yang menjadi idaman semua. 
Korang boleh pergi tengok sendiri kerana pada 17-18 November 2018 ini,  IJM Land akan mengadakan POP-UP CARNIVAL. details adalah seperti dibawah dan orang ramai adalah dijemput hadir untuk memeriahkan carnival ini. 
Time : 17/11/2018 (5pm- 10pm) - 18/11/2018 (10am- 6pm)
Location: Sales Gallery Seremban 2 
Untuk maklumat lanjut, boleh layari media social ijmland di bawah.. https://www.facebook.com/ijmland/
https://www.instagram.com/ijmland/ 
https://www.ijmland.com/

#ijmland #seremban2 #iloves2 #popupcarnivals2
ahh korang pernah pergi GM Klang tak? Macam macam boleh dapat kat situ. Alang alang tahun nak habis ni boleh shopping barang keperluan rumah kat sana! You pun boleh tgk music video @gmklang kat sini! 👉🏻 bit.ly/gmklang And yang lawaknya, ada orang buat parody video tu 😂 🤡 bit.ly/aminparody

http://facebook.com/gmkwholesale/videos/663332764050055/

#LAGUTEMAGMKLANG #GMKLANGTHEMESONG
Wah - vouchers up to 90% OFF on brands such as the Manhattan FISH MARKET, Juice Works, Auntie Anne's, myNEWS.com and 400+ more on Fave this 11.11?! Count me in! Jom download the Fave app today and happy shopping!

https://lp.myfave.gdn/1111-singles-day-celebration?

#favesinglesday
Self Reminder.
Haaa dah complete #DutchLadyBreakfastChallenge . Moga ada rezeki menang percutian. Boleh ler pergi bercuti FREE... http://www.yatizul.com/2018/11/mulakan-hari-dengan-kebaikkan-susu.html?m=1

Korang dah join Cabaran Sarapan Pagi Dutch Lady? Kalau belum join la cepat sebab ada pelbagai hadiah bernilai RM 35,000 untuk di menangi. Tarikh akhir cabaran ini adalah pada 11 November 2018. Sempat lagi ni... Maklumat lanjut pula dapatkan di sini 👉👉
Facebook.com/spread.the.goodness.of.milk

#DutchLady #DutchLadyMy #dutchladybreakfastchallenge #strongstart
Unhappy with your job but you still have to continue just to get a salary? Do you believe that there is so much more that you can achieve in your career? To reach your life goals and dreams? If you are hungry for success, to make a breakthrough in life, and to be financially successful, then you will need multiple sources of income. Calling all Malaysians, your opportunity is here NOW. We are here to guide you to your success. Join this powerful masterclass to propel your journey to financial freedom! Free of charge for first 70 registrations. Click the link below now! https://masteryasia.lpages.co/yccw-invitation-page/?ls=1707

https://masteryasia.lpages.co/yccw-invitation-page/?ls=1707

#createwealth #findyourpassion #GoShareLah #ad
Assalamualaikum & good morning.

Day 5 #dutchladybreakfastchallenge 
Sebelum memulakan hari yang panjang dan penuh jadual tugasan, mommy akan pastikan hari mommy #strongstart  dengan minum susu #DutchLady  setiap pagi. 
Kebaikan susu Dutch Lady tidak dapat dinafikan lagi sebab ia mengandungi kalsium, Vitamin A, Vitamin B2 dan Vitamin D. Kesemua vitamin ini baik untuk membina dan membaiki tisu, tulang dan gigi. So, jangan lupa minum susu tau!

Korang dah join Cabaran Sarapan Pagi Dutch Lady? Kalau belum join la cepat sebab ada pelbagai hadiah bernilai RM 35,000 untuk di menangi. Tarikh akhir cabaran ini adalah pada 11 November 2018. Sempat lagi ni... Maklumat lanjut pula dapatkan di sini 👉👉 Facebook.com/spread.the.goodness.of.milk

#DutchLady #DutchLadyMy #dutchladybreakfastchallenge #strongstart
Melakukan sesuatu yang disukai adalah satu kepuasan. Mampu menjana pendapatan dari sesuatu yang disukai adalah satu kebanggaan untuk diri sendiri. 
Kata-kata yang mommy pegang apabila menjadi seorang media social influencer @komacinetwork #komacinetwork #teamkomaci #influencersmalaysia #microinfluencermalaysia
Sementara tunggu anak-anak balik mengaji, mommy shopping baju yang akak senior di office pesan siang tadi. Personal shopper tak bergaji lah katakan😅😅😜 Walaupun tak bergaji, depa tak tahu yang mommy boleh kumpul point BInfinate atau Bpoint. 
Kalau korang nak tahu Bpoint ni boleh kumpul atau claim di mana-mana rakan niaga BInfinate seperti Zalora, Lazada, Starbuck's, 7ELEVEN dan banyak lagi 
Maklumat lanjut tengang BInfinate ni korang boleh dapatkan di sini 👉
https://www.binfinite.com.my/

Yang lagi best sekarang ni sebab boleh menang 8000 Bpoint dengan mudah dengan hanya mendownload B Infinite mobile app dan ikuti langkah mudah ini:- Langkah 1: Muat turun aplikasi B Infinite dan daftar 
Langkah 2: Ikuti (follow) halaman B Infinite di IG instagr.am/BInfiniteRewards
Langkah 3: Tetapkan akaun IG ke 'awam' (public)
Langkah 4: Lawati mana-mana rakan niaga B Infinite dan ambil gambar kreatif di dalamnya!
Langkah 5: Sertakan  #InfiniteRewards 
#BInfiniteBeYou #PaywithBPoints #Raymond4BInfinite  @BInfiniteRewards 
Senang saja kan. Jom join 😉
MOU Signing Ceremony Between Cannis App With Strategies Partners For listed on NASDAQ IN 2021!

#cannis
#cannisapp
@cannisapp
#IPM #innphonim #klccconventioncentre
Assalamualaikum & selamat pagi. 
Day 4 #dutchladybreakfastchallenge 
Nasi Lemak royal aka nasi lemak kuning dengan sambal sotong, telur mata gedik dan ikan bilis goreng. Untuk minuman pula, mommy buat kopi yang di campur dengan susu #DutchLady Pure Farm Full Cream. 
Complete breakfast like a king #strongstart 😂🤣. Confirm kenyang dan bertenaga sampai tengahari. 
Korang pula jangan lupa serta CABARAN BREAKFAST DUTCH LADY yang bermula dari 8 Okt hingga 11 Nov 2018. 
Maklumat lanjut pula dapatkan di sini 👉👉 Facebook.com/spread.the.goodness.of.milk

#DutchLady #DutchLadyMy #dutchladybreakfastchallenge #strongstart
A beautiful Deepavali message

https://youtu.be/dhLpzZ3mDug

#enricosmalaysia #enricos