PickSome Shop

PickSome Shop Follow

MAKHLUK MANTAP
Merecik luar dalam.
PRODUK KECANTIKAN & KESIHATAN
❌TIADA COD
Nak order/tanye tekan je link 👇

http://www.wasap.my/+60182777794

9,067 Followers  4,588 Follow

Share Share Share

Apakah Vdolly?

Vdolly adalah tablet kunyahan khusus untuk meningkatkan tahap kesihatan dalaman wanita 
Kami menggunakan shatavari sebagai bahan utama VDolly, 
Kelebihan shatavari adalah:- .
🌸menguatkan  dan menyembuhkan organ peranakan wanita. .
🌸dapat menyuburkan dan menguatkan rahim. ..
🌸memberi tenaga dan kekuatan badan wanita. .
🌸merawat masalah vagina longgar dan kurang grip .
🌸merawat masalah kulit kusam .
🌸merawat masalah keputihan .
🌸bantu rawat masalah period tak teratur ❤️HARGA VDOLLY: 
semenanjung: RM59
sabah sarawak: RM65 .
Wasap 0182777794
Remove your toxins with trudolly detoxpro 😉
🍀5 ingredients utama in Detox Pro🍀
💚LEMON membantu mengeluarkan toksin dalam badan dan membantu proses detoks
💚SEABUCKTHORN membantu sistem pencernaan dan melancarkan peredaran darah.
💚GREEN TEA membuang lebihan lemak dalm badan. .
💚SPIRULINA membantu meneutralkan badan dan meningkatkan fungsi hati yang penting untuk detoksifikasi.
💚GARCINIA CAMBOGIA mengurangkan pembentukan lemak dan mengurangkan penyerapan karbohidrat.
.
❤️HARGA DETOXPRO 
semenanjung: RM59
sabah sarawak: RM65
.
.
Wasap 0182777794
Bahan utama in Beauty Booster🌸
💗ALOE VERA melembabkan kulit wajah dan membantu mengurangkan kesan parut.
💗ACEROLLA CHERRY membantu kulit kelihatan lebih muda, gebu dan anjal. .
💗ASTAXANTIN adalah agen semulajadi untuk mencerahkan dan memutihkan kulit.
💗GRAPE SEED melindungi kulit dari sinaran UV yang boleh merosakkan kulit
💗L-CYSTEINE bersifat anti-oksidan yang dapat membantu melambatkan proses penuaan. .
💗BOVINE COLLAGEN membantu awet muda
❤️HARGA BEAUTY BOOSTER 
semenanjung: RM59
sabah sarawak: RM65
.
.
Wasap 0182777794
💁Did you know sweating can flush the body of substances of alcohol, cholesterol, and salt. 😱😱 The body releases toxins by using sweat as the conduit. “Sweat purges the body of toxins that can clog pores and plague the skin with pimples and blemishes,” Dele-Michael .
.
The health benefits of sweating:
Detox heavy metals 💕
Promote healthier skin 💕
Protect the heart 💕
Lower stress hormones 💕
Defeat harmful microbes 💕
.
.
#picksomeshop
"The only thing that will make you happy is being happy with who you are, and not who people think you are"
.
.
#picksomeshop
Simple Tips from TruDolly💕
.
Dont forget to consume Beauty Booster to ensure your skin look brighter, flawless , fairer and dont forget to drink lots of water to stay hydrated❤️
.
TruDolly Beauty Booster
Benefits
•	Whitening - Make your skin brighter and naturally glowing
•	Scars - Reduces scars and stretch marks
•	Acne- Lessen the appearance of acne and prevent breakouts
.
.
Wasap 0182777794
TESTIMONI TUYUS 
Tak lapar,takda nafsu makan
.
.
Wasap 0182777794
Nak kurus tapi malas bersenam dan diet ketat? Korang wajib cuba TUYUS by ENOT
.
.
Wasap 0182777794 atau klik link dekat bio untuk info ✔️
.
.
Sape ada masalah ni ⤵️
.
🤦🏻‍♀️ Double chin
🤦🏻‍♀️ Perut buncit
🤦🏻‍♀️ Peha besar
🤦🏻‍♀️ Sembelit
Berat susah nak turun
.
Post ni memang untuk korang.
.
Turun berat dan tingkatkan metabolisme secara semulajadi.
Dan dapatkan berat badan ideal 😉
.
#Tuyus .
Diperbuat dari ✅ Mangga Afrika
✅ Halia
✅ Kunyit
✅ Betik
✅ Daun senna
✅ L-carnitine
✅ Raspberry ketones
✅ Vitamin C
.
Dapatkan hasil cepat dengan hanya bahan semulajadi
.
.
Wasap 0182777794
Sape ada masalah ni ⤵️
.
🤦🏻‍♀️ Double chin
🤦🏻‍♀️ Perut buncit
🤦🏻‍♀️ Peha besar
🤦🏻‍♀️ Sembelit
Berat susah nak turun
.
Post ni memang untuk korang.
.
Turun berat dan tingkatkan metabolisme secara semulajadi.
Dan dapatkan berat badan ideal 😉
.
#Tuyus .
Diperbuat dari
✅ Mangga Afrika
✅ Halia
✅ Kunyit
✅ Betik
✅ Daun senna
✅ L-carnitine
✅ Raspberry ketones
✅ Vitamin C
.
Dapatkan hasil cepat dengan hanya bahan semulajadi
.
.
Wasap 0182777794
.
Untuk sape yang ada masalah ni ⤵️
.
👉Double chin
👉 Perut buncit
👉 Peha besar
👉 Sembelit
👉 Berat susah nak turun
.
TUYUS ni memang untuk korang.
.
Turun berat dan tingkatkan metabolisme secara semulajadi.Dan dapatkan berat badan ideal 😉
.
.
TUYUS Diperbuat dari Mangga Afrika, Halia, Kunyit, Betik, Daun senna, L-carnitine, Raspberry ketones & Vitamin C
.
Dapatkan hasil cepat dengan hanya dari bahan semulajadi
.
. 
Wasap 0182777794
TUYUS ni sedap sangat tau.. Rasa manggo. Walaupun ada kunyit dan halia ok jer sebab rasa manggo tu sedap. Badan rasa ringan jer sebab nya lawas membuang, angin² dalam badan habis keluar.. Asyik sendawa buang angin jer. Kalau buat kerja rumah sikit² pun peluh keluar merecik..
.
Makin rasa sihat sejak amalkan TUYUS ni.. Sedar² masa timbang berat dah turun 3 kg.. Lagilah best kan.
.
Jangan risau.. Bahan² dalam TUYUS ni semua nya dari bahan² fresh dan semulajadi. Dalaman sihat, badan langsing & kulit pun bertambah glowing tau sejak amalkan tuyus nih.. Sapa tak cuba memang lah sangat rugi.
.
Kalau nak order wasap 0182777794