Cetak Lawa Murah Kebabomm

Cetak Lawa Murah Kebabomm Follow

📋 DC0003XXX-D
.
Kami menyediakan servis cetak online dengan harga yang KEBABOMM dan free design yang AWESOMEE..
.
Untuk tempahan, whatsapp :

51 Followers  1 Follow

Share Share Share

Thanks @syafiqzolkiplee order label sticker dari kami! Harga konfem murah, design lawa & high quality! Apa-apa pertanyaan mengenai servis printing, whatsapp : 011-2944 8048
.
.
#printingmurah #businesscardmurah #businesscardkelantan #businesscardmalaysia #printingmalaysia #printingsticker #stickerllabelmurah #stickerlabellawa #stickerlawamalaysia #kedaicetakonline
PROMOSI STICKER LABEL UNTUK SAIZ 90MM x 54MM (Sama saiz businee card). Khas untuk sesiapa yang masih tercari-cari transparent sticker label untuk tampak lebih EXCLUSIVE! #printingmurah #businesscardmurah #businesscardkelantan #businesscardmalaysia #printingmalaysia #printingsticker #stickerllabelmurah #stickerlabellawa #stickerlawamalaysia #kedaicetakonline
PROMOSI STICKER LABEL UNTUK SAIZ 90MM x 54MM (Sama saiz business card). Nak kenduri tu, apa kata order je sticker dengan kami dan tampal di paperbag untuk doorgift, confirm nampak exclusive dan jimat kos!! #printingmurah #businesscardmurah #businesscardkelantan #businesscardmalaysia #printingmalaysia #printingsticker #stickerllabelmurah #stickerlabellawa #stickerlawamalaysia #kedaicetakonline
PROMOSI MURAH! Sticker label 90MM x 54MM (Saiz business card)! Hanya dari RM0.08 je?? Tak percaya, kena contact kami untuk order.. Boleh tampal mana-mana bekas untuk tujuan labelling / jualan produk. Sempena business raya ni lagi banyak sticker label yang diperlukan..kan? #printingmurah #businesscardmurah #businesscardkelantan #businesscardmalaysia #printingmalaysia #printingsticker #stickerllabelmurah #stickerlabellawa #stickerlawamalaysia #kedaicetakonline
Hanya berbekalkan modal dari RM0.15 untuk business card yang stylo, kita dah boleh bina networking yang besar dalam kalangan businessman yang lain!! Tunggu apa lagi?? Kena order banyak-banyak okeh!! #printingmurah #businesscardmurah #businesscardkelantan #businesscardmalaysia #printingmalaysia #printingsticker #stickerllabelmurah #stickerlabellawa #stickerlawamalaysia #kedaicetakonline
RM10 je untuk 100 keping business card?? Miurahnyaa! #printingmurah #businesscardmurah #businesscardkelantan #businesscardmalaysia #printingmalaysia #printingsticker #stickerllabelmurah #stickerlabellawa #stickerlawamalaysia #kedaicetakonline
Selamat berpuasa semua! IKhlas dari @cetaklawa ;)
Wahhh..free design??? Dah la design lawa & AWESOMEEEE.. #ComingSoon #CetakLawa
.
.
#cetakmurah #cetakmurahmalaysia #cetaklawa #cetaklawamalaysia #stickermurah #stickermurahmalaysia #businesscardmurah #businesscardmalaysia #cetakonline #freedesign #bazarpaknil
Nanti kami update list harga ye! Cetak lawa menyediakan perkhidmatan printing online dengan harga yang rendah & design yang lawa!

#printingmurah #stickerlabelmurah #businesscardmurah