Pearl Lotion Elysian Serum

Pearl Lotion Elysian Serum Follow

❤️Agent of Elysian Booster Serum
💃Medina Desire Detox Tea
👗Pearl Avocado Lotion
☕️Sabun Kopi
👑Sweet Can D Cup
💄💯% Original
📱 whatsapp 0135229517 24/7

781 Followers  324 Follow

Share Share Share

Alhamdulillah dah settle utk postage hari ni.. ada yang nak join postage esok tak? 👉🏻Elysian Booster Serum
👉🏻Pearl Cosmetic Lotion
👉🏻Medina Desire
👉🏻Sabun Kopi
👉🏻Sweet Can D Cup

Whatsapp sis cepat!! +60135229517

#pearlcosmeticlotion #sweetcandcup #elysianboosterserum #elysiancosmetic #sabunkopiarau #sabunkopi #medinadesire #setkurus #ubatkurus
Uihhhh stok ELYSIAN BOOSTER SERUM KE TEWWW?

Haaa serum laku keras di abad ini.. Masalah jerawat jeragat kulit kusam semua blh settle aih.. Iols pon pakai tau.. kalau xpakai kite xjual.. kenapa jual? Sebab nak share dengan hangpa2 semua serum terbaik di abad ini 😍😍 For sure., tiada bahan kimia terlarang ye.. ada lulusan kkm.. For more details whatsapp hakak ye
+60135229517

Ada free gifttt tauuuu ❤

#elysianboosterserum #elysianboosterserumarau #elysianboosterserumperlis #elysianboosterserumfeedback #elysiancosmetic #codperlis #pearlcosmeticlotionperlis #pearlcosmeticlotion
Eh tumpang lalu jap.. bertambah lagi brg yg nk dipost esk.. 😍 Alhamdulillah.. posto lagi posto posto.. sesiapa nak selit order whatsapp +60135229517 lekaih 😘

Krim nie boleh d guna kan sebagai masker,scrub & krim pelembap

Kegunaan utk ~kulit muka & body
~jerawat
~jeragat
~gatal-gatal
~bekas-bekas parut
~kulit muka kering & berminyak
~terkena minyak panas
~kulit tidak sekata
~tumit kaki kering@ kasar
~ruam pada bayi ~ dll

Bhn2 fifi cosmetic ~~
Dr avocado,sengkuang,rumpai laut & pati bunga raya merah.

Bhn2 pearl cosmetic lotion ~~
Dr avocado , sengkuang, rumpai laut , pati bunga raya 
merah dan serbuk mutiara.

RM60 free postage
Belian dua kotak keatas harga lain ye ☺️ Berminat blh whatsapp +60135229517 
COD
👉Arau
👉Kangar
👉Pauh
#fifiskinproductioncosmetic 
#pearlcosmetic
#pearlcosmeticlotion 
#mukadanbody
#avocado
#elysianboosterserum #avocadolotion #losyenavocado #losyenmutiara #pearllotion #krimmutiara #tatiskincare #krimmutiaraarau #pearlcosmeticlotionarau #pearlcosmeticlotionperlis #codperlis
Posto posto.. yang ini utk postage esok tauu.. sebab kat perlis hari ini cuti yaaa syg.. sesiapa nak selit order whatsapp +60135229517 lekaih 😘

Krim nie boleh d guna kan sebagai masker,scrub & krim pelembap

Kegunaan utk ~kulit muka & body
~jerawat
~jeragat
~gatal-gatal
~bekas-bekas parut
~kulit muka kering & berminyak
~terkena minyak panas
~kulit tidak sekata
~tumit kaki kering@ kasar
~ruam pada bayi ~ dll

Bhn2 fifi cosmetic ~~
Dr avocado,sengkuang,rumpai laut & pati bunga raya merah.

Bhn2 pearl cosmetic lotion ~~
Dr avocado , sengkuang, rumpai laut , pati bunga raya 
merah dan serbuk mutiara.

RM60 free postage
Belian dua kotak keatas harga lain ye ☺️ Berminat blh whatsapp +60135229517 
COD
👉Arau
👉Kangar
👉Pauh
#fifiskinproductioncosmetic 
#pearlcosmetic
#pearlcosmeticlotion 
#mukadanbody
#avocado
#elysianboosterserum #avocadolotion #losyenavocado #losyenmutiara #pearllotion #krimmutiara #tatiskincare #krimmutiaraarau #pearlcosmeticlotionarau #pearlcosmeticlotionperlis #codperlis
CANDYWAX HAIR REMOVAL by Rheaazuri

HARGA 
RM35
+ POS RM7 sm / RM11 ss =================== Kenapa Candywax sangat luar biasa?! WAJIB BACA KEPADA PENCINTA WAX HAIR REMOVAL!
.
.
Candywax menggunakan madu asli (pure 100%) bukan fake madu. Warna madu asli berbeza-beza bergantung jenis nektar tanaman yang dikumpulkan lebah. Setiap jenis lebah dapat menghasilkan madu dengan aneka warna, rasa dan aroma. Madu tidak dinafikan sangat baik untuk kulit. Madu dapat menghaluskan, melembabkan, melawan bakteria dan merawat serta melindungi kulit. Jadi tidak hairanlah, Candywax membantu membuang bulu disamping menjaga struktur kulit anda. .
.
Tidak seperti produk lain, warna wax sentiasa sama dan warna akan maintain kerana bukan madu asli.
.
.
Setiap production yang berjalan, raw material pemprosesan Candywax akan datang dalam keadaan yang berbeza-beza. Warna dan bentuk fizikal Candywax akan berubah-berubah tetapi tidak mengubah keberkesanan produk. Warna dan bentuk saja yang akan berbeza tetapi tidak langsung memberi kesan pada kualiti produk.
.
.
Jika candywax dalam bentuk yang agak cair, hanya panaskan dengan anggaran selama 0.5-1 minit sudah memadai. Tunggu suam sejuk dan kacau sehingga berbentuk likat dan boleh digunakan.
.
.
Jika candywax dalam bentuk yang keras, panaskan mengikut ketetapan yang diberikan atau bergantung kepada suhu microwave masing-masing. Jika masih keras, ulangi proses yang sama sehingga candywax cair. Tunggu suam dan kacau sehingga berbentuk likat dan boleh digunakan.
.
.
Selamat Mencuba!! Jom jadi pengguna bijak! Beli produk yang berkualiti dan dijamin keberkesanannya.
.
.
#candywaxbyrheaazuri 
#candywax 
#candywaxmurah 
#hairremoval 
#WaxHairRemoval
Milo energy !! RM60 free postage
Sabah Sarawak +RM5

Whatsapp +60135229517

#miloenergycube #milocube #milocubemurah #milo #milocubeviral
Cakkk aaa gaisss!

Sis open order untuk brownies

Jumaat (14/7/2017) 
Sabtu (15/7/2017)
Ahad (16/7/2017)

For one day sis amek order
👉🏻8 small size
👉🏻2 big size

HARGA PROMOSI
Small size (9slice) - RM14 (NP RM17)

Big size (10"x10") - RM55 (NP RM60)

Add on 
KIT KAT - RM8
M&M - RM8
Ferrero Rocher - RM10
Mix - RM15

DELIVERY ARAU(CMART) & UITM ONLY

KINDLY WHATSAPP +60135229517 TO ORDER ❤

Do follow @tasteitbysyahassan 
#browniesarau #browniesperlis #perlis #arau #browniesmurah #browniessedap
Motivation for today : Just follow your dreams, believe in yourself and dont give up.

Niat lillahitaala. 😊

Ada tak sesapa yang nak buat side income?
Modal RM180. Ada free gift lagi 😍

Jangan risau ini bukan mlm okay👍🏻 Whatsapp +60135229517

#pearlcosmeticlotion #pearlcosmeticlotionagent #sabunkopi #sideincome #dropshipwanted #dropshipmalaysia #agentwanted
Amboii Yakin ajee bila ambik gambar.. Ehh mestilah... Sebab kita ada ELYSIAN BOOSTER SERUM 😘 bagi kita punya kulit lembut gebu gebu.. hihiks ❤

Pastu berskrub/mask dengan PEARL COSMETIC LOTION 😍

Hidung ada blackhead? Takyah risau.. sabun kopi kan hadoo.. 💞

Kome2 taknak ke kulit lawoo? No acne no blackhead kulit lembut jee😚 👉🏻ELYSIAN BOOSTER SERUM - RM85 exc postage 👉🏻PEARL COSMETIC LOTION - RM60 free postage + free gift 👉🏻SABUN KOPI - RM2 ajo 😍 📲Whatsapp +60135229517

COD 👉🏻ARAU
👉🏻UiTM PERLIS
👉🏻PAUH

#lipmatteelysian #elysianboosterserum #elysianboosterserumarau #elysianboosterserumperlis #pearlcosmeticlotion #sabunkopiperlis #sabunkopimurah #sabunkopiskrub #sabunkopiarau #pearlcosmeticlotionperlis #uitm #unimap #perlis
Hari sis nak share testimoni ELYSIAN BOOSTER SERUM!! Opps sorry! HADEK MANISS NI TERPAKSA GLOWING SEBAB PAKAI ELYSIAN SERUM 😱😱😱 Uolss taknak kee ada kulit glowing mowing cenggini haa 😍

Whatsapp kite tauu..
+60135229517

Sis akan consult sampai korang dpt result yg korang nak k ..❤ 👉🏻ELYSIAN BOOSTER SERUM

PROMO HARI NI RM80 
Postage RM7 SM | RM10 SS 
Cepattt!!! Ada berapa botol je lagi dengan sis ni hihi kbye

#elysianboosterserum #elysianboosterserumperlis #elysianboosterserumarau #pearlcosmeticlotion #lipmatteelysian #aurawhite #serumcantik #nasilemakkopio
sis tak pernah miss pakai elysian booster serum. My skin getting better. Glowing mowing 😍. Jerawat dah surut. Parut je tinggal.. sikit je lagi.. 😍😍 Ada masalah jerawat/jeragat/kulit kusam?
Nak kulit sihat tak?

Whatsapp sis cepat2 +60135229517

Ada free gift tauu 😘

Postage available
COD available 👉🏻ARAU
👉🏻PAUH
👉🏻UiTM Perlis
👉🏻KANGAR

#lipmatteelysian #elysianboosterserum #elysianboosterserumperlis #pearlcosmeticlotion #aurawhite #dianzvitaminc
Serikan wajahmu dengan ELYSIAN BOOSTER SERUM!

Apa yang best sangat serum ni?

Beribu-ribu feedback positif yg kami terima daripada pengguna elysian booster serum ni 😍

Masalah jerawat jeragat kulit kusam parut berlubang semua boleh pakai dan hasilnya.. WOW! TERBAIK SEYHH!! Dan dan bagi yg ada eczema.. boleg pakai serum ni tau tau.. sebab serum ni produk organik ❤❤ Nak? Nak free gift jugak?

Whatsapp sis lekaih
+60135229517

COD PERLIS 👉🏻KANGAR
👉🏻ARAU
👉🏻PAUH

#elysianboosterserumperlis #elysianboosterserumarau #elysianboosterserumkangar #elysianboosterserumfeedback #sweetcandcup #ubatjerawat #tatiskincare #aurawhite #dianzvitaminc #sabunkopi #pearlcosmeticlotion #medinadesire #kakicantiq #ubateczema