Chiro Zuienkerke

Chiro Zuienkerke Follow

Als je ‘t mij vraagt: Chiro Zuienkerke

http://www.chirozuienkerke.be/

100 Followers  70 Follow

Share Share Share

Vandaag (10 februari) is er geen Chiro maar het flapjesseizoen is terug. Sparen jullie de flapjes aan de flessen van Joyvalle? De flapjes kan je bezorgen aan leidster Geena.
Gisteren volbrachten de Keti’s één van hun jaaropdrachten. De opdracht was om voor alle Chirowietjes en leiding een vieruurtje te verzorgen. De opdracht was zeker en vast geslaagd!
Morgen 6 januari is er Chiro. De Keti’s nemen deel aan de Nieuwjaarsduik in Oostende. Voor Speelclub, Rakwi’s en Tito’s gaat de activiteit door in onze Chalet. Vanaf 16u30 staan VeeBee Mika en kok Filip op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente met overheerlijke wafeltjes en poffertjes.
We wensen iedereen een warm eindejaar en een vurig 2018!

Noteer alvast deze belangrijke data voor 2018 in de agenda (meer info volgt later): Klein Bivak: 02-04/03/2018 (te Sleidinge)
Groot Bivak: 23-31/07/2018 (te Arendonk)
Spaghettiavond: 03/11/2018
6 december komt dichterbij. De leiding zette alvast hun schoentjes klaar. Zou de Sint ook iets bij hebben voor onze Chirowietjes? Kom dan zeker op 9 december naar de Chiro! (Enkel Speelclub en Rakwi)
Vandaag hadden we veel plezier in het bos! 🌳
De zaal staat klaar. Tot morgen!!
Nog geen kaarten voor onze spaghettiavond? Niet getreurd. Ze zijn nog steeds te verkrijgen bij de leiding, slagerij Chris of ga naar www.chirozuienkerke.be
Vorige week was de eerste ‘echte’ activiteit. De Rakwi’s waren alvast druk bezig met hun opdracht. #wijzijnchiro
Morgen is de grote dag: de officiële opening van onze Chalet + STARTDAG.
Over 1 week is het zo ver, de officiële opening van onze Chalet!