CIKGU SEO | IGMONSTA.COM

CIKGU SEO | IGMONSTA.COM Follow

🔍 EXPLORE ⌛ EXPERIENCE 📈 EXPERT
📮 email: cikguseo@gmail.com
📶 Fb/Tw: Cikguseo
🗺Support & Shopping with Us 👉 #cikguseo
⏬⏬99% Mostly Visit ⏬⏬

http://www.igmonsta.com/

43,629 Followers  324 Follow

Share Share Share

Mengikut Kajian Hari Rabu adalah masa terbaik untuk posting dan akan dapat mendapat engagement yang lebih tinggi dari hari2 atau hujung minggu.
.
Kajian dibuat dari bancian yg dibuat berdasar hari apa pengguna selalu melayar dn berbelanja.
.
Kebenaran pun ada.sebab dilakukan atas kajian.
.
Tapi engagement ig ni bergantung pada content visual. Kalau setakat post tanpa perancngan..hmmm hari apa2 pun tak akan ada engagement.
.
Perancangan content amat perlu..lebih mudah berbanding fesbuk yg memerlukan copywriting.
.
Instagram hnya memerlukan Visual Content yg menarik dan menceritakan segalanya.
.
Ini post produk, testimoni , produk..siapa yg nak like mahupum follow.
.
Nak tau apa yg perlu di postkan dalam ig?
.
Cikgu nak 10k like boleh? 😊
.
#tipinstagram #kelasig #instaseleb #cikguseo #igermalaysia #instashopmalaysia
Sekarang ni cuaca agak panas..agak2 mana satu minuman pilihan utk menghilangkan dahaga anda?
.
Komen pilihan anda
.
#instaseleb #igermalaysia #meletop #cikguseo #viralmalaysia
Apa pendapat ANDA? Sila komen dengan jujur
.
#tipinstagram #kelasig #latihan #igermalaysia #igshopmalaysia #peniagaonline #cikguseo
#tb #bananaleaf
Sapa kata bisnes online ni senang?
.
Pelbagai liku terpaksa dilalui betulkan?
.
Ilmu kena selalu upgrade betulkan?
.
Teknologi selalu kena catch-up selalu betulkan?
.
Kita tak boleh bangga atau merasa diri dah pakar sebab semalam baru je belajar ilmu baru, hari ni dah keluar teknik dan gaya pemasaran terbaru..
.
#internetmarketing #igshopmalaysia #kelasig
#motivasidirisendiri #motivationalquotes #forgiveness #forgivenessquotes #cikguseo
InsyaAllah buku Panduan Instagram akan diterbitkan, akan memberikan panduan langkah demi langkah sehingga mendapat 10k real follower ..
.
Topik adalah menyuruh dari daftar, username, bio profile, kategori ig, logo, posting, shoutout. Funnel, CTA dan beberapa tip yg benar2 berkesan
.
Doakan cepat siap untuk diterbitkan.
.
Buku ini adalah dari pengalaman dn pemerhatian semenjak 2014.
.
#tipinstagram #kelasig #buku #marketingonline #cikguseo
Cuba cari 3 perkataan tersebut?
.
#tahunbaru2019 #newyear2019 #dream2019 #2019 #2019goals #bebest #cikguseo
Betul ker?
.
#instatip #instaseleb #igermalaysia #instashopmalaysia
Cara  meningkatkan jualan bisnes Anda sebenarnya didalam Instagram:
.
Wajib tambah jumlah follower yg targeted, kerana dengan semakin meningkat follower targeted semakin tinggi jualan.
.
Untuk meningkatkan berlipat kali ganda jualan, perlu menambah ejen2 maya yang melakukan tugasan yg sama supaya dapat menarik jumlah prospek yang ramai yg terpaksa datang ke instagram anda.
.
Masalahnya mampukah kita melakukan tugasan mengurus secara manual?
.
Nak tau cara urus semudah A.B.C ?
.
#kelasig #igermalaysia #instashopmalaysia #belajar #teknik #internetmarketing #bisnesonline #tipinstagram #instapower
Punca kegagalan bisnes dalam instagram kerana anda masih menganggap bisnes di instagram hanyalah sampingan sahaja.
.
Mencampur aduk kesemua kategori produk didalam satu IG.
.
Masih kekurangan  atau lemah membuat Branding/Personnel Branding
.
Tidak mempunyai mentor atau belajar Instagram .
#kelasig #tipinstagram #tip #cikguseo
Suka tips ni bagi lah "❤"
.
#tipinstagram #info #kelasig