CIKGU SEO | IGMONSTA.COM

CIKGU SEO | IGMONSTA.COM Follow

🔍 EXPLORE ⌛ EXPERIENCE 📈 EXPERT
📮 email: cikguseo@gmail.com
📶 Fb/Tw: Cikguseo
🗺Support & Shopping with Us 👉 #cikguseo
⬇⬇Check our Website⬇⬇

http://www.igmonsta.com/

42,939 Followers  1,574 Follow

Share Share Share

Selepas 25 Tahun selepas sma2 menjejak kaki di alor setar mencari rezeki dn membina kehidupan dan terpisah membawa diri dan hari ni berjumpa lagi dgn #bff ..gelak tawa bersama, .
Berjumpa dan bercerita ttg kenangan lama ..tak sedar terlalu cepat masa berlalu.
.
Sapa ada bff mcm ni..
Waktu apa paling best untuk posting bagi mendapatkan engagement tinggi?
.
Soalan2 sering ditanya oleh peserta2 #igmonsta dan jumlah posting yang diperlukan sehari.
.
Ok  #cikguseo nak bagitau tip ni..jumlah posting byk tak semesti bagus malah membuatkn follower anda lari meninggalkan anda. Seminggu sekali pun ok utk permulaan tetapi msti dihari rabu..knapa hari rabu.dalam kelas cikgu jelaskan. Walaupn seminggu sekali pastikan posting itu benar2 kualiti..gunalah apps yg bersesuai untuk editing.
.
Dah mahir dn posting pn dh menarik..naikkn kepada seminggu 3 kali posting.
.
Nak tip lagi? Like posting ni ribu2 like hehehe
.
#kelasig
#motivasidirisendiri #quotes #motivasi #motivasidiri
Sapa nak join ikon @angelwhitehq mudah jer penyertaannya.
.
Hanya posting photo dlam instagram sendiri pastu Tulis caption " saya nak sertai #ikonanglewhite  @angelwhitehq "
.
Admin @angelwhitehq akan ambil penyertaan berpandukan jumlah like yang tinggi untuk dihubungi dan masuk keperingkat seterusnya
.
Mudahkan? .
Lagi Best adalah 😱😱
.
Nak tahu?
.
Akan dipilih sebagai #ikonangelwhite dan layak dapat imbuhan setiap bulan termasuk komisen (Rm500-Rm5500) mengikut terma dan Syarat
.
Syarat penyertaan?
1. Perempuan
2. Usia 21-35 tahun
3. Malaysia
Bait2 lirik lagu ini yg membuat sya termotivasi..
.
. "Kalau kau benar benar sayang padaku
Kalau kau benar benar cinta
Tak perlu kau katakan 
Semua itu cukup tingkah laku
Sekarang apalah artinya cinta
Kalau hanya di bibir saja
Cinta itu bukanlah main mainan
Tapi pengorbanan .
.
Semua bisa bilang sayang
Semua bisa bilang apalah artinya sayang
Tanpa kenyataan
.
.
#familyfirst
#igmonsta #cikguseo
Malam tadi bertemu dengan  pakar personnel image Tuan Hafiz @cutecarry yg kebetulan beliau ada buat seminar di LHDN Sg.Petani.
.
.
Dalam perbualan dgn beliau katanya akan buat kelas secara percuma nak share tip2 penampilan..wow terasa nak follow lah..penting jgk penampilan diri ni.
.
Beliau juga telah mengeluarkan Buku ttg tip2 penampilan diri dan tak lama lagi akan keluar buku siri ke-2
.
Respek pd Tn Hafiz sbb yg sya kata nak tulis, tulis..tapi tak siap2 lagi..hihi
.
So sesapa nak kenal beliau dgn rapat bolehlah follow ig beliau @cutecarry
.
It’s official😊. Dr. Irma skincare adalah penaja hadiah mingguan untuk @mentor7official Saksikan Mentor7 setiap Ahad jam 9 malam di TV3 Malaysia @tv3malaysia dan juga jurnal mentor setiap Ahad 6petang. .
.

First shooting for Mentor7 will be on the 6th of November. Siapa yang akan dapat hadiah pertama daripada Dr. Irma Skincare nanti ya? Iols pun excited jugak.
.
.
.
@irmashida
 #drirma #drirmaskincare #drirmatestimonial #angelwhite @dr.irma_official @drirmabeauty @transbeautyspa.drirma @angelwhitehq
#motivasidirisendiri #cikguseo #motivasi #semangat💪 #semangat
Buat satu pekerjaan tu kena menjiwai, buat t-shirt pun logo #instagram  hihi
.
Sebenarnya bisnes dalam instagram cukup mudah dan best tapi kena tahu teknik2nya.
.
Ada sapa nak  join #igmonsta ? .
Apa itu #igmonsta ?
.
#cikguseo
Sudah bersedia? .
#cikguseo #igmonsta