CIKGU SEO | IGMONSTA.COM

CIKGU SEO | IGMONSTA.COM Follow

🔍 EXPLORE ⌛ EXPERIENCE 📈 EXPERT
📮 email: cikguseo@gmail.com
📶 Fb/Tw: Cikguseo
🗺Support & Shopping with Us 👉 #cikguseo
💻 Visit our Website

http://www.igmonsta.com/

14,342 Followers  719 Follow

Share Share Share

#Survey

Bagi memenuhi permintaan semakin ramai dan memastikan kepuasan para pengguna IGMONSTA.
.
.
Cikgu nak jual dengan Phone yg Hardcore beroperasi buat sebagai Server Sistem biarkan dia beroperasi 24/7 tanpa henti.
.
.
Semua cikgu setting siap2 aplikasi tersebut, pengguna hanya add akaun instagram 1 ker, 2 ker atau 100 akaun IG ker (tudiaa melampau hehehe).
.
.

Harga pun memang kasih sayang sepenuh jiwa dan timba (raga ada lubang2 mesti bocor keluar kikiki)
.
.

1Set Phone Server IGMONSTA RM289 bagaimana?
.
.
Jika sahabat kata ok Cikgu On tapi kena ramai respon laa jgn sorang dua jer..kurang2 100 komen..
.
Lepas ni pengguna iphone dh boleh guna igmonsta..best kan?
.
#cikguseo #phone #android #igmonsta
Banyak testimoni sebenarnya tapi kekadang cikgu tak sempat screenshot utk paparan sebab pada cikgu, cikgu bukannya jual testimoni..hihihi
.
Cikgu hanya berikan yg terbaik, ajar yg terbaik, kongsi tips yg terbaik pastu kita biarkam sistem yg buat kerja secara auto.
.
Sapa yg benar2 serius meniaga dlm online/IG mai cepat DM.
.
Kalau setakat cuba2 main2 nak tgok nasib menjadi ke dak bidang yg baru dia ceburi..tak payah DM..cikgu hanya suka berkongsi ilmu yg serius... bukan sombong tau..tapi maleh bekawan dgn org yg tak serius pda diri sendiri dn bisnes dia.
.
#testimoni #cikguseo
Cikgu ni jenuh berguru utk mendapatkan nasihat pakar branding, (boleh refer photo sebelah dgn sapa cikgu berguru tu PAKAR BRANDING MALAYSIA guru sebenar Pakar Branding ni..)
.
Tiba2 mai mana ceruk kata pakar branding kena buat ala2 kampung utk capture market golongan tertentu..memang cikgu pangkah 44
.
Cuba la baca buku Blue Ocean Strategy..apa dia tulih..hg pi bca dn hadam baik2 kalau benak sgt pi rebus minum ayaq dia.
.
Zaman la ni ramai sgt mengaku pakar..tapi pakar takda ilmu hnya dgr2 dn lihat2.
.
Ni bukan marah tapi geram, sebab melihat sesuatu tanpa value.
.
Jgn fikir golongan menengah dn bawahan taktau menilai kualiti dn service.
.
Cikgu setuju andai produk terbaik dn packaging cantik tapi harga yg mampu milik..ini barulah semua golongan terasa amat bertuah memiliki produk tersebut..rsa bgga.
.
Jgn anggap golongan bawahan produk boleh bungkuih dgn kertas surat kabar je..buh tampai sticker dh cukup..piraahh mabuk pa tambey ni
.
#moodlepasgeram #hahahaha
HEBAT KANN !!! Gara-gara amukkan #igmonsta semua prospek terburu2 melihat Bio Profile ig kita, barulah bisnes baru berkembang kalau tak senyapsunyi je ig kita kann
.
Sapa belum Join meh cepat DM #cikguseo .
#kelasonline #kelasig #bisnesonline
Sapa suka minum #teatarik Makan #nasilemak ?
.
.
#makan #sarapan #kedahan #nyorok
Berniaga dalam instagram kena bijak, barulah jualan laju je masuk
.
Ni tak ig tak bergerak mcmna org nak tahu..akhirnya sepi tanpa pengunjung
.
#igmonsta #cikguseo
Selamat Hari Malaysia
.
#harimalaysia #harimalaysia2018 
#cikguseo
Kenapa perlu setting Privacy igshop anda?
.
Follower dah lah rendah setting pulak privacy pastu keyword pun takda jadi siapa yg nak menjengah ig anda?
.
Setting privacy igshop ibarat berniaga tetapi tutup pintu kedai rapat
.
Prospek ni kekadang suka menjengah igshop anda dalam diam dan takmahu follow ig anda.
.
Kan dah rugi..cari dah lah susah dah jumpa pintu kedai pun tak buka.
.
Jika setting privacy hashtag pun tak berfungsi.
.
#tip nak lagi meh like bebnyak
Sapa Nak join kelas secara online cikgu..cepat DM lagi 13 org shja tau.
.
Matlamat Cikgu biar ramai yg bijak bisnes dlm IG sebab nak bisnes buat betul2 jgn dok cuba2 org len berjaya sebab ada ilmu didada tak faham dibelajar dn bertanya.
.
Tapi setengah kita nak keluar yuran yg ciput pun berkira tapi hati nak pndapatan puluhan riburiban setiap bulan.
.
Cikgu bukan bijak pandai, pakar atau sifu hanya berkongsi pada sahabat2 cikgu.
.
Cepat Dm cikgu yek..
.
#trainingonline #seminar #cikguseo
Salam Maal Hijrah pada semua sahabat2 #cikguseo .
.
.

Semoga kita semua mendapat keberkatan dari Allah.
.
Diberikan rezeki, kesihatan dan membuat amalan yg baik dan diterima oleh Nya.. Amiin
.
#maalhijrah
Tertarik pada adik ni, sungguh bersemangat berniaga .
.
Tak ramai anak remaja seperti adik ni berani berniaga seperti ini
.
Do'akan adik ni dimurahkan rezeki selalu.
.
Siapa yg dok sp boleh sapot adik ni lokasi meniaga depan maybank taman ria jaya.
.
#jjcm #terbaik
Nak tip lagi? .
Jika bermanfaat sila #like Cikgu dapat 300like baru ada mood nak kongsikan tip2..hihihi
.
#cikguseo