Claudia's Choice

Claudia's Choice Follow

Blogger/Youtuber
Cosmetics, Nail art, Cat & Book lover
PR: claudiaschoice88@gmail.com
#claudiaschoice

https://linktr.ee/claudiaschoice

1,174 Followers  297 Follow

Share Share Share

Ce poti face cand stii ca urmeaza o zi plina si nu ai luat nimic de mancare la munca? Cum pentru mine datul iama in magazinul de la colt nu este cea mai buna solutie, astazi am luat cu mine un plic de porridge cu mar si scortisoara de la @sweeteria.com.ro. Este gata in cateva minute si foarte usor de preparat: il pun intr-o cana, torn apa fierbinte peste si in 2-3 minute am parte de un mic dejun sau o gustare sanatoasa. In plus, nu contine zahar, lucru rar intalnit in ziua de azi.
Voi l-ati incercat?
#claudiaschoice #instalife #mylifeinpictures #bucovinabeautyevent2 #bb2 #bucovinabeauty2 #bucovinablogger #sweeteria #dulcefarazahar #porridge #porridgemarsiscortisoara
Winter is coming. Noroc ca avem la munca soba adevarata 😁 ca la centrala nu era misto de facut poza. 
#claudiaschoice #mylifeinpictures #winteriscoming #babyitscoldoutside #fallvibes #
Pentru iubitoarea de parfumuri din mine, evenimentul Bucovina Beauty 2 a fost un real succes. Doamnele de la @yvesrocherro au venit cu artileria grea: aproape toata gama de parfumuri, asa ca am avut ocazia sa mirosim si testam pe saturate.
#claudiaschoice #bucovinablogger #bucovinabeauty2 #bucovinabeautyevent2 #yvesrocher #yvesrocherromania #goodvibesonly #suceava #suceavablogger
Arome noi de iarna de la @yvesrocherro , gama cu mere rosii. Vine atat de frumos ambalat acest cadou, incat va multumi, cu siguranta, orice fata/femeie careia ii place sa se ingrijeasca. 
#claudiaschoice #bucovinablogger #bucovinabeauty2 #bucovinabeautyevent2 #yvesrocher #pommerouge #pommerougeyvesrocher #
Astazi a venit la Bucovina Beauty Event 2 o fata tare simpatica, cu un brat de flori, si invitatii la testarea tratamentelor de fata de la @nomasvello_suceava.
#claudiaschoice #bucovinabeauty #bucovinabeautyevent2 #bucovinablogger #nomasvello #nomasvellosuceava
Nu se putea sa nu facem si noi un selfie la evenimentul Bucovina Beauty 2, nu?
@paolaivanro
#claudiaschoice #bucovinabeauty2 #bucovinabeautyevent2 #bucovinabeautyblogger #bff
Gata, ma declar fana si ii jur iubire. Cui? Scrubului Mark de la @rangali_bioshop, desigur. Exfoliaza bland dar eficient, este spornic, miroase bine. Ce altceva sa-mi mai doresc?
#claudiaschoice #mylifeinpictures #rangalibioshop #rangalibloggerprogram #ingredientsforlife #markscrub #rangali
Sad, but true!
#claudiaschoice #thestruggleisreal #stopdoingthat #booklover
De la @lidlromania citire, o noua gama de geluri de dus din gama Cien. Pretul este tare bun - 4 lei si ceva, si eu am luat varianta cu lotus.
#claudiaschoice #mylifeinpictures #noutaticosmetice #lidlromania #cien #cienromania
Imi plac produsele cosmetice care sunt naturale, iar scrubul Mark de la @rangali_bioshop intra cu siguranta in aceasta categorie. Contine boabe de cafea, zahar brun, sare, ulei de migdale si de nuca de cocos si vitamina E. Fara alte nazdravanii, cu un miros divin, deci se intelege si mentiunea de pe ambalaj de a nu fi mancat. 😁
#claudiaschoice
#mylifeinpictures #rangalibioshop #rangalibloggerprogram #ingredientsforlife #markscrub #mark
Teoretic, mic dejun. Practic, pranz. Am mai avut si doua felii crocante cu fibre, mancate dupa pozare. Voi ce mai mancati la munca?
#claudiaschoice #mylifeinpictures #atwork #ceammancatazi #cemanancazi #ideidemicdejun #breakfastideas #goodfood #goodchoices #getfit #proteinsource #eatclean
Linia de parfumuri C-thru s-a imbogatit cu o noua aroma, Cosmic Aura, un parfum ideal pentru zi, din categoria fructat-florala, pentru femeia optimista, mereu cu zambetul pe buze.
Voi l-ati incercat?
#claudiaschoice #mylifeinpictures #bucovinabeautyevent #bucovinabeauty #bucovinabeautyblogger #cthru #cosmicaura