COMEL AZHAR

COMEL AZHAR Follow

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ..
#microinfluencer #model #blogger �Feeling blessed with Azriel� comotcml@gmail.com

http://comot-pink.blogspot.com/

13,550 Followers  331 Follow

Share Share Share

Simple make up look all 💯% from newest Canmake makeup products @canmake_malaysia. Light and simple. Love it so muchoo ♥️ #canmake #canmaketokyo #canmakemalaysia #simplemakeuplook #motd #beauty #beautyhacks #dailymakeup #blogger #influencer
Live in five normal days in life with one simple variable different slogan T-shirt each. Get urs at @poppyapparelshop with discount code #comelcomot10 . Define yours with @poppyapparelshop
Gaji RM3k nak dapat Rumah Senang Je. Jom ke SERI PAJAM GALLERY dapat tengok rumah contoh kat sana. Rumah pertama  #SeriPajam #FreeholdTerrace #dapatrumahsenangje
Talent : @comelcomot_official  OOTD : #hnm #gshock #cottonon #adidas #newbalance #schwarzkopf #marykay #revlon #benefitbrows #sephora #makeupforever .
Perkahwinan | Potret | Event peribadi | Aqiqah
.
Booking?DM kami sekarang! 🎉🎉🎉 PROMO : diskaun sebanyak 50% untuk shoot pre wedding sekiranya anda book mana-mana fotografi perkahwinan dengan kami 🤩🤩🤩🤩
.
💌 email ke shutter.fotografosz@gmail.com
📱 whatsapp terus ke 012-3003685 (Aini) / 017-3144879 (Atika) / +60 19-254 2915 (Mono)  #photo #photoshoot #pic #snapshot #art #beautiful #instagood #photooftheday #composition #focus #capture #moment #exposure #all_shots  #picsoftheday #sport #sportoutfit #ootd #gymmotivation
Talent : @comelcomot_official  OOTD : #hnm #guess #cottonon #schwarzkopf #marykay #revlon #benefitbrows #sephora #makeupforever .
Perkahwinan | Potret | Event peribadi | Aqiqah
.
Booking?DM kami sekarang! 🎉🎉🎉 PROMO : diskaun sebanyak 50% untuk shoot pre wedding sekiranya anda book mana-mana fotografi perkahwinan dengan kami 🤩🤩🤩🤩
.
💌 email ke shutter.fotografosz@gmail.com
📱 whatsapp terus ke 012-3003685 (Aini) / 017-3144879 (Atika) / +60 19-254 2915 (Mono)  #photo #photoshoot #pic #snapshot #art #beautiful #instagood #photooftheday #composition #focus #capture #moment #exposure #all_shots  #picsoftheday
Talent : @comelcomot_official  OOTD : #hnm #guess #cottonon #schwarzkopf #marykay #revlon #benefitbrows #sephora #makeupforever .
Perkahwinan | Potret | Event peribadi | Aqiqah
.
Booking?DM kami sekarang! 🎉🎉🎉 PROMO : diskaun sebanyak 50% untuk shoot pre wedding sekiranya anda book mana-mana fotografi perkahwinan dengan kami 🤩🤩🤩🤩
.
💌 email ke shutter.fotografosz@gmail.com
📱 whatsapp terus ke 012-3003685 (Aini) / 017-3144879 (Atika) / +60 19-254 2915 (Mono)  #photo #photoshoot #pic #snapshot #art #beautiful #instagood #photooftheday #composition #focus #capture #moment #exposure #all_shots  #picsoftheday
Shopping with @cilibling at #sasa @sasamalaysia. Never expect to be a winner. Alhamdulillah and thank you #muchlove #xoxo #blogger #bloggerlife #influencer #makeuplover #malaysia #contest
Had fun at #canmakefunfair @canmake_malaysia thanks for the invite 😘😘😘💃🏻💃🏻#canmakemalaysia #canmake #canmaketokyo #canmakecosmetics
Azriel tengah main dengan stamper yang baru diperoleh dari Tesco. Suka lah dia dapat main “chop” “chop” dengan stamper. Dapat pula Marvels Hero yang memang dia suka. Korang nak tak koleksi comel ni?! Jom klik link ini 👉🏼👉🏼ink http://bit.ly/tescoavengers
#AvengersMy #TescoMY
Memupuk semangat Menyimpan perlu diterap dari zaman kanak-kanak lagi. Pendedahan awal mengenai kepentingan dan faedah menyimpan perlu dipupuk terhadap anak. Begitulah sebagai ibu, minat kepada menabung telah di amalkan sejak dari awal. Baguslah Dugro dengan objektif baru dimana dlm berkempen juga dapat menarik minat anak anak menabung dengan koleksi tabung yang sangat comel. Semestinya anak akan suka. Tengok saja Azriel.. pantang nampak syiling bersepah mesti di kutip dan masukkan dalam tabung kura-kura comel ni. Mommy balik keje dah tadah tangan minta syiling untuk dimasukan tabung. 😅😅
#DumexDugro
#lebihlagidetikbermaknabersama
My first time using liquid Matte Lipstick At Play by Mary Kay. I'm surprised as I really liked it.

Why? This matte liquid lip color is creamier and highly pigmented. Super long lasting, very smooth and easy to apply. I'll definitely stick with this one.

Psst.. It only cost RM39 for one 😉

For more info do visit 👉🏼 www.marykay.com.my
#marykaymalaysia #marykayatplay @marykaymysg #liquidmattelipstick
#Repost @faafirds with @get_repost
・・・
Marshmallow dream 👁☁️💓 inside @benefitmalaysia‘s room in the selfie museum & am giving away x10 tickets to you guys! All you need to do is :
1 | Repost this image
2 | Tag your bestie and #BenefitSelfieMuseumKL
3 | Yourself and your tagged bestie must be following @faafirds, @benefitmalaysia and @selfiemuseumkl
-
Keep your Instagram profile PUBLIC at this time. *10 lucky winners will be announced on the 7th September 2018, Thursday on my Instagram stories | T&C apply. .
-
Prizes are :
2 x Selfie museum tickets RM90
2 x Brow wax cards RM116
2 x Upper Lip wax RM72
2 x Brow tint RM68
Total : RM346 x 10 lucky followers! .
-
All the best 😍