Comenius College

Comenius College Follow

1,205 Followers  722 Follow

Share Share Share

Make it a double #rainboooow
5 december! Dat betekent een bezoekje van de énige echte Sinterklaas op het Comenius!! Bruggers zet je schrap.. wat heeft Sint over jou te melden?
Het is de media niet ontgaan; vandaag heeft heel het Comenius zich ingezet voor de maatschappij. Toppers zijn jullie! Namens school, maar vooral namens de maatschappij: dank jullie wel!
De inschrijvingen zijn begonnen! Zamel genoeg geld in voor India en slaap 5 november op school! Voor meer info kunnen jullie terecht bij mevrouw Zwaan en meneer Havinga.
Kom jij ook op school slapen voor het goede doel? Zamel geld in voor India en vier het resultaat met een welverdiende "nachtrust"  op maandag 5 november😉
Jazeker: nieuw schooljaar, nieuw talent! Zit jij in de brugklas en wil jij jouw talent op het grote Comeniuspodium laten zien? Geef je dan nu op voor de brugklastalentenshow! Wil je liever versteld staan van andermans talent? Kom dan kijken! Start: 19:30u, entree: gratis!!
Tijd om te stemmen! Heb jij echt dé leukste docent? Stem dan op hem/haar als docent van het jaar! Vind jij dat die ene conciërge of toa net dat beetje extra heeft? Laat je stem horen en maak hem/haar medewerker van het jaar! Stemmen kan tot 1 oktober (lees voor meer informatie je magistermail)
Ben jij klaar voor een uitdagende opdracht? Wil jij samen met ons zorgen dat het Comenius College tot de beste scholen van Nederland blijft behoren, de professionele structuur en gespreid leiderschap versterken en een sterk en onderscheidend sectorprofiel realiseren? 
Het Comenius College Hilversum zoekt twee ambitieuze en energieke sectorleiders (havo en vwo) die zin hebben in en klaar zijn voor deze uitdagende opdracht. 
https://lnkd.in/gJmHRRw
En we beginnen het schooljaar als trotse ouders van 20 nieuwe (baby) flappentakken!
Niet? Geeft niks, want wij hebben lekker nog een week! Succes regio Zuid en Midden. We denken aan jullie vanuit ons bed, het zwembad, de bank of ehm.. nou ja, misschien ook wel gewoon niet, omdat we te druk zijn met genieten van onze vakantie 😎
Gert vd Heuvel en Michael v Brummelen gaan helaas na fantastische jaren uit elkaar #abouttodivorce #finalroadtrip