Compromís per Benetússer

Compromís per Benetússer Follow

🛠️ Treballant per Benetússer #ambValentia
––––––––
Estem al Govern Municipal gestionant les àrees de:
◾HISENDA 💶📊
◾CULTURA🎶🎭 I PATRIMONI 🖼️🎨

http://benetusser.compromis.net/

104 Followers  279 Follow

Share Share Share

Demà comencen les activitats programades per l'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Benetússer i pel Consell de Dones de Benetússer al voltant del #25N, Dia Internacional contra la Violència de Gènere.
El divendres, 16 de novembre, ens vam concentrar, un any més, davant de l’Ajuntament per demanar un finançament i unes inversions justes per als valencians i les valencianes.

Portaveus de l’equip de govern, Reme (Compromís), Loli (PSPV) i Cristian (EU), van efectuar la lectura del manifest. A més, s’han sumat el regidor Pepe (PP), els treballadors i treballadores de l’Ajuntament i veïns i veïnes del poble. D’aquesta manera, demanen un tracte just per part del govern central com a la resta de ciutadans de l’estat espanyol.

El manifest que es va llegir va ser el mateix de l’any passat, volent expressar, d’aquesta manera, que s’està exigit el mateix que fa un any al govern central i que, per tant, encara no s’ha complit. Com a introducció al manifest, es va recordar que ja fa un any d’aquella manifestació a la ciutat de València en la que es va aplegar molta gent per reclamar allò que es nostre.

#FinançamentJust #TracteJust
[Àrea d'Hisenda]

Com a Regidora d'Hisenda, vos informe que al ple de setembre passat es va aprovar incloure en l'ordenança de l'impost de vehicles de tracció mecánica un punt per a obtenir una bonificació de l'import d'este impost del 50% ó 75% als cotxes híbrids o elèctrics respectivament.

Ara ja podeu passar per l'oficina d'atenció ciutadana de l'Ajuntament i sol·licitar esta bonificació aportant la documentació del cotxe on quede reflectit les característiques del vehicle i el DNI del propietari/a.

En esta modificació de l'ordenança municipal acomplim un punt del Pacte de les Alcaldies (projecte europeu) en favor del medi ambient.

Si conegueu a alguna persona que es puga afavorir d'esta informació, vos demane, per favor, que li ho comuniqueu. Des de l'Ajuntament també ho difondrem.

Moltes gràcies.

Reme Navarro Alapont
Regidora d'Hisenda .
.......
[Imatge: flaticon.es/icono-gratis/coche-electrico-de-transporte-ecologico_46486]
[Àrea de Cultura i Patrimoni]

El diumenge, 18 de novembre, a les 20:30 h., s'emetrà el programa @unahpropiaapunt , d'@apunt_media , dedicat a "Cien años de Soledad" gravat en Benetússer

L'artista del mural és la il·lustradora Laura Pérez
El divendres, 16 de novembre, es convoca una concentració davant de les portes dels Ajuntaments per reivindicar un finançament just i Benetússer no podia ser menys.

El dia 16, a les 12 h. ens trobareu allí reivindicant allò que es nostre.
Hui, el nostre company Pepe, fa una ponència sobre participació ciutadana a la Seu Nacional

@sectorialscompromis
L'àrea de Transparència presenta una nova eina que permetrà, entre altres consultes, que pugues consultar la gestió del pressupost municipal. .
.
Compromís sempre estarà al costat de tota iniciativa que permeta la claredat dels comptes, les institucions i la gestió per evitar una corrupció econòmica i en la gestió com la que hem patit tant de temps en moltes institucions.

La transparència institucional, un dret. .
........
🗓️ dijous, 15 de novembre
🕖 19 h.
📍Sala de Plens de l'Ajuntament
EL CENTRE CULTURAL "EL MOLÍ" JA ESTÀ EN MARXA!🎭 .
.
El dissabte, 3 de novembre, va començar la XI Mostra de Teatre Amateur de Benetússer. Les actrius i els actors de la primera obra del cicle van ser qui van estrenar el nou escenari i el públic assistent va estrenar el renovat pati de butaques del @centroculturalmoli

El nostre company Ricardo, regidor de Cultura i Patrimoni, va obrir la vesprada fent menció a que, des de que va inaugurar-se el centre, no s’havia fet mai ninguna intervenció d’aquest tipus. .
......
[📸: Ajuntament de Benetússer]
El passat divendres, 9 de novembre, es van recuperar els actes que hi havia programats per a celebrar la festivitat del 9 d'Octubre, que va quedar ajornada per les pluges.
.......
Cada any, per al 9 d'Octubre, l'Ajuntament atorga les Medalles d'Argent a gent, entitats, comerços locals... destacats al poble o que fan un aniversari important. A més, aquest any, que s'ha celebrat el 25é aniversari de l'acte, s'ha atorgat un recordatori a aquelles persones, entitats, comerços locals... que han estat guardonats/des des de 1993.
........
Carmen, companya del col·lectiu, va arreplegar el recordatori que l'Ajuntament va atorgar a Compromís per Benetússer en qualitat d'entitat política, com a tota la resta d'aquesta classificació. .
........
[📸: Ajuntament de Benetússer]
Ahir va quedar inaugurada la 6a edició de La Ruta de la Tapa. 
Compromís per Benetússer hi vam estar presents.
........
[📸: Ajuntament de Benetússer]
BUTONI 😰👺Quan no et portaves bé, t’amenaçaven amb el Butoni? «És un dimoni menor. S’emporta els infants que ploren i no s’adormen. També, els que no s’acaben el dinar o el berenar. Entra a les cases pel forat del pany o el badall de la porta. A la Safor es diu Botoni, al Comtat es diu el Toni, i a la Terra Alta, Batoni.
Es diu que a Gandia els xiquets cantaven una cançó que deia “Jo sóc el Butoni / parent del dimoni. / Abaixe pel fumeral / i, aquella xiqueta que plora, / jo me l’emporte i me la faig / en un suc, suc, suc.” (Bataller Calderón, 1999: 173).» 🗣👹 Comparteix i ajuda’ns a difondre els espantacriatures valencians! Recuperem l’imaginari col·lectiu valencià de la por, i amb ell, les nostres paraules.

#PerTotsSantsMonstresValencians
Amb el 3️⃣5️⃣1️⃣0️⃣4️⃣, Compromís per Benetússer torna a jugar a "La Grossa de Nadal", el 22 de desembre, fent paperetes, amb un cost de 3€ cadascuna, per tal que totes les persones que vulguen puguen jugar-hi amb nosaltres.

Així doncs, si voleu participar ens les podeu demanar mitjançant les xarxes socials, el correu electrònic, o dir-ho a les persones del col•lectiu.

Que tinguem sort!🍀