Családi Lap

Családi Lap Follow

🇭🇺Hungary ☀️Lifestyle 🍎Health 🏝Travel📚Magazine (print&online)👩‍💼Editor in Chief

http://www.csaladilap.hu/

190 Followers  73 Follow

Share Share Share

Megjelent a Családi Lap januári száma!
A 70 éves Kepes Andrást új könyvéről, apai és nagyapai szerepéről, terveiről kérdeztük. Az újévi fogadalmak nyomába eredtünk, és megpróbáltuk kideríteni, hogyan kezdhetünk új életet. Továbbá bemutatunk két hihetetlen embert, akiknek sikerült újrakezdeniük.
És mi is fogadalmat tettünk: idén megmentjük a Földet! Ha ez ebben a formában mégsem sikerülne, akkor is tettünk valamit, hiszen új rovatunkban, a Zöld Családban, hónapról hónapra környzetvédelemi kérdésekkel foglalkozunk, hasznos és megvalósítható tippeket adunk nektek, hogy idén még zöldebben élhessetek. .
.
#csaladilap #magazin #newissue #január #lifestyle
Legyen szerencsés, vidám, betegségektől mentes, sikeres új évetek! Ha vannak terveitek, álmaitok, ne várjatok tovább, vágjatok bele - ehhez kívánunk nektek kitartást, erőt, és végül egy szuper megvalósulást az út végén 🍀🍾🎈🎉🎩
A hétvégén az ünnepi fényekbe öltözött Villachban jártunk, és az adventi vásárban nézelődtünk. Ti melyik adventi vásárra szoktatok kinézni? Melyik a kedvencetek?

#villach #visitcarinthia #feelaustria
MEGJELENT A NOVEMBERI CSALÁDI LAP
Miért jó, ha a gyereket érdekli az informatika? Hogyan élnek a transzneműek? Milyen a kerekesszékes tenisz? Hogyan telnek a napjai a gorillagondozónak? Mi volt Christian Dior sikerének a titka? 
Többek között ezekre is választ kaphattok, ha elovassátok novemberi számunk cikkeit. A magazint keressétek az újságosoknál!
.
#csaladilap #magazine #lifestyle #lifestylemagazine #novemberissue #megjelent
A közelgő halottak napja egy kicsit megállásra késztet bennünket. Azokra emlékezünk, akik már nem lehetnek velünk, és elemerengünk saját végességünkön, mulandósságunkon. De hogyan lehet túllépni egy családtag vagy közeli barát elvesztésén? Van élet a halál után? Októberi számunkban erről mesélnek a cikkünk szereplői.
.
.
#csaladilap #magazin #halál #gyász #lifestyle #élet #élnikell #instahungary
MEGJELENT AZ OKTÓBERI CSALÁDI LAP!

Imádjuk Pierce Brosnant azért, amiért azt mondja, hogy ő úgy imádja a feleségét, ahogy van. Ha kétszer ekkora lesz, akkor kétszer ennyire fogja szeretni, mivel számára ő a leggyönyörűbb nő a világon! A színészről készült portrénkban más érdekességekről is fellebentjük a fátylat, és egy kicsit bekukkanthattok a család életébe is.
De nemcsak Pierce Brosnanről írtunk, hanem beszélgettünk Deák Bill Gyulával is, ellátogattunk a Budapest Hospice Házba, és egy olyan különleges kórussal is megismerkedtünk, amelynek tagjai mind-mind tüdőbetegek.
Októberben is tartsatok velünk! .
.
#octoberissue #magazine #magazinecover #lifestyle #piercebrosnan #love #marrige #stars #hollywood #címlap #plussize
Tegnap este mi is meghívást kaptunk Terence Hill legújabb filmjének a premierjére, és egy mosolyra a színész-rendezőt is sikerült elcsípnünk. A Nevem:Thomas című filmben egy Harley Davidsonon robogó motorost alakít, aki a spanyol sivatagban próbálja megtalálni a lelki békéjét. Ám egy váratlan útitárs felborítja a terveit...
A filmmel Terence Hill legjobb barátja, Bud Spencer emléke előtt tiszteleg.
Nektek melyik a kedvenc filmetek a humoros-bunyós párostól?
#terencehill #lifestylemagazine #premiere #movie #moviepremiere #actor #star
Megjelent a Családi Lap szeptemberi száma, amiben exkluzív interjút olvashattok Müller Péterrel, aki sok mindent mesélt nekünk a szerelemről, a feleségével való kapcsolatáról.
A Szív Világnapja (szept. 30.) kapcsán több cikkünkben is foglalkozunk a szív- és érrendszeri betegségekkel, belesünk Frida Kahlo életébe, olasz ízeket kóstolunk, és azt próbáljuk kideríteni, vajon miért halogatják sokan a gyerekvállalást. Izgalmas témákkal várunk benneteket most is! Keressétek a lapot az újságosoknál, vagy a www.mediacity.hu/elofizetes oldalon.
#lifestylemagazine #budapest #csaladilap #september #septemberissue
Bár még ma is nyárias lesz az idő, de mintha már gyengébben sütne a nap. Élvezzétek a simogató napsugarakat, és köszöntsétek vidáman a szeptembert! 
#endofsummer #helloseptember #lifestyle #lifestylemagazine
Ma és holnap mi is kint vagyunk a Szigeten. Az egyik legjobb dolog, aminek örülünk, hogy a környezettudatosság jegyében visszaválthatjuk a Re:poharat, és szelektíven gyűjthetjük a műanyag palackokat, alumíniumdobozokat, üveget és kartont. A vendéglátóhelyeken nem lesz szívószál, lebomló evőeszközöket és tányérokat használhatnak csak. Sőt, lesz egy EcoKemping is, ahol a vizet napelemmel melegítik, és a vécében víztakarékos tartályt működtetnek. 
#szigetfestival #islandoffreedom #budapest #partytime #loverevolution
Megjelent a Családi Lap augusztusi száma, benne friss fotókkal az angol királyi családról, amelyek a kis Lajos herceg keresztelője alkalmából készültek. És bár még tombol a nyár, de mi már foglalkozunk az iskolakezdéssel: megkérdeztünk három külföldön tanuló magyar diákot, és egy szülőt, hogy miben különböznek az országok iskolarendszerei, és hogy miként indul szeptemberben külföldön a tanév.
A Családi Lapot keressétek az újságosoknál, vagy akár 50%-kal olcsóbban előfizethettek rá a www.mediacity.hu oldalon.
Ma 99 éves Bálint gazda, akit tavaly ilyenkor látogattunk meg és készítettünk vele címlapinterjút. Isten éltesse, Gyuri bácsi!

#csaladilap #99yearsold #photoshoot #magazine #birthday