Cseppke

Cseppke Follow

Praktikum, design, magas minőség, ötletesség. Legyen kamáslis tipegőhálózsák, pizsama, egyedi mesekönyv vagy nyálkendő, ha Cseppke, tuti imádni fogod.

http://www.cseppke.hu/

226 Followers  46 Follow

Share Share Share

Fa Kinga abban különbözik a többi pénzügyi szakembertől, hogy azt mutatja meg, hogyan legyen megtakarításod, nem pedig azzal foglakozik, mit kezdj a már megtakarított pénzeddel (ha van).
A konyhapénz-virtuóz módszer kidolgozója, ennek segítségével mindig tudni fogod, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a pénzedből. A módszer számos elemét több ezer nő használja sikerrel, az általa alapított Bravúros beosztók Facebook-csoportban.
A Konyhapénzből nyaralás című könyv szerzője, amelyben lépésről lépésre bemutatja ezt a jól átgondolt és felépített módszert, ami a háziasszonyok kedvence.
A könyv és anyagainak nem várt mellékhatásai: változatosabb, egészségesebb étkezések, több szabadidő, kevesebb és tudatosabb vásárlás, férjek elismerő támogatása.
És, hogy mit rejt Kinga az anyuci táskába Anyák napján? Azt egy következő posztban áruljuk el. 
http://www.penzugyiterkep.hu
Indulhat az élménygyűjtés Mamik? A @monello_moms #monellobabyandmore márkanevű termékei praktikusak és hiánypótlóak, mint amilyen ez az #elmenygyujto #piknikpled is. Minőségi, designer, kézzel készített, anyukák által fejlesztve. A Piknikpléd #ajándék tornazsákkal kapható, mely felül #puha #pamut, alul #vízlepergetős anyagból készül.
#monellomoms #dino #tengerpart #strandpled #jatszoszonyeg #parkban #jatszoteren #otthon #barholbarmikor
Te már hallottál a Cseppke bombasztikus Anyák napi akciójáról? Ezen a jeles napon az első 200 anyukát, aki rendel tőlünk, megajándékozzuk egy hipertrendi anyuci táskával, amelyet megtömünk 32 partnerünk ajánlataival, ajándékaival és kedvezményes kuponjaival. Mostantól pedig napi három posztban bemutatjuk őket és tevékenységüket, márkájukat, illetve ajándékaikat, amelyek mind-mind emelik az ajándékunk értékét. Elsőként jöjjön Vasné Harsányi Mária online networker, aki a következő gondolatokat tartja fontosnak elmondani magáról:
"Szeretem a főállású munkám, de valami hiányzott, többre vágytam, egy jobb minőségű életre, anyagi biztonságra.
Mindig is számítógépen dolgoztam, így kézenfekvő volt számomra, hogy olyan lehetőség után nézzek, melyet otthonról online végezhetek, kevés kezdő tőkével. 
Kockáztatni nem akartam, ezért egy olyan céget kerestem, mely mindenképp nagy multú, tőkeerős és értékrendjével azonosulni tudjak.
Jó megoldás erre a network marketing, mely segít megteremteni az idő a pénz harmónia egységét és a http://21.században ez már online is működtethető.
Megtaláltam azt a céget, azt a csapatot, ami ezeknek a kritériumoknak megfelel.
Több országban online működtethető, nem szükséges előképzettség, minimális kezdő tőkével elindítható és ingyenes támogatói rendszer van mögötte. 
És nem csak anyagi javakat és szabadidőt hozott az életünkbe, hanem emberi értékeket, barátokat, élményeket, példaképeket, utazást, szórakozást, jóérzést!
Ha többet akarsz az élettől, ha elhiszed, hogy többre vagy képes és kész vagy álmaidért dolgozni, akkor légy hálózatépítő, légy online networker!
További információért keress bátran: https://www.facebook.com/maria.vasneharsanyi vagy https://www.instagram.com/vasneharsanyimaria/
Azt, hogy Mária az anyuci táskánkba milyen ajándékot rejtett Neked, egy következő posztban fogjuk bemutatni.
Ha hiszitek, ha nem, valaha, úgy 5 és fél esztendeje még én is (Fruzsi) ott mozogtam, tornáztam a kisfiammal a hátamon az Aktívmami egyik hordozós tornáján. Zsuzsi, a márka életre hívója végtelen profi, ugyanakkor nagyon kedves két gyerekes anyuka, aki igazán ért ahhoz, amit csinál, és bizony néha rendesen megizzasztott bennünket egy-egy torna során. Ez az akkori fittségemen és alakomon is meglátszott. Ezután a kis mellékszál után lássuk végre, hogy mi az, ami az Aktívmami Program jóvoltából az Anyák napi anyuci táskánkba kerül! Ugye, Te is kíváncsi vagy? Ez nem más, mint egy 4000 Ft értékű videósorozat, amihez az online hozzáférést kapod meg, valamint egy 3000 Ft-os kupon, amit személyesen használhatsz fel egy testedzés során bármelyik Aktívmami helyszínen, két alkalommal. Tehát igazi "anyucis ajándékokkal" gazdagítja a táskánk tartalmát.
Ha többet is szeretnél megtudni az Aktívmami Programról, kattints a weboldalra.
https://www.aktivmami.hu/
Ha pedig bombasztikus Anyák napi akciónkról olvasnál bővebben, kattints ide:
https://cseppke.hu/content/100-anyak-napja-2018
Anyák napi anyucitáskánk következő felajánlója az Arienndora ékszermárka, amely egészen új, eddig még nem ismert színt hoz a divatékszerek kategóriájába. Ezeket az egyedi kézműves ékszereket szatén szalagokból készíti a márka megálmodója Kánya Adrienn. A technika neve „kanzashi”, ami japánból származik. A gésák és hölgy társaik haját díszítik, díszítették ilyen szirmokból készült virágokkal. Ma az esküvőkön a menyasszonyok viselnek ilyen ékességet a hajukban, Adrienn pedig ezt a technikát szalagékszer készítésben alkalmazza. A jó hír, hogy a Cseppke anyuci táskájába is rejtett valamilyen csodálatos meglepetést, de azt, hogy pontosan mit is, csak egy következő posztunkban áruljuk el. Ugye, izgulsz már? 📷:) Addig is nézz körül a márka honlapján a csodálatos ékszerek között!
http://www.arienndora.hu/
Idei Anyák napi akciónk az Ayma Deodorant felajánlásával is gazdagodik. Hogy pontosan mi lesz ez, nem nehéz kitalálni, de még egy picit lengje be a titokzatosság köde! 📷:) Ettől függetlenül hasznos tudnod, hogy az Ayma Női Trió mindhárom darabja harmonizál a test és lélek pillanatnyi állapotával. Ehhez távoli és hazai rétek, mezők növényeinek legtisztább esszenciáit válogatták össze, és tiszta, bőrbarát, természetes hordozóanyagokba keverték. Hatékonyság, természetesség, elegancia. Ez az Ayma, aminek ajándékát leleplező poszt megjelenéséig jól teszed, ha ellátogatsz a honlapra, és ott is nézelődsz egy kicsit. 
https://www.ayma.hu/
https://www.facebook.com/pg/aymadeo/about/
A http://Komforte.hu hulladéktermelés-csökkentő termékeket kínál modern családoknak és 21. századi háztartásoknak. Támogatja az okos fogyasztást és hirdeti, hogy lehetséges a fenntartható és modern életmód mindazok számára, akik jobban akarnak élni, kevesebből.
Melyek ezek a termékek?
SQUIZ - A SQUIZ egy francia termék, többször használható ételtasakokat kínál az üveges és eldobható bébiételek és pürék egyszer használatos tasakjai helyett.
Roll'eat - A Roll’eat termékek kreatív alternatívát kínálnak az eldobható, egyszer használatos csomagolóanyagok helyett. Többféle mintájú és méretű szendvics - és ételcsomagolók
HYGI kulacs - BPA, ftalát és melamin mentes sportkulacsok tartós, kiváló minőségű, szűz PP műanyagból készült termékek, mely sokáig lesz a társad. Szinte biztos, hogy bárhol helyt áll veled, legyen szó munkáról vagy sportról, családi piknikről vagy konferenciáról.
A Komforte is rejt egy apró ajándékot az anyuci táskánkba Anyák napján, de hogy mit, azt csak később áruljuk el. Addig is olvasgasd a márka weboldalát!
http://www.komforte.hu
http://go.garaiorsolya.coach #coaching #inspiráció #útkeresés #önismeret #fejlődés#önfejlesztés 
Garai Orsi, az újrakezdők és újratervezők coacha - 2 csemetés, vállalkozó és újrakezdő anyuka, és Anyák napi akciónk következő felajánlója a következő gondolatokat szeretné megosztani Veled:
"Pontosan tudom, milyen kételkedni önmagadban, úgy érezni, hogy soha nem lehetsz elég jó, éjszakákon át vívódni, és igyekezni megfelelni mindenkinek. Tudom, milyen módszeresen ássa alá az önbecsülést a durva kritika, a kialvatlanság, és az állandósuló bizonytalanság. 
Abban segíthetek, hogy elmozduljatok a holtpontról, bátran és a legjobb módon döntsetek ha szükséges, megtaláljátok és kiteljesítsétek legjobb önmagatokat (az élet minden területén).
Mindig utáltam ha megmondták, hogy mit tennének mások, ha a helyemben lennének, hisz nincsenek ott. 📷;-) Néha viszont olyan jó lett volna tudni, hogy mi is a legjobb válasz, döntés.... ( Pl: visszamenjek dolgozni?, mikor menjek vissza dolgozni? működhet anyukaként is a régi munkám?, ha nem, akkor mi lenne az ideális munka?) Ezért szerettem bele a coaching módszertanba. Nem mondom meg mit tennék, ha a helyedben lennék, de célirányos kérdésekkel. feladatokkal, segítek előhívni a Te legjobb megoldásod.
Hiszem hogy a válaszok mindig bennünk vannak, csak néha a zakatoló gondolatainktól nem halljuk őket, vagy annyira belemélyedünk a saját sémánkba, hogy elfelejtünk körülnézni. Kérdéseivel, figyelmével ilyenkor segíthet egy képzett coach. 
A közös munka során jobban megismered magad, magabiztosabb leszel. Nő az önbecsülésed, tovább erősödsz, hogy, akár anyaként, akár társként, vagy épp munkatársként a legjobb Önmagad lehess! 
ÖRÜLÖK, HOGY TALÁLKOZTUNK!"
Mi is örülünk, hogy Orsit Anyák napi partnereink között köszönthetjük, de azt, hogy pontosan mit ajánlott fel anyuci táskánkba, egy következő posztban áruljuk el. Addig is nézz körül Orsi weboldalán!
http://gocaching.hu/ 
https://www.facebook.com/GaraiOrsolyaCoach/
Judyart Design, az egyik legkedveltebb magyar kézműves sapka-, sál- és nyálkendő készítő!
Mitől is olyan népszerű?
Nála találod a legszélesebb szín és minta kínálatot! Az igazán stílusos babák pedig az egyedülálló Judyart turbán sapkáikkal hódítanak ország szerte!
Végtelenül örülünk neki, hogy a Judyart Design is részt vesz Anyák napi akciónkban, méghozzá egy igen nagyvonalú felajánlás révén egy nagyon kedves ajándékot csempész az anyuci táskánkba. Azt, hogy mi is ez pontosan, egy következő posztunkban áruljuk el, addig nézz körül a márka weboldalán!
http://judyartdesign.hu/
Mi is az Aktívmami Program?
Izgalmas, egyedülálló és valóban hatékony alakformáló mozgásprogramok összessége anyukáknak és leendő anyukáknak!
ITT végre tényleg MINDEN RÓLAD SZÓL!
Amikor egy Nőből Anya születik sok minden megváltozik kívül és belül is.
Számos kérdés merülhet fel benned:
- Maradhatok-e aktív a terhesség alatt? - Vagy kezdhetek-e éppen akkor sportolni? - Kisbabával kötelező a négy fal közé szorulni? - Hogy mozoghatok? - Mit sportolhatok? - És mit csináljak közben a babával?
Az Aktívmami anyukaformáló programjaiban megtalálja minden sportolni, mozogni, feltöltődni és kikapcsolódni vágyó anyuka vagy leendő anyuka a neki szóló mozgásfajtát a várandósság első napjától egészen óvodás korig. Vagy ameddig csak jól esik! Hogy mit rejtett a márka az Anyák napi anyuci táskánkba? Egy későbbi posztban eláruljuk. Addig nézz körül az Aktívmami weboldalán! http://www.aktivmami.hu
Az R.M.ékszer  Magyarország első alkotói összefogással működő kézműves ékszer webáruháza. Egy olyan egyedülálló vállalkozás, mely húsz alkotót fog össze. Húsz Varázslót – ahogy Rangits Márta, a márka alapítója szeretettel hívja őket – akik egyéniségüket, szakmai tudásuk javát és minden szeretetüket beleteszik az ékszereikbe. A márka missziója, hogy az ő „varázslataikkal"" boldogságot és szeretetet vigyen az emberek életébe. Az ékszerek története náluk kezdődik, de csak Veled válik teljessé! Az R.M.ékszer​nél nem csak egy terméket rejt a csomag, sokkal többet annál… Próbáld ki te is! - kéri Rangits Márta, a márka tulajdonosa. Vagy vegyél részt Anyák napi akciónkban, és ajándékot kapsz tőle. Hogy mit, az még egy kicsit a mi titkunk marad. Addig is nézz szét az R.M.ékszer oldalán!
http://www.rmekszer.hu/
Fontosnak tartjátok az olvasóvá nevelést? Fontos számotokra, hogy minőségi gyermekkönyveket adjatok a gyermekeitek kezébe? Szeretnétek, ha a gyerekek játékos formában minél hamarabb megismerkednének az angollal, mint idegen nyelvvel? Ismeritek az Usborne fantasztikus gyerekkönyveit? A Bookuniverse az Usborne kiadványok széles választékát kínálja a 0-18 éves korosztály számára. Legyen szó akár babakönyvekről, kreatív, finommotorikus készségeket fejlesztő kiadványokról, ismeretterjesztő, szótanító könyvekről vagy mesékről, történetekről, klasszikusokról, regényekről, náluk biztosan megtalálod, amire szükségetek van, méghozzá garantáltan a legkedvezőbb áron! Amennyiben pedig segítségre van szükségetek, a Bookuniverse - Childrenbooks for usmunkatársai személyre szóló kiadványajánlókkal segítenek eligazodni az Usborne könyvek világában. És jó hír, hogy a márka is rejtett egy ajándékot minden anyuci táskába, amit Anyák napján mellékelünk az aznapi megrendelésekhez. Hogy mit, az még legyen egy picit titok... https://www.facebook.com/profile.php?id=100017444387338