Cseppke

Cseppke Follow

Praktikum, design, magas minőség, ötletesség. Legyen kamáslis tipegőhálózsák, pizsama, egyedi mesekönyv vagy nyálkendő, ha Cseppke, tuti imádni fogod.

http://www.cseppke.hu/

414 Followers  214 Follow

Share Share Share

Ha Egerben jártok, feltétlenül nézzetek be a belvárosban lévő Manooka baba és mamabarát kávézóba, isteni a latte! Nyami! ❤️❤️❤️
Most, hogy Cseppke 5 lett,
itt egy bevált ötlet: 
játssz velünk szülinapi játékunkon, töltsd ki kérdőívünket és nyerj egyet a legújabb szuperaranyos Cseppke tipegőhálózsákok közül!
A részletekért kattins ide:  https://cseppke.hu/szulinap5
Ti hogy bírjátok a meleget?
❓Te tudod, hogy mi közeledik❓
Kommentben várjuk az ötleteket.
Ahhoz képest, hogy mindig arra számítunk, nyáron kevesebb munkánk lesz, hisz uborkaszezon van, valamit mindig kitalálunk, amitől aztán végül rengeteget melózunk. Most például kinőttük a raktárunkat, ezért pár héten belül nagyobba költözünk. De mivel lusták vagyunk, úgy döntöttünk, hogy inkább csinálunk egy készletkisöprést. Így mindenki jól jár: Ti tök jó áron juttok Cseppkéhez, nekünk meg kevesebb zsákot kell bedobozolni, majd az új helyen kipakolni. Készüljetek, holnaptól indul a naaaaaaaagy nyári készletkisöprés!!!!
Tegye fel a kezét, aki várja már a nyarat! 😂🤪✋
A minap bevallom, 1 teljes percre elfutott a méreg. Megint szembetaláltam magam azzal, hogy valaki, nevezzük "ügyeskének", szemérmetlenül koppint minket (direkt nem írom le, hogy ki és konkrétan mit, bár a legszebb az, hogy fillérre ugyanannyiért, mint mi sokkal randább terméket csinál), és a legtöbb kreatív energiát abba fekteti, hogy más nevet adjon a terméknek, vagy egyes meghatározó részeinek. Igen, bosszant, mert egy-egy új termék webshopunkba kerülését rengeteg munka, akár hónapokon át tartó termékfejlesztés előzi meg, ami alatt kipróbáljuk, hogy mik a legjobb, legszebb anyagok, és hogy hogyan lehetne a legpraktikusabb és legidőtállóbb egy-egy darab. Aztán jön "ügyeske", rendel egyet, a lustább "ügyeske" még azt se teszi, csak megnézi a fotókat és úgy koppint, és még a hirdetés szövegezésében is csupán minimálisan törekszik arra, hogy eltérjen az eredeti verziótól. Azt kérded, hogy bosszant-e? Igen. Kifejezetten. Másrészt öröm, hogy mi megyünk elöl, és a többiek csak a hátunkat nézik. Így hát elhatároztam, hogy időről-időre megosztok itt egy-egy olyan ötletet, amitől a Cseppke több, mint az amúgy is egyedi termékei. Mert ha már koppint "ügyeske", akkor koppintson mindent. 
Például azt, hogy mi minden megrendeléshez adunk valami apró ajándékot. Kisbabás termék mellé autóra ragasztható Baby on board matricát csempészünk a csomagba, nagyobbacskáknak Tudorka foglalkoztató füzetet, amiből Györgyi - több verseskötetet, foglalkoztató füzetet és tankönyvet (!) maga mögött tudó szerzőként és illusztrátorként - negyedévente újat tervez, hogy véletlenül se unhassák meg a kicsik. #eztkoppintsdle
‼️Újabb örömhír‼️
Mától kapható a zöld anyuci táska is
Hurráááááááááááááááá!
Ha szeretnéd megrendelni, kattints ide!
https://cseppke.hu/anyuci-taska/200-tuerkizzoeld-anyuci-taska.html
‼️Hírlevéllel csak nyerhetsz!‼️ #nyeremenyjatek #ajandekcseppke
Te még nem vagy Cseppke hírlevélolvasó? Pedig, akik már azok, tudják, hogy mi sosem bombázzuk őket érdektelen, esetleg napi rendszerességgel küldött írásokkal, viszont mindig előbb értesítjük őket akcióinkról, nyereményjátékainkról és friss híreinkről, mint bárki mást a követőink között. Tehát mindig minden fontos hírről elsőként értesülnek. Ezért már alapból érdemes feliratkoznod hírlevelünkre. De mi úgy döntöttünk, hogy megtámogatjuk ezt a döntésed, főként, hogy maradt pár hiperszuper ajándék az Anyák napi akciónkból. 🍀Azok között tehát, akik 2018. június 14. csütörtök éjfélig feliratkoznak hírlevelünkre, fantasztikus ajándékokat sorsolunk ki.🍀 Érdekel, hogy mik ezek? Kattints ide!
https://cseppke.hu/content/107-hirlevellel-csak-nyerhetsz#feliratkozas
Az Anyuci táskák első csapata már úton van. ❤️
Már szemeztél a környezetbarát pelenkázással, de egyedül még nem mertél belevágni? Elvesztél a különböző fajták közt vagy esetleg elképzelhetetlennek tartod a mosást? Farkas Veronika és Kádár Szonja a http://temiti.hu mosható pelus tudorai egy jól követhető, lépésről lépésre videótanfolyamban mutatják be a mosható pelenkázást az elmélettől... nos, az egészen kellemes valóságig. Nagyszerű hír, hogy a Te∙mi∙ti - a környezetbarát bababolt tulajdonosai ezt a videótamfolyamot ajánlották fel Anyuci táskás akciónk keretében ajándékként, 3990 Ft értékben! Így ki sem kell mozdulnod otthonról, hiszen házhoz jönnek az okosságok. 📷:)
A márka weboldalához kattints ide!
https://temiti.hu/
Ha szeretnéd tudni, hogy hogyan lehet az Anyuci táskánkkal együtt ez az értékes ajándék is a Tiéd, kattints ide!
https://cseppke.hu/content/100-anyak-napja-2018
Ahhoz, hogy ne csak fantasztikus anyuka, de igazán ügyes háziasszony is lehess, a Lila füge gasztroblog egy Lila füge magazint rejt Anyuci táskánkba. Jelenleg a karácsonyi szám vár arra, hogy elküldjük a megajándékozott anyukáknak, de ha addig kikerül a nyomdából a legújabb, tavaszi szám, még az is előfordulhat, hogy azt kapod meg a sok-sok ajándékkal együtt.
Az akció részleteiért kattints ide!
https://cseppke.hu/content/100-anyak-napja-2018