Cseppke

Cseppke Follow

Praktikum, design, magas minőség, ötletesség. Legyen kamáslis tipegőhálózsák, pizsama, egyedi mesekönyv vagy nyálkendő, ha Cseppke, tuti imádni fogod.

http://www.cseppke.hu/

324 Followers  97 Follow

Share Share Share

A minap bevallom, 1 teljes percre elfutott a méreg. Megint szembetaláltam magam azzal, hogy valaki, nevezzük "ügyeskének", szemérmetlenül koppint minket (direkt nem írom le, hogy ki és konkrétan mit, bár a legszebb az, hogy fillérre ugyanannyiért, mint mi sokkal randább terméket csinál), és a legtöbb kreatív energiát abba fekteti, hogy más nevet adjon a terméknek, vagy egyes meghatározó részeinek. Igen, bosszant, mert egy-egy új termék webshopunkba kerülését rengeteg munka, akár hónapokon át tartó termékfejlesztés előzi meg, ami alatt kipróbáljuk, hogy mik a legjobb, legszebb anyagok, és hogy hogyan lehetne a legpraktikusabb és legidőtállóbb egy-egy darab. Aztán jön "ügyeske", rendel egyet, a lustább "ügyeske" még azt se teszi, csak megnézi a fotókat és úgy koppint, és még a hirdetés szövegezésében is csupán minimálisan törekszik arra, hogy eltérjen az eredeti verziótól. Azt kérded, hogy bosszant-e? Igen. Kifejezetten. Másrészt öröm, hogy mi megyünk elöl, és a többiek csak a hátunkat nézik. Így hát elhatároztam, hogy időről-időre megosztok itt egy-egy olyan ötletet, amitől a Cseppke több, mint az amúgy is egyedi termékei. Mert ha már koppint "ügyeske", akkor koppintson mindent. 
Például azt, hogy mi minden megrendeléshez adunk valami apró ajándékot. Kisbabás termék mellé autóra ragasztható Baby on board matricát csempészünk a csomagba, nagyobbacskáknak Tudorka foglalkoztató füzetet, amiből Györgyi - több verseskötetet, foglalkoztató füzetet és tankönyvet (!) maga mögött tudó szerzőként és illusztrátorként - negyedévente újat tervez, hogy véletlenül se unhassák meg a kicsik. #eztkoppintsdle
‼️Újabb örömhír‼️
Mától kapható a zöld anyuci táska is
Hurráááááááááááááááá!
Ha szeretnéd megrendelni, kattints ide!
https://cseppke.hu/anyuci-taska/200-tuerkizzoeld-anyuci-taska.html
‼️Hírlevéllel csak nyerhetsz!‼️ #nyeremenyjatek #ajandekcseppke
Te még nem vagy Cseppke hírlevélolvasó? Pedig, akik már azok, tudják, hogy mi sosem bombázzuk őket érdektelen, esetleg napi rendszerességgel küldött írásokkal, viszont mindig előbb értesítjük őket akcióinkról, nyereményjátékainkról és friss híreinkről, mint bárki mást a követőink között. Tehát mindig minden fontos hírről elsőként értesülnek. Ezért már alapból érdemes feliratkoznod hírlevelünkre. De mi úgy döntöttünk, hogy megtámogatjuk ezt a döntésed, főként, hogy maradt pár hiperszuper ajándék az Anyák napi akciónkból. 🍀Azok között tehát, akik 2018. június 14. csütörtök éjfélig feliratkoznak hírlevelünkre, fantasztikus ajándékokat sorsolunk ki.🍀 Érdekel, hogy mik ezek? Kattints ide!
https://cseppke.hu/content/107-hirlevellel-csak-nyerhetsz#feliratkozas
Az Anyuci táskák első csapata már úton van. ❤️
Már szemeztél a környezetbarát pelenkázással, de egyedül még nem mertél belevágni? Elvesztél a különböző fajták közt vagy esetleg elképzelhetetlennek tartod a mosást? Farkas Veronika és Kádár Szonja a http://temiti.hu mosható pelus tudorai egy jól követhető, lépésről lépésre videótanfolyamban mutatják be a mosható pelenkázást az elmélettől... nos, az egészen kellemes valóságig. Nagyszerű hír, hogy a Te∙mi∙ti - a környezetbarát bababolt tulajdonosai ezt a videótamfolyamot ajánlották fel Anyuci táskás akciónk keretében ajándékként, 3990 Ft értékben! Így ki sem kell mozdulnod otthonról, hiszen házhoz jönnek az okosságok. 📷:)
A márka weboldalához kattints ide!
https://temiti.hu/
Ha szeretnéd tudni, hogy hogyan lehet az Anyuci táskánkkal együtt ez az értékes ajándék is a Tiéd, kattints ide!
https://cseppke.hu/content/100-anyak-napja-2018
Ahhoz, hogy ne csak fantasztikus anyuka, de igazán ügyes háziasszony is lehess, a Lila füge gasztroblog egy Lila füge magazint rejt Anyuci táskánkba. Jelenleg a karácsonyi szám vár arra, hogy elküldjük a megajándékozott anyukáknak, de ha addig kikerül a nyomdából a legújabb, tavaszi szám, még az is előfordulhat, hogy azt kapod meg a sok-sok ajándékkal együtt.
Az akció részleteiért kattints ide!
https://cseppke.hu/content/100-anyak-napja-2018
Idei Anyuci táskánk tartalma idén egy Aloe verás gyógynövényes termékmintával is gazdagodik, Vasné Harsányi Mária online networker felajánlásából.
Ha szeretnéd tudni, hogy hogyan lehet a Tiéd ünnepi Anyuci táskánk, kattints ide!
https://cseppke.hu/content/100-anyak-napja-2018
Ides, milyen cuki piperetükröt ad ajándékba Anyuci táskánk leendő tulajdonosainak az Okosjáték! Emellé egy 2000 Ft-os kupont is mellékel, hogy ne csak az anyucik, de gyermekeik is örülhessenek!
A márka weboldalához kattints ide!
https://www.okosjatek.hu/
Bombasztikus Anyák napi akciónk részleteihez kattints ide!
https://cseppke.hu/content/100-anyak-napja-2018
Idei anyuci táskánkba igyekeztünk olyan ajándékokat gyűjteni, amiknek leginkább az anyukák örülnek. Így kerülhetett bele egy ilyen fantasztikus mamiturbán is a Judyart Design felajánlásából, ami mellé egy 10%-os kupon is jár Neked. Persze csak, ha Anyák napján időben rendelsz a Cseppkénél. Az akció részleteihez kattints ide!
https://cseppke.hu/content/100-anyak-napja-2018
Az anyák napi felajánlások bemutatásánál most a Bookuniverse - Childrenbooks for us ajándékához érkeztünk. A márka minden Anyuci táskába 2 db letörölhető és újra írható angol nyelvű firkakártyát, valamint egy 20%-os kupont rejt. Így akár a Tiéd is lehet, ha Anyák napján megkaparintasz egy ajándékokkal teli Anyuci táskát Magadnak!
Az akció részleteiért kattints ide!
https://cseppke.hu/content/100-anyak-napja-2018
Készülnek a táskák...
A ZelBa Szilikonékszereket azért tervezték, hogy egy fogzó baba mellett is bátran hordhass ékszereket! Egyedi kialakításának köszönhetően babád nyugodtan rágcsálhatja a Téged ékesítő nyakláncokat, karkötőket. Az élénk színek hamar felkeltik a picik figyelmét, a változatos formák pedig már a legkisebbeket is hosszú percekre lekötik!
A ZelBa Szilikonékszerek is feltűnik az idei Anyák napi akciónkban, mégpedig egy 20% kedvezményt adó kuponnal. Addig is látogass el honlapjára, és nézz körül!
http://www.zelba.hu/