Daphne Geniet

Daphne Geniet Follow

♡ DROMEN IN UITVOERING ~ DREAMS IN PROGRESS ♡

http://mamasdroom.weebly.com/

187 Followers  334 Follow

Share Share Share

Na 6 jaar neem ik afscheid van mijn geliefde laptoppie. Natuurlijk helpt Sinne graag met het ontmantelen ervan! Ik kocht 'm destijds in Oviedo, na afloop van mijn pelgrimage naar Santiago de Compostela, met de intentie mijn reiservaringen te vereeuwigen en aan mijn Levensboek te werken. Sindsdien heeftie vele reisavonturen getrotseerd en werd het een dierbare vriend, aan wie ik ontelbaar veel verhalen en zieleroerselen heb toevertrouwd. Ik ben 'm dan ook reuzedankbaar voor zijn trouwe dienst ♥
En dit is Sunny, de lieve buurkat die hier eigenlijk part-time woont. Het is grappig om te zien hoeveel katten er dagelijks komen buurten in de tuin. Ben toch wel erg blij met het electronische kattenluik dat alleen opengaat voor Roshi en Sunny :-)
Dit is Roshi, één van de schatten op wie we passen ♡
Ik was zoveel van plan tijdens ons oppasavontuur in #Rotterdam. Bijzondere plekjes (her)ontdekken, vrienden en familie weerzien, spulletjes en materialen vinden voor ons nieuwe Thuisplekje in Brabant..............maar van dit alles is maar weinig terecht gekomen. Onze auto ging stuk, evenals mijn laptop en mijn telefoon. Het was de #stilte in mij die alle ruimte vroeg om er te mogen zijn. Terwijl het leven in de wereldstad aan ons voorbij raast, laat ik los wat niet van mij is, tot alleen de stilte in mij overblijft en ik de fluisteringen van mijn hart weer hoor. En zo geniet ik ten volste van niets moeten en niets doen, van simpelweg stil en aanwezig zijn, van spontane ontmoetingen met toevallige voorbijgangers, dieren, bloemen en bomen. Zo heerlijk #simpel, en toch oh zo #vreugdevol!
Magische ontmoeting in het #kralingsebos ~ Dank je prachtige #boom ♡
We hebben het maar getroffen met ons fijne oppasplekje. Het is een oase van rust en #natuur in de grote, levendige stad #Rotterdam. Als we uit het raam kijken, lachen de planten en #bloemen ons al toe. In de tuin word ik verblijd door hun heerlijke zoete geuren. Zo helend en zo liefdevol! 
#theearthlaughsinflowers #dankbaar
Rotterdam is....dolle pret hebben met de poppenkast op het Binnenwegplein! Wat hebben we het fijn in de grote stad ♡ We zijn hier neergestreken om op een heel fijn huis (een vredige groen paradijsje) en 2 lieve poezen te passen. We voelen ons dankbaar om hier te mogen zijn en  komen helemaal tot rust van de heftige weken die achter ons liggen.

#hetlevenismooi
Genietend van de regen, de rust en ons vredige groene paradijsje, in mijn geliefde Rotterdam. Hier zijn we neergestreken voor een poezenoppasmissie♡
Logeren ♡
Even Thuis Zijn en op adem komen ♡
Dankbaar voor het liefdevolle afscheid van mijn papa, die op 3 juli 2017 is overgegaan. Wel(kom) Thuis lieve papa ♡
Zondagochtend bij mijn vader. Wat waren we blij om hem weer te zien! We zouden eigenlijk pas laat in de middag komen, maar m'n vader kon niet zo lang wachten. We zijn direct in de auto gesprongen en naar Maastricht afgereisd, toen mijn vader dit met weinig woorden liet blijken. 
Afgelopen vrijdag is hij namelijk in de terminale fase beland, en is het moment aangebroken om ons klaar te maken voor mijn vaders vertrek, naar Huis. 
Drie dagen lang hebben mijn lief, Sinne en ik de mogelijkheid gehad om op liefdevolle wijze afscheid te nemen van onze lieve paps en opa. We hebben gelachen, gehuild en geknuffeld, en zijn samen Stil geweest. De liefde mocht stromen als nooit tevoren, zo fijn! ♡

Het was (en is) erg bijzonder, intens en confronterend om deze gezamenlijke reis naar een nieuw leven zo bewust en vanuit het hart te ervaren.

Eergisteren zijn we weer terug naar huis gegaan. Sindsdien wachten we op het verlossende telefoontje. Mijn vader neemt ondanks alles de tijd om op te ruimen en op zijn moment in vrede over te gaan ♡