Daphne Geniet

Daphne Geniet Follow

• Schrijfster
• Avonturier
• Levenskunstenaar
• Trotse Blije Mama van Sinne
• Creëert de Liefdevolle Wereld waar ze van droomt in het Hier en Nu ❤️

http://www.dromeninuitvoering.nl/

220 Followers  418 Follow

Share Share Share

Wat heb ik genoten van een heerlijke, vrolijke, zonnige Nationale Knuffel Dag in Zoetermeer! Daar hebben we in het Stadshart Free Hugs aangeboden aan voorbijgangers. Velen bleken op tv en radio al gehoord te hebben van de Nationale Knuffel Dag, geweldig! Ons initiatief werd door jong en oud met open armen ontvangen. Ook waren er verrassend veel kinderen die ons spontaan kwamen knuffelen, zo ontzettend leuk 😍💟🐬🌞🎈🎉 Na 2 jaar afstand van Free Hugs genomen te hebben, was dit een mooie, verhelderende terugkeer. De intensieve innerlijke reis die we intussen maakten, blijkt zijn vruchten afgeworpen te hebben. Ik ervoer een groot kinderlijk enthousiasme in mezelf, alsof ik weer 8 jaar oud was. We straalden, waren gecentreerd en geaard, bewust aanwezig in iedere ervaring en verbinding, genietend van de rust in onszelf. Onze zielsmissie was weer voelbaar: Stralen & Liefde verspreiden!

We kregen het ook zo mooi terug gespiegeld van de mensen op straat, in iedere verbinding, glimlach en knuffel. Yep, afgelopen zondag hebben we de wereld weer wat vrolijker gemaakt met zijn allen....Missie Geslaagd! 💞🎈😍💟💐❤️🐬🎈🌞 #hugs #freehugs #nationalhuggingday #zoetermeer #nationaleknuffeldag #liefde #vreugde #bethechange #spreadlove #peace #genietenenverbinden #letshugtheworld #dankbaar #hugsmakeeverythingbetter
Happy Hug Day! 🎈😍💞🎉🍀💟🌞💞Een vrolijke warme knuffel van ons voor een ieder van jullie!

Dat iedereen vandaag maar extra veel knuffels mag delen met dierbaren, vrienden en familie. Gewoon om ze te laten weten dat je van ze houdt en er voor ze bent 💟

#hugs #nationalhuggingday #nationaleknuffeldag #liefde #vreugde #bethechange #spreadlove #peace #genietenenverbinden #letshugtheworld #dankbaar #hugsmakeeverythingbetter
Nog één nachtje slapen en dan is het Nationale Knuffel Dag! We zijn er helemaal klaar voor, mijn Free Hugs bordje en ik 🎉🐬🎈😍💟🌞💞 Sinds ik mama ben, zijn de keren dat ik deelnam aan een Free Hugs evenement op één hand te tellen. En al die keren was het zo anders, dan vóórdat ik mama was. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat ik nóóit meer met een Free Hugs bordje de straat op zou gaan. Dat het een fase was die nu voorbij is. Ik voelde mijn missie, mijn passie niet meer, en had er geen zin meer in. 
Maar de Nationale Knuffel Dag heeft iets in mij wakker geschud. Geweldig, een dag om iedereen aan te moedigen meer te knuffelen met de mensen om ons heen! Als heilzaam medicijn en een simpel geschenk zonder woorden. Ineens voel ik weer die passie en kriebels, net als in het begin 7 jaar geleden. Nu begrijp ik  pas, dat ik al die tijd niet in Free Hug mood was, vanwege de cocktail aan hormonen en een overgevoelige amygdala ("iets in de hersenen"), die het moederschap teweeg had gebracht in mijn lichaam. 
Inmiddels ben ik 3 jaar en 10 maanden mama, meer mezelf en meer in balans. Ik voel en weet weer precies waarom ik de Free Hugs movement zo leuk vind. En waarom de Nationale Knuffel Dag de perfecte dag is, om met onze Free Hugs bordjes de straat op te gaan en voorbijgangers te verblijden met Free Hugs en Free Smiles of wie weet een mooi gesprek. Voor het eerst sinds lange tijd sta ik er weer puur en onbevangen in.

Ik voel me dankbaar dat ik de Nationale Knuffel Dag in Zoetermeer met Jeannette mag vieren, met wie deze bijzondere Liefdesmissie ooit begon. We gaan er een liefdevolle feestje van maken! 💞🌞💟😍🎈🎈🎈🍀🎉 #freehugs #freesmiles #zoetermeer #nationalhuggingday #nationaleknuffeldag #liefde #vreugde #bethechange #spreadlove #peace #genietenenverbinden #letshugtheworld #dankbaar #hugsmakeeverythingbetter
Alsjeblieft, een vrolijk cadeautje van Het Geniet-Team! ❤️🎈🐬🎉💞🍀🌹💟🌞😍 Bewaar 'm nog even, óf kom 'm aanstaande zondag 21 januari inwisselen in het Stadshart Zoetermeer. Daar vieren wij National Hugging Day en delen we van 13.00 uur tot 16.00 uur Free Hugs & Free Smiles met toevallige voorbijgangers op straat. Voel je welkom! ♥ ♥ ♥

Of wil je gezellig met ons mee doen? Dat kan natuurlijk ook. We verzamelen om 13.00 uur vóór de Hema op het Promenadeplein. Neem je Free Hugs bordje mee!  Daarna zullen we al wandelende een vrolijke liefdesgolf teweeg brengen in het Stadshart van Zoetermeer. 
Na afloop is er ruimte voor een gezellig samen zijn en nagenieten onder het genot van een drankje. 
Heb je vragen, schroom niet om ons een berichtje te sturen.

Tot knuffels!  #hugs #freehugs #freesmiles #zoetermeer #nationalhuggingday #nationaleknuffeldag #liefde #vreugde #bethechange #spreadlove #peace #genietenenverbinden #letshugtheworld #dankbaar #hugsmakeeverythingbetter
Let's Hug The World! Doe je mee? Op 21 januari vieren we namelijk de 32e National Hugging Day, de dag waarop we extra knuffels geven aan de mensen om ons heen. De reden moge duidelijk zijn: knuffelen werkt helend, verbindend en verblijdend. Een simpel geschenk van mens tot mens en van hart tot hart. 
De perfecte dag om onze Free Hugs bordjes tevoorschijn te halen, en de mensen op straat die het graag ontvangen te verblijden met een knuffel, een glimlach of een praatje. 
Zin om gezellig met ons mee te doen? Kom dan 21 januari naar het Stadshart Zoetermeer!  We verzamelen om 13.00 uur bij de HEMA op het Promenadeplein. Vervolgens wandelen we door het Stadshart van Zoetermeer om er een Vrolijke Liefdesgolf teweeg te brengen.

Na afloop is er ruimte voor een gezellig samen zijn en nagenieten onder het genot van een drankje. 
Een dikke knuffel van Het Geniet-Team ❤️🌞🎉😍💞🎈💟🐬😍🌈 #freehugs #freesmiles #zoetermeer #nationalhuggingday #nationaleknuffeldag #liefde #vreugde #bethechange #spreadlove #freehugsforpeace #genietenenverbinden #letshugtheworld
Joepieee de toon voor mijn 2018 is gezet! De laatste uren van 2017 beleefden we vredig en vrij, en ongestoord genietend...van elkaar, ons fijne Thuisplekje, van de kook- en bakkunsten van m'n lief, van warme chocomel met rum en slagroom, van de ontsteltenis dat we ooit met gemak een hele fles rum leeg dronken en ons lichaam er nu na een paar slokjes al genoeg van had, van een spelletje Go met m'n lief - het spel waarvoor ik 2 jaar lang geen rust meer heb gehad om het te spelen, van verrassende serene Keltische muziek tot nostalgische "space- en beukmuziek", van Sinnes onbetaalbare, ongebreidelde verwondering en enthousiasme bij het zien van het prachtige vuurwerk in het dorp, van onze zegeningen en overwinningen in 2017, van onze dromen voor het jaar dat komen gaat, en natuurlijk van het maken van dit filmpje voor jullie ❤️ Nieuwsgierig hoe we ons 2017 hebben beleefd en overleefd? Ik heb er een blog over geschreven op mijn nieuwe website: http://www.dromeninuitvoering.nl/blog/nu-ik-thuis-ben-begint-het-feest-pas-echt 🎈

#dankbaarheid #liefdevolleven #herinneren #stilstaan #mamasdroom #dromeninuitvoering #vrijheid #fotodagboekzonnerijk
Vandaag vier ik een mijlpaal.
Voor het eerst sinds ik mama ben,
ben ik 72 uur helemaal alleen met mezelf.
Mijn 2 schatten vieren kerst bij beppe en pake in Friesland. Ik koos er met heel mijn hart voor om lekker thuis te blijven en te genieten van Niks-Moeten. 
Nu ben ik nog aan het werk - in het  klooster, waar ik ook dolgraag (stil) ben - maar straks als ik thuis ben, dompel ik mij uitgebreid onder in de zeldzame stilte en een overvloed aan tijd en ruimte, helemaal alleen voor mijzelf. Iets waar ik héél erg aan toe ben. Voelt als een feestje! Daar ga ik er zeker weten méér van creëren in het nieuwe jaar.
Nog even nagenieten en stil staan. Deze dagen voelen we ons extra #dankbaar voor ons heerlijke thuisplekje en de schoonheid van moeder natuur die ons omringt. We wonen alweer 6 maanden in dit vredige Brabantse dorpje aan de Maas. Nog steeds zijn we geregeld vol #verwondering over de maffe reis die we hiernaartoe hebben afgelegd. Hier valt alles op zijn plek. Zo fijn om #Thuis te zijn!

#fotodagboekzonnerijk
Begin juni zijn we neergestreken op ons nieuwe Thuisplekje, in een klein vredig Brabants dorpje aan de Maas. We zijn er ontzettend blij mee en voelen ons diep dankbaar voor deze prachtplek, ons Paradijsje op Aarde in wording, dat we bemachtigd hebben na het winnen van een loting.

We kunnen hier voor onbepaalde tijd blijven, wat een zeer fijne bijkomstigheid is na de avontuurlijke en veelbewogen jaren die achter ons liggen. Eindelijk is er alle ruimte en rust om onze creatieve ideeën en grootste dromen ten uitvoer te brengen. Ook is het een interessante uitdaging om onze minimalistische leefstijl voort te zetten, nu we in plaats van onze rugzakken en de kofferbak van onze auto een héél huis tot onze beschikking hebben.

Het is nog steeds een gezellige chaos in en rondom ons nieuwe huis. Zo zijn we druk bezig met het verzamelen van  materialen en bruikbare spulletjes. Bijna alles wat we gebruiken is gerecylced / selfmade, gekregen of gevonden. Gratis of bijna voor niets. Soms duurt het dus even tot de juiste spullen op ons pad komen, maar keer op keer zijn we weer vol verwondering over de overvloed die we via deze weg ervaren.

Ook de aanleg van onze moestuin vordert gestaag. Er groeien kruiden, groente en fruit en we mogen zelfs al genieten van de eerste vruchten van ons zaaiwerk.

Stapje voor stapje verandert ons Thuisplekje in een liefdevolle krachtplaats, een creatieve broedplaats, een vrolijk speelparadijs en vredige ontmoetingsplek.

Het geeft enorm veel voldoening om ons paradijsje zo vanuit ons hart vorm te geven en hiermee tevens onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te verkleinen.

#fotodagboekzonnerijk
Na 6 jaar neem ik afscheid van mijn geliefde laptoppie. Natuurlijk helpt Sinne graag met het ontmantelen ervan! Ik kocht 'm destijds in Oviedo, na afloop van mijn pelgrimage naar Santiago de Compostela, met de intentie mijn reiservaringen te vereeuwigen en aan mijn Levensboek te werken. Sindsdien heeftie vele reisavonturen getrotseerd en werd het een dierbare vriend, aan wie ik ontelbaar veel verhalen en zieleroerselen heb toevertrouwd. Ik ben 'm dan ook reuzedankbaar voor zijn trouwe dienst ♥
En dit is Sunny, de lieve buurkat die hier eigenlijk part-time woont. Het is grappig om te zien hoeveel katten er dagelijks komen buurten in de tuin. Ben toch wel erg blij met het electronische kattenluik dat alleen opengaat voor Roshi en Sunny :-)
Dit is Roshi, één van de schatten op wie we passen ♡