DRDยฎ Baby & Kids Clothing

DRDยฎ Baby & Kids Clothing Follow

Majalah PAMA| UTUSAN| KOSMO|BH | Pilihan Mommy Daddy Bijak|Sponsor #QariJunior Pilihan Nik Adammika & Anda ๐Ÿ˜|Tailored with ๐Ÿ’•| ยฎRegistered| ๐Ÿ›’๐Ÿ‘‡
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €

http://www.darwishrichdesign.com/

65,231 Followers  1,625 Follow

Share Share Share

Tema Maal Hijrah 2017 : Kesatuan Ummah Kesejahteraan Negara". Semoga Awal Muharram menjadi lembaran baru untuk kita berubah menjadi insan yang lebih baik dari sebelum ini. Insha Allah.
.
.
.
#salammaalhijrah2017 
#awalmuharram #darwishrichdesign #malaysia #kualalumpur #maalhijrah
Doa Awal Tahun maksudnya : Allah SWT berselawat ke atas penghulu kami Muhammad SAW, ahli keluarga dan sahabat-sahabat baginda dan kesejahteraan ke atas mereka. Wahai Tuhan, Engkaulah yang kekal abadi, yang qadim. yang awal dan ke atas kelebihanMu yang besar dan kemurahanMu yang melimpah dan ini adalah tahun baru yang telah muncul di hadapan kami. Kami memohon pemeliharaan dariMu di sepanjang tahun ini dari syaitan dan pembantu-pembantunya dan tentera-tenteranya dan juga pertolongan terhadap diri yang diperintahkan melakukan kejahatan dan usaha yang mendekatkanku kepadaMu Wahai Tuhan Yang Maha Agung dan Maha Mulia. Wahai Tuhan Yang Maha pengasih dari mereka yang mengasihi dan Allah berselawat ke atas penghulu kami Muhammad. Nabi yang ummi dan ke atas ahli keluarga dan sahabat-sahabatnya dan kesejahteraan ke atas mereka.
.
.
.
#doaawaltahunhijrah #maalhijrah #awalmuharram2017
Doa Akhir Tahun, maksudnya : Allah SWT berselawat ke atas penghulu kami Muhammad SAW, ahli keluarga dan sahabat-sahabat baginda dan kesejahteraan ke atas mereka. Wahai Tuhan, apa yang telah aku lakukan dalam tahun ini daripada perkara-perkara yang Engkau tegah daripada aku melakukannya dan aku belum bertaubat daripadanya. Sedangkan Engkau tidak redha dan tidak melupakannya. Dan aku telah melakukannya di dalam keadaan di mana Engkau berupaya untuk menghukumku, tetapi Engkau mengilhamkanku dengan taubat selepas keberanianku melakukan dosa-dosa itu semuanya. Sesungguhnya aku memohon keampunanMu, maka ampunilah aku. Dan tidaklah aku melakukan yang demikian daripada apa yang Engkau redhainya dan Engkau menjanjikanku dengan pahala atas yang sedemikian itu. Maka aku memohon kepadaMu. Wahai Tuhan! Wahai yang Maha Pemurah! Wahai Yang Maha Agung dan wahai Yang Maha Mulia agar Engkau menerima taubat itu dariku dan janganlah Engkau menghampakan harapanku kepadaMu Wahai Yang Maha Pemurah. Dan Allah berselawat ke atas penghulu kami Muhammad, ke atas ahli keluarga dan sahabat-sahabatnya dan mengurniakan kesejahteraan ke atas mereka.
.
.
.
.
#doaakhirtahunhijrah #maalhijrah2017
Rockstar in Chili Red. Hihi.. .
.
Cer hadiahkan satu utk princess mummy confirm dia suka. .
.

Tak percaya cuba dapatkan satu hari ni. Banyak lagi color lain yang available.
.
๐ŸŒธEmerald Green ๐ŸŒธ Red ๐ŸŒธ Black ๐ŸŒธ Brown Cho ๐ŸŒธ Pink Peach ๐ŸŒธ Gray ๐ŸŒธ Cream ๐ŸŒธ .

Nak tanya nak survey ke boleh hubungi kami dari link di bio, website, agent & stokist yang advertise di komen kay... layanan puteri raja punya...๐Ÿ˜
.

#shopeeseller #kurtakanakkanak #bajucasualselesa #darwishrichdesign
Mummy ada princess ๐Ÿ‘ธ yang suka pink? Color ni memang sinonim sangat dengan princess life. Hihi.. .
.
Cer hadiahkan satu utk princess mummy confirm dia suka. .
.

Tak percaya cuba dapatkan satu hari ni. Banyak lagi color lain yang available.
.
๐ŸŒธEmerald Green ๐ŸŒธ Red ๐ŸŒธ Black ๐ŸŒธ Brown Cho ๐ŸŒธ Pink Peach ๐ŸŒธ Gray ๐ŸŒธ Cream ๐ŸŒธ .

Nak tanya nak survey ke boleh hubungi kami dari link di bio, website, agent & stokist yang advertise di komen kay... layanan puteri raja punya...๐Ÿ˜
.

#shopeeseller #kurtakanakkanak #bajucasualselesa #darwishrichdesign
Elegan sangat pwincess bergaya macam ni. . "Kain memang confirm best I tell you. Sesuai pulak dengan cuaca panas Malaysia ni". Ini antara feedback dari customer kami. .

Mak datin in the making. Hehe..
. .

Tak percaya cuba dapatkan satu hari ni. Banyak lagi color lain yang available.
.
๐ŸŒธEmerald Green ๐ŸŒธ Red ๐ŸŒธ Black ๐ŸŒธ Brown Cho ๐ŸŒธ Pink Peach ๐ŸŒธ Gray ๐ŸŒธ Cream ๐ŸŒธ .

Nak tanya nak survey ke boleh hubungi kami dari link di bio, website, agent & stokist yang advertise di komen kay... layanan puteri raja punya...๐Ÿ˜
.

#shopeeseller #kurtakanakkanak #bajucasualselesa #darwishrichdesign 
Tak percaya cuba dapatkan satu hari ni. Banyak lagi color lain yang available.
.
๐ŸŒธEmerald Green ๐ŸŒธ Red ๐ŸŒธ Black ๐ŸŒธ Brown Cho ๐ŸŒธ Pink Peach ๐ŸŒธ Gray ๐ŸŒธ Cream ๐ŸŒธ .

Nak tanya nak survey ke boleh hubungi kami dari link di bio, website, agent & stokist yang advertise di komen kay... layanan puteri raja punya...๐Ÿ˜
.

#shopeeseller #kurtakanakkanak #bajucasualselesa #darwishrichdesign
"Kain memang confirm best I tell you. Sesuai pulak dengan cuaca panas Malaysia ni". Ini antara feedback dari customer kami. .

Anak suka ibu setuju.
.

Tak percaya cuba dapatkan satu hari ni. Banyak lagi color lain yang available.
.
๐ŸŒธEmerald Green ๐ŸŒธ Red ๐ŸŒธ Black ๐ŸŒธ Brown Cho ๐ŸŒธ Pink Peach ๐ŸŒธ Gray ๐ŸŒธ Cream ๐ŸŒธ .

Nak tanya nak survey ke boleh hubungi kami dari link di bio, website, agent & stokist yang advertise di komen kay... layanan puteri raja punya...๐Ÿ˜
.

#shopeeseller #kurtakanakkanak #bajucasualselesa #darwishrichdesign
"Kain memang confirm best I tell you. Sesuai pulak dengan cuaca panas Malaysia ni". Ini antara feedback dari customer kami. .

Anak suka ibu setuju.
.

Tak percaya cuba dapatkan satu hari ni. Banyak lagi color lain yang available.
.
๐ŸŒธEmerald Green ๐ŸŒธ Red ๐ŸŒธ Black ๐ŸŒธ Brown Cho ๐ŸŒธ Pink Peach ๐ŸŒธ Gray ๐ŸŒธ Cream ๐ŸŒธ .

Nak tanya nak survey ke boleh hubungi kami dari link di bio, website, agent & stokist yang advertise di komen kay... layanan puteri raja punya...๐Ÿ˜
.

#shopeeseller #kurtakanakkanak #bajucasualselesa #darwishrichdesign
"Kain memang confirm best I tell you. Sesuai pulak dengan cuaca panas Malaysia ni". Ini antara feedback dari customer kami. .
.

Anak suka ibu setuju.
.

Tak percaya cuba dapatkan satu hari ni. Banyak lagi color lain yang available.
.
๐ŸŒธEmerald Green ๐ŸŒธ Red ๐ŸŒธ Black ๐ŸŒธ Brown Cho ๐ŸŒธ Pink Peach ๐ŸŒธ Gray ๐ŸŒธ Cream ๐ŸŒธ .

Nak tanya nak survey ke boleh hubungi kami dari link di bio, website, agent & stokist yang advertise di komen kay... layanan puteri raja punya...๐Ÿ˜
.

#shopeeseller #kurtakanakkanak #bajucasualselesa #darwishrichdesign