DC Magyarország

DC Magyarország Follow

Magyarország legnagyobb DC oldalát már az Instagramon is megtalálod! Kövesd a #dcmagyarország hashtaget és szerepelj a feedben a használatával!

http://facebook.com/mindenamidc

955 Followers  606 Follow

Share Share Share

Az idei Comic-Conon beszerezhető lesz a képen látható James Wan Funko Pop! figura, melyből a rendező már kézhez is kapott egyet, hogy kétszer akkora erőbedobással vesse bele magát az AQUAMAN utómunkálataiba. A háttérbe persze belefért egy kis ízelítő is a vízalatti kaland egyik harcjelenetéből. #dcmagyarország #jameswan #aquaman #comiccon #funkopop (📷: regram @creepypuppet)
Melissa Benoist nagyon örül, hogy már félúton járunk a hétvége felé. Ha pedig ő boldog, akkor mi is. #dcmagyarország #melissabenoist #supergirl #arrowverse (📷: regram @buildseriesnyc)
Játszunk egy játékot? 😏😏😏🤔🤔🤔 #dcmagyarország #monopoly #társasjáték #dccomicstársasjáték #igazságligája #batman #superman #theflash #avillám #csodanő #wonderwoman
A tegnapi Aquaman first look után @genzoinsta nem bírta megállni, hogy ne rajzolja le az Amber Heard által életre keltett Merát az Entertainment Weekly címlapjáról inspirálva. 
#dcmagyarország #aquaman #mera
@genzoinsta nem ismer pihenést, ha alkotásról van szó, máris elkezdett dolgozni egy újabb plakáton, amit egy teljesen más stílusban készít el, mint amit eddig megszoktunk tőle. Kíváncsian várjuk a végeredményt, amiről egyelőre csak annyit tudunk, hogy nem egyhamar érkezik. De mi türelmesek vagyunk.
#dcmagyarország
Az I. Budapest Park Comic Market DC életképei... 🤓 #dcmagyarország
Cathy és Vera @frucsasz & @lordmaul88 társaságában várnak titeket az I. Budapest Park Comic Marketen a DC és Marvel Magyarország Club közös asztalánál! #DCMagyarország #BudapestPark #ComicMarket
@cathy_turner25 és @theadventuresofvera holnap az I. Budapest Park Comic Market eseményen képviseli a csapatunkat. Keressétek őket bátran a helyszínen!
#dcmagyarország #nightwing #mera #cosplay #budapestpark #nagyszünet
Ahogy azt tegnap beharangoztuk, íme @genzoinsta Watchmen plakátja teljes pompájában. El tudjuk nézegetni egy ideig. 
#dcmagyarország #watchmen
Egy új lesifotónak köszönhetően megnézhetjük a Bat-Signalt a TITANS sorozat díszletében. Ez talán azt jelenti, hogy kedvenc denevérünk válaszolni is fog a hívásra és feltűnik a képernyőn. #dcmagyarország #titans #batsignal #dcuniverse (📷: regram @carolynrohaly)
Elkészült @genzoinsta Watchmen plakátja, holnap elétek tárjuk a teljes művet, addig azonban itt egy kis "teaser" részlet belőle.
#dcmagyarország #watchmen
Bár tisztán kivehetőek a Joe Manganiello mellett álló férfi fogtömései is, inkább fókuszáljunk arra, ami a színész kezében van. Nem tudjuk, hogy eredeti kellék-e, de azt igen, hogy elképesztően jól mutat. (📷: regram @denali33)