DC Magyarország

DC Magyarország Follow

Magyarország legolvasottabb DC oldala az Instagramon! * Szerepeljetek a feedünkben a #dcmagyarország hashtag használatával!

http://facebook.com/mindenamidc

593 Followers  520 Follow

Share Share Share

Clay Enos jóvoltából egy új képen csodálhatjuk meg a Knightmare Batman szerkót, benne Ben Affleckkel. Mellette pedig Ayman Hariri, az egyik alkotója a Vero nevezetű új közösségi platformnak, amin Clay és Zack Snyder rendező is örömmel osztogat meg új fotókat a készülő és már lecsengett filmek kapcsán. #dcmagyarország #zacksnyder #clayenos #benaffleck #batman #batmansupermanellen #azigazsághajnala * Szerepeljetek a feedünkben a #dcmagyarország hashtag használatával! #Repost @clayenos (@get_repost)
・・・
I took this photo wih a big smile on my face. I met @a_hariri moments earlier and a friendship was born. #Vero #BetteronVero
Melissa Benoist gyönyörű mosolyával dobjuk fel ezt a szürke vasárnap délutánt. #dcmagyarország #melissabenoist #supergirl #thecw #warnerbrostv * Szerepeljetek a feedünkben a #dcmagyarország hashtag használatával! #Repost @melissabenoist (@get_repost)
・・・
👩‍👧
James Wan nem rest helyzetjelentést adni az AQUAMAN forgatásáról. Most éppen azt tudtuk meg tőle, hogy mától a világítótoronynál, Arthur Curry otthonánál vesznek fel jeleneteket. #dcmagyarország #aquaman #arthurcurry #jasonmomoa #jameswan #dcbővítettuniverzum * Szerepeljetek a feedünkben a #dcmagyarország hashtag használatával! #Repost @creepypuppet (@get_repost)
・・・
Finally filming at the lighthouse set. Beautiful location. Saw whales 🐳 breaching in the distance. Magical. #amnestybay  #hastingspoint
Gal Gadot ezzel a rövid beharangozóval adta tudtunkra, hogy augusztus 29-én digitális változatban, majd szeptember 19-én Blu-rayen is megjelenik Amerikában a kritikai és bevételi szempontból egyaránt hatalmas sikernek örvendő szóló WONDER WOMAN-mozi! Az extrák között többek közt helyet kap majd egy rövid film is, aminek a Lucy Davis által játszott Etta Candy a főszereplője. A magyar megjelenés valamikor október környékén várható. #dcmagyarország #wonderwoman #galgadot #stevetrevor #chrispine #ettacandy #lucidavis #pattyjenkins #dcbővítettuniverzum * Szerepeljetek a feedünkben a #dcmagyarország hashtag használatával! #Repost @gal_gadot (@get_repost)
・・・
Exciting news! #WonderWoman is coming to Digital 8/29 and Blu-ray™ 9/19. bit.ly/PreOrderWW
Gal Gadot örömtánca a WONDER WOMAN 400 millió dolláros amerikai bevételének hírére. #dcmagyarország #galgadot #wonderwoman #dcbővítettuniverzum * Szerepeljetek a feedünkben a #dcmagyarország hashtag használatával! #Repost @elizabethstewart1 (@get_repost)
・・・
This is what happens when #WONDERWOMAN breaks 400 million domestic! Wait for what happens at 500 million! @gal_gadot in @michaelkors @marktownsend1 @sabrinabmakeup @katystrut_photography cameo by @Brettrutt
Patrick Tatopoulos látványtervező osztotta meg a dizájnját a Paradémonokról, akikkel AZ IGAZSÁG LIGÁJA-filmben találkozhatunk majd novemberben. #dcmagyarország #azigazságligája #patricktatopoulos #paradémon * Szerepeljetek a feedünkben a #dcmagyarorszag hashtag használatával! #Repost @ptatopoulos (@get_repost)
・・・
My Parademon design for 
BATMAN VS SUPERMAN Dawn of Justice 
#patricktatopoulosdesigns 
#batmanvsuperman 
#concept 
#fashion 
#bug 
#warrior 
#beautiful 
#ugly 
#dc
Az újdonsült Ravenünkel, Teagan Crofttal indítjuk itt a napot, aki már el is kezdte bújni a füzeteket. #dcmagyarország #teagancroft #titans #raven #képregény * Szerepeljetek a feedünkben a #dcmagyarország hashtag használatával! #Repost @teagancroft (@get_repost)
・・・
Thanks for your support everyone!!! I'm super excited to be #raven in #dc #titans Can't wait to get started!!! 🖤💜 #soulself 
#dcsuperherogirls #fightlikeagirl #dccomics #stoked #awesome
Egy újabb hangulatos fotó Szuperéktől. #dcmagyarország #davidharewood #melissabenoist #supergirl #thecw #warnerbrostv * Szerepeljetek a feedünkben a #dcmagyarország hashtag használatával! #Repost @davidharewood (@get_repost)
・・・
Supers at the drive in.
@melissabenoist
#ep3Season3
A CW új szuperhősös sorozata, a BLACK LIGHTNING szereplői még a Comic-Conon. Az első előzetes sokadjára is nagyon utős, nézzétek meg magyar felirattal a YouTube csatornánkon! #dcmagyarország #blacklightning #nafessawilliams #cresswilliams #chinaannemcclain #christineadams #thecw * Szerepeljetek a feedünkben a #dcmagyarország hashtag használatával! #Repost @chinamcclain (@get_repost)
・・・
So excited to start working on #BlackLightning sooon👏🏿✊🏿
Candice NKD címlapjával indítjuk a napot. A magazin hasábjain további nagyszerű képek kaptak helyet a színésznőről. 😍 #dcmagyarország #candicepatton #flashavillám * Szerepeljetek a feedünkben a #dcmagyarország hashtag használatával! #Repost @candicekp (@get_repost)
・・・
NKD 🍭

http://www.nkdmag.com/issue-74-august-2017/
Candice Patton egy nagyon édes képpel jelentkezett, amit még a Comic-Conon készült róla és Geoff Johnsról. #dcmagyarország #candicepatton #iriswest #thecw #flashavillám #geoffjohns #sdcc2017 #comiccon * Szerepeljetek a feedünkben a #dcmagyarország használatával! #Repost @candicekp (@get_repost)
・・・
Kind Eyes. 💙 #GeoffJohns #SDCC #DCCOMICS
Néhány fiatal rajongónak életre szóló élményben volt része az idei Comic-Conon. #dcmagyarország #azigazságligája #galgadot #benaffleck #ezramiller #sdcc2017 #comiccon * Szerepeljetek a feedünkben a #dcmagyarország hashtag használatával! #Repost @variety (@get_repost)
・・・
@Gal_Gadot shares a moment with a #WonderWoman cosplayer at #ComicCon #SDCC #JusticeLeague