DC Magyarország

DC Magyarország Follow

A #DCMagyarország Facebook oldal és blog hivatalos Instagramja. Kövesd a fenti hashtaget és szerepelj a feedben a használatával!

https://facebook.com/mindenamidc/

1,113 Followers  649 Follow

Share Share Share

Todd Phillips hozott nekünk egy bohócot, hogy feldobja a péntek esténket. Íme egy hangulatos tesztfelvétel a javában készülő Joker filmhez. #dcmagyarország #joaquinphoenix #joker #toddphillips (🎞: regram @toddphillips1)
A ma 31 éves Danielle Panabaker a The Flash sorozatban gondoskodik a fagyos hangulatról, mint Caitlin Snow/Killer Frost. Isten éltesse sokáig a fiatal tehetséget! #dcmagyarország
#MeraMonday alkalmából Vera újra elővette a Mera: Queen of Atlantis 6 részes minisorozatot 🔱 📷: @theadventuresofvera #dcmagyarország
A legbiztosabb forrástól, Todd Phillips rendezőtől kaptuk meg az első hivatalos képet Joaquin Phoenixről a Joker címszerepében. A bejegyzésének szövege mindössze egy szóból áll, viszont megtudjuk belőle a karakter keresztnevét: Arthur. #dcmagyarország #joker #joaquinphoenix #arthur #toddphillips (📷: regram @toddphillips1)
Batman-nap alkalmából a képregények olvasása mellett szerkesztőnk, @theadventuresofvera is szívesen gondol vissza néhány kedvenc Sötét Lovaggal kapcsolatos emlékére 🖤 Továbbra is várjuk a ti képeiteket! Taggeljetek minket, vagy használjátok a #dcmagyarország hashtaget! 🦇 #BatmanNap
A Batman-nap tökéletes apropót szolgáltat arra, hogy újraolvassuk ezt a zseniális képregényt. 
#BatmanNap #képregény #gyilkostréfa #dcmagyarország
Dove összetéveszthetetlen gesztust tesz a hétköznapok felé, és a kollegáival beleveti magát a hétvégébe. #dcmagyarország #titans #robin #hawk #dove #alanritchson #minkakelly #brentonthwaites #dcuniverse (📷: regram @minkakelly)
Ezzel a képpel szeretnénk megemlékezni, a ma 17 éve történt tragédiáról. Mert az igazi hősök léteznek!

#hősök #heroes #respect #911 #superman #restinpiece #thankyou #trueheroes #remember #megemlékezés #tisztelet #igazihősök #köszönet #dcmagyarország
A költözésünk után itt is átléptük az ezer követőt! Köszönjük nektek ezt a mérföldkövet, tartsatok velünk továbbra is, valamint használjátok bátran és kövessétek a #dcmagyarország hashtaget!
Amber Heard nem csak a mozivásznon lesz Mera, hanem természetesen a játéküzletek polcain is. A gyönyörű színésznőnek nemrég bemutatták a Mattel és a Funko új kollekciójának darabjait, a képek pedig arról tanúskodnak, hogy a királynő áldását adta a végeredményre. #dcmagyarország #amberheard #mera #aquaman #dceu (📷: regram @amberheard)
Damon Lindelof Watchmen sorozatának első teaserplakátja animált változatban is próbálja fokozni a várakozásunkat. #dcmagyarország #watchmen #damonlindelof #hbo #reginaking #jeremyirons (regram @hbo)
Egy fotó a mindig csodálatos Gal Gadotról, és máris jobb lesz a napunk. 🙅‍♀️ #dcmagyarország #galgadot #wonderwoman (📷: regram @gal_gadot)