DC Magyarország

DC Magyarország Follow

A #DCMagyarország Facebook oldal és blog hivatalos Instagramja. Kövesd a fenti hashtaget és szerepelj a feedben a használatával!

https://facebook.com/mindenamidc/

1,425 Followers  706 Follow

Share Share Share

Nézzetek meg még néhány fotót a tegnapi @aquamanmovie gáláról! 🔱 @mozicom
Vera ma a @MoziCom jóvoltából az AQUAMAN gálán és premier előtti vetítésen képviseli csapatunkat, mint Mera. Holnap hozza is nektek spoilermentes beszámolóját a filmről, szombaton 5 órától pedig a Pólus Moziban találkozhattok vele! 🔱
Aquaman, Mera és James Wan rendező a Fülöp-szigeteket is bevették. 🌊🔱 #dcmagyarország #amberheard #jasonmomoa #jameswan #aquaman #mera #fülöpszigetek #premier #kékszőnyeg (📷: regram @wbphils)
Már alig várjuk, hogy John Wesley Shipp ma este visszatérjen a '90-es Flash szerepébe.  #dcmagyarország #johnwesleyshipp #flash #elseworlds #crossover (📷: regram @johnwesleyshippjr)
A DC univerzum Khaleesije, vagyis Dove és szerelme, Hawk visszatérnek a TITANS második évadában is, vagyis jövőre sem kell nélkülöznünk a Minka Kelly és Alan Ritchson által játszott szuperhős gerlepárt. #dcmagyarország #hawk #dove #minkakelly #alanritchson #dcuniverse #titans (📷: regram @minkakelly)
Már a hazai mozikban is láthatjátok az Aquaman film karakterplakátjait! @theadventuresofvera ma megtalálta a kedvencét, és nagyon boldog, hogy hamarosan a képregények után végre a nagyvásznon is láthatja!  Az Aquaman december 13-ától a mozikban! 🔱💙 #DCMagyarország
Akármit is olvasunk ma elalvás előtt, biztos nem lesz olyan menő, mint a forgatókönyv, amit Margot Robbie lapozgat. #dcmagyarország #margotrobbie #harleyquinn #birdsofprey (📷: regram @margotrobbie)
Jason Momoa, Amber Heard és James Wan rendező tornasorba álltak az AQUAMAN pekingi premierjén. 🌊 #dcmagyarország #aquaman #mera #amberheard #jasonmomoa #jameswan (📷: @aquamanmovie)
Megérkezett az Aquaman eddigi legütősebb plakátja, és külön öröm, hogy a dátum az alján ránk nem érvényes, mivel hozzánk egy héttel hamarabb érkezik a film. #dcmagyarország #aquaman #jasonmomoa #amberheard #mera #jameswan #dceu (📷: regram @prideofgypsies)
Egy iskolai könyvtárban is kincsekre lelhetünk néha. 😍 Vera ma biztosan ezt olvassa a gyerekeknek.  #DCMagyarország
Zachary Levi ezzel a képpel adja tudtunkra, hogy ismét magára ölti a Shazam jelmezt a pótforgatások miatt. Aggodalomra semmi ok, ez bevett szokás a blockbusterek esetében, nem jelenti azt, hogy bajok lennének a filmmel. #dcmagyarország #shazam #zacharylevi #dceu (📷: regram @zacharylevi)
Két felvétel között még az őrült bohócoknak is jár a cigiszünet. #dcmagyarország #joaquinphoenix #joker #toddphilips (📷: regram @toddphillips1)