Delegació de Joventut TGN

Delegació de Joventut TGN Follow

Arquebisbat de Tarragona
"Tu ets amb mi"

http://www.delejot.cat/

335 Followers  741 Follow

Share Share Share

Us desitgem que visqueu un bon i sant Nadal! Que el naixement de Jesús, el Fill de Déu, ens ajudi a ser llum enmig del món! 
BON I SANT NADAL!
Aquest dissabte a la tarda, per primer any, un bon grup de joves hem anat a cantar nadales a les Germanetes dels Pobres de Reus i a Les Alzines de Tarragona. Després ens hem trobat al Col·legi de les Dominiques per acollir la Llum de la Pau procedent de Betlem. Dos moments que ens han ajudat a preparar-nos per a la celebració del Nadal!
.
.
.
#Joves #Nadales #LlumDeLaPau #Betlem #Jesús #Nadal
CANTADA de NADALES i REBUDA de la LLUM de la PAU 🎶💡🙏
El dissabte dia 22 de desembre, a la tarda, estem preparant aquesta activitat on no hi pots faltar! 
Anirem a cantar 🎶 NADALES 🎶 a una residència d'avis (tant a Tarragona com a Reus) 
Després acollirem la 💡LLUM de la PAU💡 procedent de Betlem en una pregària al Col·legi de les Dominiques de Tarragona 🙏 (Av. Rovira i Virgili, 16). Acabarem sopant plegats. 
Us hi esperem!
Uns 80 adolescents i joves han participat aquest matí en el recés d'Advent a Montblanc. Una bona manera de començar i preparar el nostre cor en aquest nou temps que ens portarà al Nadal. Bon inici de l'Advent!
.
.
.
#adolescents #joves #recés #advent #Montblanc
RECÉS d’ADVENT
El dissabte 1 de desembre hi haurà el recés d'Advent a Montblanc, per a adolescents (13 a 16 anys) i joves (a partir de 17 anys). Inscripcions fins el dia 28 de novembre!
Trobaràs tota la informació al web.
T’hi esperem!
.
.
.
www.delejot.cat
Aquest matí hem tingut la formació d'animadors a Reus, aquest any sobre el tema "Com acompanyem el jove a discernir i prendre opcions?" amb la Mar Álvarez, psiquiatra juvenil i missionera idente. Que aquestes pistes ens ajudin en la pastoral quan duem a terme amb adolescents i joves.
.
.
.
#formació #discernir #adolescents #joves
2016... Com oblidar els carrers de Cracòvia plens de joves saltant d’alegria? La nit d’estiu al Campus Misericordiae, acompanyats de milions de joves de tot el món i el Papa? 
2019... Amb el record encara fresc de la JMJ de Cracòvia, arriba la JMJ Panamà! Donat que no ens ho volem perdre i que els preus i les dates fan difícil anar-hi... si no te la vols perdre, vine a Mataró hem organitzem la JMJ PANAMÀ.COM
Si ets jove +18 anys o animador t'esperem a la jornada de formació sobre el tema "Com acompanyem el jove a discernir i prendre opcions?" 🙌 🤔 
Anirà a càrrec de Mar Álvarez, psiquiatra juvenil i consagrada. 
Reserva-t'ho! Ens veiem dissabte 10 de novembre a Reus 🤩 (a la Casa d'espiritualitat Maria Immaculada)

En aquest enllaç hi trobareu més informació (inscripcions, horaris, preus...) 👇
http://www.delejot.cat/formacio18
🎶 La música és un llenguatge fonamental pels joves: constitueix la banda sonora de la seva vida 🎶 #jopregopelsínode
Aquesta setmana diferents grups de joves de catequesi de la diòcesis han iniciat el curs a les seves parròquies! Alguns amb el curs d’EDGE, altres amb pregària o altres activitats. 
#EDGE #LifeTeen #Joves #TuEtsAmbMi #Delejot
Són solidaris els joves d’avui? Com desvetllar en ells la fe a través del servei? Aquestes preguntes s’estan debatint al Sínode! 🤔 #Synode2018 #jopregopelsínode
De quina manera afecta el dolor als joves? Amb el #Synod2018 reflexionem sobre la fragilitat dels joves! 😔 
#jopregopelsínode #PrayforSynod #Dolor&Fragilitat