LisaNilsson

LisaNilsson Follow

http://lisanilsson.se/

29,445 Followers  414 Follow

Share Share Share

Nu dax för #funhomethemusical på #kulturhusetstadsteatern 💜👏🏻!!
#vistårinteut kräver #amnestinu för de ensamkommande barn som befinner sig i Sverige just nu och hotas av avvisning.
Just nu på #scala Ni har missat gästartister som Isabella Lundgren, Bo Sundström, Niklas Gabrielsson och Edda Magnasson en helt vanlig tisdag i Scalateaterns Bar i Stockholm.
LEIF en enmansföreställning med komp på #kulturhusetstadsteatern just nu. Så jävla bra! Skynda å se! #leif ❤️😎✊🏻💔👏🏻🎸🎤
Roger Moore är död. 
Han var ett omvittnat stort jazzfan. Så kom det sig att han förärade oss ett besök på jazzklubb Montmartre i Köpenhamn för några år sedan. Dök plötsligt upp i pausen under min brasse-trio-konsert och satt längst fram hela andra set, varför jag fick göra alla mellansnack på engelska. Han var mycket entusiastisk och stilig. Jag kände mig plötsligt internationell och världsvan. Sjöng mitt bästa den kvällen. Konserten stördes tyvärr av en överförfriskad man vars obegripliga babbel tillslut tvingade mig att ta i på skarpen från scenen med barska ordalag om att knipa käft. Inget fick förstöra min Roger Moore-kväll. 
Det var först efter konserten när familjen Moore kom till logen för att tacka som det gick upp för mig att slyngel-fyllot var hans son.. Jag blev förlägen, å allas vägnar liksom. Mr Moore bad gentlemannamässigt om ursäkt för sin sons uppförande. Vi kindpussades, han tog min hand, tackade för konserten och berömde "min enastående sångförmåga". Jag svarade "Thank You, pleasure was all mine, this is as close to a Bond-Chick I will ever get". End of story. Konserten bandades och jag håller den som en av mina riktiga formtoppar.
Det blev mellan 600-700.000kr till hemlösa idag när vi sjöng med Caroline af Ugglas "Kör för alla" och "Gatans kör". Tack för idag alla musiker, artister, sångare och välgörare i Filadelfiakyrkan! ❤️🙌🏻
Kom! Var med när vi samlas och gör en insats på lördag. Det blir kul och fint och det betyder mycket för många. ❤️
Har man hoppat över sin egen mamma-frukost före skol- och dagis- lämningarna, för att det brukar gå fort, och man brukar föredra att ensam lyssna på P1 och äta i lugn och ro efter lämning, men så plötsligt drabbats av överraskande oljeolycksrelaterade morgonköer, så att de två km'erna mellan hem&skola samt hem&förskola tog en timme extra att passera båda vändorna, och sjunket, yrseln och illamåendet som kommer av graverande försenat intag av näring och energi närmast tenderat migränliknande nivåer, så slutar det med att man skiter i alla jävla frön, grönt the, nötter, sura frukter och sur yougurt.. och går direkt på kaffe och bulle! Allt annat hade varit hälsovådligt denna dag. (För alla) Slutsats: Kardemumma, smör, socker och koffein är vådligt välgörande för mammor i medelåldern. Ha en fin dag ☕️
En av mina förebilder. Lyssna på Turids inspelning av Hermodssons "Dikt vid havet" på skivan Selma Världserövrare. Den dikten ingår i sviten "Disa Nilssons Visor" och inspirerade mig att skriva "En kärlek utan namn". Hon förtjänade mer uppmärksamhet och erkännande än hon fick. Skriver mer på min fb. 
Tack Elisabet 🌹
Det finns hopp för mänskligheten och kärleken när denna pärla får flest juryröster i #esc2017 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Skymning över Ytterjärna - nu styr man kosan hemåt påfylld av ord och toner från finaste Cajsa Stina Åkerström och Koltrasten.
Cajsa-Stina 🦋💜 med Backa Hans och Petter Näse