Jeppe H

Jeppe H Follow

Ett oupptäckt geni som ägnar större delen av sin vakna tid med att Dj:a och producera elektronisk musik!

http://www.jeppeh.se/

335 Followers  233 Follow

Share Share Share

Nej, allt är inte helt färdigt ännu, men jag kan inte hålla mig längre! Jag tänker färdigställa allt som är kvar under kvällen och morgondagen! Hemsida, soundcloud, instagram och hopslagning av två sidor på facebook kommer börja göras redo! Men på bilden har ni iaf mitt nya varumärke!
Tyvärr måste jag skjuta upp släppet av mitt nya artistnamn till någon gång under helgen.... Det fanns saker som skulle färdigställas idag som jag inte hann med... istället har jag fått sitta i telefon med polisen och massa företag! Ironiskt nog fick jag reda på att jag blivit utsatt för id-stöld samma dag som jag tänkte släppa min nya "artistidentitet".... Tålamod är en fiskares bästa vän! Så vi hörs under helgen istället!
Som tidigare utlovat ska jag ge en liten djupare förklaring till det som händer imorgon. Och vad händer då imorgon? Jo, jag ska släppa mitt nya "varumärke". Egentligen betyder det att jag ska byta artistnamn till något som kan klinga iaf liiite bättre internationellt! Varför ska jag göra detta? Det är absolut inte så att jag fått hybris och tänker försöka komma in på internationella topplistor osv. Men jag har varit i kontakt med flera av de större skivbolagen inom elektronisk musik, samt PR människor med samma inriktning. Och alla har sagt ungefär samma sak. Har du inte ett etablerat varumärke som en samarbetspartner kan bygga vidare på, istället för att bygga från noll, då är du inte intressant!
Självklart har jag varit lite före i processen! Och med hjälp av folk som är bättre än mig på marknadsföring så har mina sociala medier osv kunnat marknadsföras utanför landets gränser. Och under morgondagen ska förhoppningsvis sidor kunna slås ihop osv.
Självklart kommer det ske lite förändringar i marknadsföringen online. 
Twitter kommer jag inte ha kvar alls. Det känns som att det tar mer än det ger.
Instagram kommer jag gå tillbaka till en gammal sida som har mer internationella följare. Eftersom en bredare publik är målet.
Facebook kommer jag slå ihop den nuvarande sidan med en som har marknadsförts utomlands parallellt.
Ny hemsida kommer lanseras.
Och den kanske största förändringen: Jag kommer inte ge ut några nya låtar på spotify eller i några e-butiker (de som redan finns ligger tills vidare kvar). Där inser jag i efterhand att jag hade någon form av hybris som bara ville sprida alla mina låtar. Jag ska försöka planera släpp lite bättre framöver! Och allt i musikväg kommer för tillfället släppas på min nya Soundcloud. För där finns definitivt större delen av den målgrupp jag vänder mig till för att hitta samarbeten.
Nu har jag varit ganska tyst om musiken ett tag. Men om ni tror att det betyder att jag legat på latsidan, då tror ni fel.
Jag har jobbat på flitigt inför vad som förhoppningsvis blir en väldigt spännande höst!
Och jag har hållit det mesta hemligt eftersom jag väntat på rätt tillfälle och att alla pusselbitar ska bli klara!
Men nu när vi precis gått in i den sista riktiga sommarmånaden så känner jag mig redo!
Så här kommer några datum att hålla koll på i augusti:
10/8: En lite djupare förklaring om bakgrunden till det som sker följande dag!
11/8: Lansering av nytt "varumärke"!
18/8: Ett litet smakprov inför nästa singel!
25/8: Nästa låt släpps!!!
Hoppas ni tycker det blir lite spännande iaf, för jag kan knappt vänta!!!
💪🏼💪🏼 🔜 The studio! #allfiltersneeded
Sämre "jobbdagar" har man haft! Det var minst sagt behövligt just nu.... #inspiration
Invigningen av nya grillen resulterade i lite god mat i sommarsolen på balkongen! #världsklass
Tänk att få spela sina egna låtar på skivspelarna i "Boobs disco"..... #lifegoals
Stand Tall is now available in the talent pool @spinninrecords ! listen and if you like, please give a vote and leave a comment. #spinninrecords
Tränar lite inför turnélivet och kör en natt i ett ensamt hotellrum! Men det råkade bli en liten runda i skybaren först..... #otur
Ja imorgon är det midsommar! Men framför allt så är det släpp på den nya versionen av Stand Tall!!!! Remix av @hvri_official ! Så in på Spotify och lyssna imorgon, innan, under och efter alla nubbar! Skål!
Om drygt en vecka (fredagen den 23/6) släpps den första remixen på en av mina låtar! Stand tall har tolkats på ett nytt sätt av @hvri_official ! Skriv upp datumet i era kalendrar, för denna somriga versionen vill ni inte missa!!!!