Sherlyta D. Daniele

Sherlyta D. Daniele Follow

🌌
📩 dsherlytha@gmail.com
Beauty & Lifestyle Blogger

http://www.dsherlytha.com/

1,761 Followers  773 Follow

Share Share Share

Asap Rocky said "I dress how I feel. I just go off emotion. I can't prepare my outfit a day before. Everything I wear is spontaneous".
•
•
Anyway, get your 20% off from @shopkain by using my unique code : SHERLY20
So happy!!
Akhirnya @rollover.reaction melaunching Rollover Reaction Cushion Compact SPF 27 Tinted Moisturizer. Selain punya finishing satin skin, cushion dari RR ini juga punya coverage yang bagus dan bisa dipakai sesuai kebutuhan ternyata gengs. Btw, they have three shades, yang mewakili warna kulit orang Indonesia dengan nama yang lucu-lucu banget gengs ada Custard Tart, Honey Toast, dan Milk Tea.
•
•
Full review really soon on my blog 😉
#GetEnhanced
#RRBeautyMeet
Dapet pelajaran banyak banget hari tentang Self Love bareng blogger lain dan @duraskin.indonesia 
Jadi, self love itu dimulai dari rumah ternyata. Saat anggota keluarga menghargai satu sama lain dan tidak berekspektasi untuk menjadi orang lain. Kemudian, belajar menerima diri sendiri dan memaafkan kesalahan diri sendiri. Pokoknya banyak banget deh yang aku mau share nanti di blog tentang #selflove  dan Duraskin. 😊
•
•
#lightroom #vsco #일상
Feelin fresh, I do.
•
•
•
#clozetteid #foodporn #vsco #lightroom
Lagi suka banget sama eyeshadow warna tanah gini, apalagi ada glitter-glitternya. Ngebantu banget buat yang punya mata single eyelid kayak aku, jadi kelihatan lebih besar. •
•
Anyway, I have posted review about this product @beautycreations.cosmetics Calli Chic on my personal blog www.dsherlytha.com
•
•
#clozetteid #eyeshadow #jakartabeautyblogger #beautyblogger
What if the world won't bend my way?
#clozetteid #lightroom
Aren't all mask sheet same? NO
Lemme show you my favorite sheet mask, Blooming Cell Dual Mask Blue. Containing 35 ml of highly enriched milky essence with sebum control, moist strengthening, skin relaxing and moisturizing. 
Check my @hicharis_official at https://hicharis.net/lytha/dcj
#BLOOMINGCELL #DUALEFFECTMASK #MASKSHEET #CHARIS #CHARISSTORE #charisAPP @hicharis_official @charis_celeb
Let's share your beauty experience with me. Kindly follow me at theshonet.com @theshonet for the latest and exclusive content from yours truly ❤

#theshonet #theshonetinsiders
Trend jepit anak sekarang, yang teradaptasi dari gaya teh melly goeslaw tahun 90an. •
•
#clozetteid #vsco #lightroom #일상 #셀카
Udah kayak anak Twice belom nih pake Moving Rabbit Hat gini? 😂✌
📸 @galuh.ramadhani
📽 @talithaelian
•
•
Anyway, get your special price for Moving Rabbit Hat at @hicharis_official 
https://hicharis.net/lytha/drq
#CHARIS #MOVINGRABBITHAT #RABBITHAT #MOVINGHAT #CHARISSTORE #charisAPP @hicharis_official @charis_celeb
When the sun goes down, I glow up ☀️
•
•
•
#clozetteid #vsco #일상 #셀카 #lightroom
Cold fire-