Dunia Zumal

Dunia Zumal Follow

🛡️RA0037398-T
💻Geng @bloggerutara
DM for collaboration or review
http://shopee.com.my/shopeeformen
https://bit.ly/2U88FRO

http://www.bit.ly/TTBiggerValuePlan

2,214 Followers  1,945 Follow

Share Share Share

Alhamdulillah clutch bag baru dah sampai. Mudah nak simpan segala keperluan. Ada ruang untuk duit, kad dan boleh letak telefon, powerbank, kunci, perfume dan lain-lain. Nak beli kat mana??? Jom usha dalam @shopee_my #cluthbag #menswallet #men #bag #ShopeeForMen #duniazumal #duniazumaldotcom #bloggerutara #bloggerutaraofficial
Bagi lelaki tiada deodoran dan minyak wangi buat kami tiada keyakinan diri untuk menjalani hari-hari kami. Nak yakin dan segar sepanjang hari kenalah tampil segak, wangi dan hebat! Masalahnya minyak wangi pulak mahal lepas tu kena beli deodoran lagi. Fuh!!! Tapi sekarang Dashing dah gabungkan deodoran dan minyak wangi dalam satu botol semburan!!! Hebat!
Baca selanjutnya di sini
https://www.duniazumal.com/2019/06/tampil-hebat-dengan-dashing-deo-perfume.html

#Dashing #DashingMy #deodorant #perfume #duniazumaldotcom #duniazumal #bloggerutara #bloggerutaraofficial
My lunch, nasi goreng kampung. Kali ketiga datang sini dengan ayah dan mama.
#lunch #jjcm #duniazumal #duniazumaldotcom #bloggerutara #bloggerutaraofficial #foodstagram #foodie #foodporn
Hai orang KL, kite lalu jer 😂

#pakcikbawang
#duniazumal 
#duniazumaldotcom 
#bloggerutaraofficial 
#bloggerutara 
#travel
Aplikasi MMSOS "CAN SAVE YOUR LIFE". Jangan tunggu lagi jom muat turun secara percuma aplikasi
 MMSOS :
👉Sila klik>>http://bit.ly/2mC6Y03 👉Hubungi kami📲 03-6242 4895 .
#MMSOS #mmsossocialmedia #panicbutton
CUBA SEKARANG!!! Tune Talk Value Prepaid Pack 👍😉
Sedap Gilleerr, bleh dpat kan data 50GB* hanya RM48!
So, bleh stream video kegemaran sepanjang hari, setiap hari dgn kecepatan tinggi dan tak perlu risau tak ada data!
Tak Cukup? Korang bleh juga enjoy UNLIMITED Chat, Social media dan Music pass!
Terhad untuk 150,000 pack sahaja. So, Cepat Beli skrang! Nanti putih mata bro!!!
#BiggerValuePlan #SureOne @tunetalk
Duk depan pintu tengok cuaca panas sangat. Tak jadi keluar... #duniazumal #duniazumaldotcom #bloggerutara #bloggerutaraofficial #thisisperlis #disney #marvel #marvelstudio #ootd #snapback #capsnapback
Oiii sahur sudah mau habis laa
Setiap dari kita semestinya mengimpikan sebuah kehidupan yang selesa dan terbaik untuk masa depan anak cucu kita mahupun empayar perniagaan yang telah kita bina dari titik peluh kita. Tapi andai tersalah langkah ianya pasti musnah begitu sahaja. Berita baik! Dr. Azizan Osman melancarkan program Nak Ubah Hidup bagi membantu anda yang mengimpikan kejayaan. Layari https://www.duniazumal.com/2019/05/richworks-mahu-bantu-10000-orang-untuk.html untuk info lanjut. 
#NakUbahHidup #nakubahhidup2019 #azizanosman #drazizanosman #programkeusahawanan #bengkelusahawan #mentorusahawan #mentorjutawan #jutawan
Bila la nak kurus ni???
#selfie #selfiekingkongkepalahotakko #duniazumal #duniazumaldotcom #bloggers #bloggerutara #bloggerutaraofficial
#Repost @afzalsukasuki (@get_repost)
・・・
.
Hari ni aku bermurah hati nak buat giveaway 2 x NCIG Starter Kit (seperti dalam gambar) kepada followers afzalsukasuki 😍
.
Just follow syarat2 ringkas di bawah :
👉Follow IG @afzalsukasuki
👉Follow IG @ncigmy
👉Repost post ni & tag @afzalsukasuki
👉Komen 'Saya Nak' & tag 2 kwn lain di post ni
.
Hadiah 🎁
2 x NCIG Starter Kit set (market price RM150/set)
.
Tarikh tutup pada Ahad, 5 Mei 2019, pukul 11.59 malam. So good luck guys! 😘
.
#ncig #giveaway #contest
Buka satu akaun nyata pertama anda bersama XM dan tuntut bonus $30 secara percuma tanpa sebarang bonus deposit. Mulakan dagangan anda untuk menguji perlaksanaan dan perkhidmatan yang tiada tandingan tanpa sebarang deposit awal yang diperlukan. Ingin menjadi sebahagian daripada komuniti pelabur terbesar di Malaysia? sertai kami SEKARANG!!! bit.ly/2KUP33E

#xmmalaysia #investing #forex