πŸ‘‘ HANS DANIALS πŸ‘‘ // πŸ“JKT

πŸ‘‘ HANS DANIALS πŸ‘‘ // πŸ“JKT Follow

Indonesian by blood, nomadic at heart ❀️
πŸ“·: Olympus OMD EM-10ii
βœ‰οΈ: eatandtreatsindo@gmail.com

http://bit.ly/HansDmp

201,901 Followers  1,091 Follow

Share Share Share

"Hans, ramen paling enak di Tokyo apa sih?"
.
Easy breezy abc, MUTEKIYA RAMEN di Ikebukuro, gw suka ramen yang basenya Tonkotsu, thick, tasty, rich, bold with the most tender thick chasiu and Mutekiya has it all (except thin noodles soalnya their noodle is thicker)! But again, SELERA ya, banyak yang suka Ichiran tapi gw personally kurang suka, bukan karena gak enak, but personally gak sampe wow gimana πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ» #eatandtreats #japan #tokyo #tokyoeats #tokyofood #ramen #ikebukuro
Went to this trending tea shop in Lumine Shinjuku, Alfred Tea Room, which of course specializes in serving tea with dessert pairing. Berhubung super rame dan harus waiting list (dan berujung males) jadinya cuma take away aja bubble tea mereka, skip the Alfred Bubble Milk Tea (not the kind of bubble tea that I like, just very light kayak 70% tea 30% milk while gw personally sukanya tipe KOI/Coco gitu), instead go with the Caramel Milk Tea/Rose Milk Tea for more kick, fragrance and fun πŸ‘ŒπŸ»βœ¨ #eatandtreats #alfredtearoom #bobamilktea #bubbletea #tokyo #shinjuku
Another TOKYO must try, well sebenarnya gak seenak terakhir makan disini sih but still very much worth the visit especially for first timers. Medium rare Gyukatsu that you can further cook for your liking, kalo kuat makan banyak langsung aja ambil set 220 gramnya (2300 yen) udah include soup, rice, spicy cod roe and yam (semacam tales gitu tapi gw gak suka sih tbh) #eatandtreats #tokyo #tokyofood #japan #japanfood #gyukatsu #gyukatsumotomura
Guys minta pendapatnya dong, coba swipe dari tiga foto ini yang menurut kalian paling β€œJepang” tonenya yang mana? 1,2,3 or maybe semuanya? I’ll share the editing recipes on the most voted one! Thank you ❀️❀️❀️ #eatandtreats #eatandtreatsedit #japan #tokyo #winter #february #2018
A Tokyo MUST visit!!! Ini baru yang bahasa Jepangnya ENDUL DESKA! Ikinari Steak (ada beberapa cabang but I went to the one in Ginza). Have heard a lot of good things about this Steak restaurant so I paid a visit and short to say left with this joy in my heart (and tummy)! Disini bisa pilih jenis steak dan ukuran steak yang kalian pengen, I went with their best selling menu (ada di menu kanan atas) dan affordable banget! IDR 160k buat 350 gram steak yang very tender, very well seasoned, and honestly, best paired with rice πŸ€ͺ (upgrade aja ke setnya langsung, beef soupnya juga enak banget) πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ» #eatandtreats #ikinaristeak #tokyoeats #tokyofood #tokyo #japan
It’s so cold here, a bowl of scrumptious freshly made Tonkotsu ramen with chasiu, onsen tamago would help big time πŸ₯’πŸœπŸ‡―πŸ‡΅ #ramen #japan #tokyo #tonkotsuramen
Hayo ngaku, lebih fokus ke bulenya apa ke Sensoji Temple di belakangnya? 🀣
.
.
.
#japan #tokyo #sensojitemple #asakusa
If you happen to around Sensoji, Asakusa area, make a stop to this little Matcha dessert shop called β€œSA WA WA” where they sell various Matcha soft serve and mochi creations and they’re seriously good. The square mochi was spectacular (jiggly, melt in your mouth, properly sweet) and this matcha soft serve was bold (upgraded to the richer version for 500 yen), creamy, perfectly sweet. I know it’s super freezing here but not a reason not to have a good softserve 🍦🍦🍦 #eatandtreats #eatandtreatsjapan #icecream #softserve #matcha
In case your timeline needs a little cute-refreshment: say hello to these cute Hello Kitty pancakes at Hello Kitty Japan 😍😍😍
Valentine at Tokyo Disneysea - part one ❀️❀️❀️
.
.
.
#valentinesday #14022018 #japan #tokyo #tokyodisneysea #disneysea
...at night they illuminate ✨✨✨
.
.
.
#illumination #winterillumination #tokyo #japan #shinjuku #shinjukustation
Karena banyak yang minta review ini juga disini (berhubung baru banget di launching) so here’s my review: I personally will always stick to the original Coke, tapi ini rasa peachnya light, seger, not overly sweet, kayak Coca-Cola dicampur sama Fanta dikit gitu rasanya ✨ #cocacola #cocacolapeach #cokepeach #japan #tokyo