E-commerce Park

E-commerce Park Follow

Cowork Incubator Logistics

http://ecommercepark.se/

308 Followers  511 Follow

Share Share Share

E-commerce Park och ett gäng framstående e-handlare lunchade idag med näringslivsminister Mikael Damberg. Spännande diskussioner om framtidens utmaningar inom e-handel och logistik!
Ikväll handlar e-handelskolan om val av plattform och betallösningar. Föreläsare Hampus Waldemarsons tips: Don't panic, organize! 🐟
I Kvällens E-handelsskola hade Johanna Pettersson som är redaktör på @contentormarketing fokus på marknadsföring och produkttexter 📝 viktigt och inspirerande!
Idag: E-handelsdag tillsammans med Innovationscenter för Landsbygden. @philippe_run från Nerds of Sweden föreläser i Simrishamn om digitala kompetenser!
Dagens tisdaglunch bjöd på en intervju med Azddin Benberkan, grundare av plattformen Quickbutik @startawebshop 
Inspirerande att lyssna på en så driven person som jobbar och tror stenhårt på sin idé. 
Länk till Quickbutik finns i bio 👆🏻
Lunchunderhållning! @nilsson_dan intervjuar Niklas Håkansson på @infcompany om företagets resa där de på ett år gått från att inte ens ha en E-handel till att omsätta 6 miljoner, hur det är att handla med Kina och vilka utmaningar de står inför i höst. Inspirerande! Länk till deras shop finns i vår biografi, kolla in ☝🏻
Idag: lunchföreläsning av briljanta Mikael Ernhake @ernhake från @moobagency om sociala medier - trender och strategi! 📱 
Här är 5 snabba från föreläsningen:
⭐️Var konsekvent med vilken typ av content du postar - dina följare följer dig av en specifik anledning och vill ha ett renodlat flöde.
⭐️Sälj inte! - alla är mätta på reklam och vill ha genuint content (som i sin tur kan leda till sälj).
⭐️Välj 2-3 kanaler som passar din verksamhet och satsa på dom. Du behöver inte finnas överallt, bättre då att vara kvalitativ där du finns.
⭐️Interagera med dina följare/kunder/målgrupp genom likes och kommentarer.
⭐️Ta reda på värdet för dina följare och försök skapa det. Kan vara att skapa motivation för att träna, estetisk inspiration, tips, informativa texter etc. Definiera vad dina följare vill ha!
#Repost @tovefrank (@get_repost)
・・・
En dag på jobbet. Underbara kollegor, hundar, pop up modevisningar och massor av kartonger och fix inför mässan. .
.
Kollegorna @yogia.se (en annorlunda yogashop med fokus på unika produkter) och @kalassmycken (underbara silversmycken för barn) skymtar i videon! Vi sitter alla på @ecommercepark .
.
.
#yogia #kalassmycken #tovefrank #jobb #work #life
📍Camp Ven

Efter lunch sessionen: Women in business

#campven
Förstasidesstoff! Summer Coders som arrangeras hos oss fick en löpsedel på Helsingborgs Dagblad igår. Länken till artikeln finns i biografin 😊☝🏻
Under Almedalsveckan har vår @karstendeppert medverkat i seminarium där han tillsammans med Postnords VD, Icas VD samt politiker från Moderaterna, Socialdemokraterna och Centerpartiet diskuterade logstikens utmaningar och på vilket sätt e-handel är viktigt för Sveriges Framtid. Det pratades även om hur politiken och kommunerna på relevanta sätt kan utveckla e-handel – både på ett lokalt och nationellt plan. 
Karsten deltog också under gårdagen i ett rundabordssamtal tillsammans med vår partner Vinge där de diskuterade inkubatorer och andra satsningar för bättre entreprenörsskap i Sverige. 
Tack Karsten för att du är ute och lyfter fram E-Commerce Park och vad vi gör här i Helsingborgs kommun 🤗
På parkettplats i köket hänger våra partners, friends, hyresgäster, inkubatorsföretag och alumnis från inkubatorn. Tillsammans är vi E-commerce Park❣️