🍏Eiza GreenAppleKu

🍏Eiza GreenAppleKu Follow

❤"Do not ever allow anyone to dull your sparkle"
📧eiza.greenappleku@gmail.com
📽FB/UTube: Eiza GreenAppleKu
🌹Mum of 5 Adorable Kids
#kbba9
Author at

http://www.greenappleku.com/

856 Followers  743 Follow

Share Share Share

Semalam, niat asal nak pinjam joran. Ends up jadi majlis makan besar.  Thanks to @nizmeznin and kak Su sebab belanja kami makan. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan awet muda forever. 😁

#dinner #familymoments 
#nasikandar #curry #foodies 
#greenapplekudotcom #kbba9
#parentingblogger #lifestyleblogger
Selain dijadikan masker pada wajah, 
yogurt juga mengandungi lebih banyak kalsium, vitamin A, tiamina, niasin dan riboflavin daripada susu.  Di samping itu, yogurt juga kaya dengan zat besi, fosforus dan kalium. 
Sedap oii yogurt dari farmfreshmilk
Ada pelbagai pilihan buah-buahan. Korang dah borong?

#yogurt #yogurtfarmfresh 
#greenapplekudotcom #kbba9
#samsungs7 #foodie
Bila Hud cakap, dia takde menda nak main...😑 Ini baru sebahagian dari koleksi harta karun yang ada. 
Sebenarnya bukan masalah takde benda nak main tapi takde rakan sebaya yang nak di ajak berimaginasi. Selalunya Yaya (darjah 5) dan Adam (tingkatan 1) lah yang mama paksa untuk layan kerenah Hud. 
#happymealtoys #toyscollection 
#greenapplekudotcom #kbba9
#mcdonalds #parentingblogger 
#samsung #kids #instapic
No amount of money or success can take the place of time spent with your family.

#lifequotes #familyquotes 
#happymeal #happymealtoys 
#greenapplekudotcom #kbba9
#parentingblogger #lifestyleblogger 
#samsung #familymoments 
#pokemon #pikachu
Sweet dream semua. Semoga mimpi indah. 😍

#magicalholiday #urbandecay 
#holidayhalloffame #settingspray 
#greenapplekudotcom #kbba9
#beautyblogger #lifestyleblogger 
#sephora #cosmetic #beauty
All happiness depends on a leisurely breakfast. 
Breakfast apa tu? 
#buburpuluthitam #malaysianfood 
#malaysiandessert #brownies 
#foodie #foodporn #foodphotography 
#greenapplekudotcom #kbba9
#lifestyleblogger #lifequotes 
#parentingblogger #beautyblogger 
#samsung #instapic
Bila sesekali saka rimau menjelma. Brownies dan Bubur Pulut Hitam in the making. 😋

#brownies #browniessedap 
#homemadebrownies #buburpuluthitam 
#greenapplekudotcom #kbba9
#parentingblogger #lifestyleblogger 
#samsungphotography #samsung
"Hud, tak payah la beli beg sekolah yang mahal. Beli yang biasa-biasa je. Nanti kalau kawan Hud tersuka, macam mana? "Belilah dua. Satu Hud punya, satu untuk kawan Hud." 🤦‍♀️ #backtoschool #preschool
#greenapplekudotcom #kbba9
#parentingblogger #lifestyleblogger 
#beautyblogger #marvelschoolbag 
#samsung #kindergarten
"Mama... Thor!" Hud punya jerit sampai promoter HugoBoss pun terkejut dan tersenyum.

#hugoboss #parfumhugoboss 
#greenapplekudotcom #kbba9
#christmassales #lifestyleblogger 
#beautyblogger #parentingblogger 
#samsung #thor #marvel
Ada permintaan nak tengok before and after guna Mirelle Beauty DD Cushion By Hawa Skincare. 
And ternyata, DD Cushion ni memang cover parut jerawat dan kesan merah yang ada di muka Diyana. Muka mak dia tak banyak sangat cabaran so untuk bersikap adil, aku guna muka Diyana. 
Berbaloilah kalau korang nak beli DD Cushion by @mirellebeautyofficial ni. Tapi pastikan korang 'prep muka' dahulu. 
#mirellebeauty #ddcushion #mirellebeautyddcushion 
#greenapplekudotcom #kbba9
#beautyblogger #parentingblogger 
#samsung #lifestyleblogger
Salam Jumaat. ❤

#LifeQuote #salamjumaat 
#art #colouroflife 
#greenapplekudotcom #kbba9
Brightening Serum dan DD Cushion Mirelle Beauty dari Hawa Skincare. Best ke tak? 
@mirellebeautyofficial
https://www.greenappleku.com/2018/11/mirelle-beauty-dd-cushion-dan.html?m=1

#serum #ddcushion #mirellebeauty 
#brighteningserum #hawaskincare 
#greenapplekudotcom #kbba9
#beautyblogger #lifestyleblogger 
#cosmetics #samsung