Eläinklinikka Tervet

Eläinklinikka Tervet Follow

http://www.tervet.fi/

217 Followers  31 Follow

Share Share Share

Kivat uudet työkengät ja pirtsakat sukat. Me syödään nyt nää nauhat!
Myös hevosten hampaita voidaan tutkia röntgenkuvauksella. Tältä potilaalta oli jo poistettu kaksi etuhammasta EOTRH sairauden vuoksi ja kontrollikäynnillä todettiin yksi murtunut hammas (päälle päin normaali) ja yksi josta juuret syöpyneet ja nämä kipeät hampaat poistettiin.
Royal Canin ruokien loppuunmyyntiale -30% 
Mm kissojen munuaisruokaa, koirien laihdutusruokaa, mobility-ruokaa (hyvä metsästyskauden ruoka ja tukihoito) ja 11-25 kg pentujen ruokaa varastossa. Tervetuloa ostoksille ja tekemään tilaa uusille Specific tuotteille.
Pennuntuoksuinen työpäivä venähti alkuillan puolelle kun näiden kullannuppujen velipoika viihtyi emon masussa turhan hyvin. Urhoollinen emo oli upea saksanmetsästysterrieri. Loppu hyvin kaikki hyvin äiti #koirat #tervet #metsästyskoirat
Loppukävelyt, hikistä hommaa muutenkin juosta tähystin nenässä, saatikka näillä helteillä ☀
Ensimmäinen etappi hammashankkeesta saatu päätökseen, pieneläinten hammashoidot jatkossa valvotussa inhalaatioanestesiassa, uuudella hoitoyksiköllä ja tarvittaessa röntgenkuvien kanssa! Tämän kunniaksi hammaskivenpoiston yhteydessä koko suun röntgenkuvaus -50% eli 40€ (norm. 80€). Tarjous voimassa heinäkuun loppuun.
Remonttihommia, pölisee :)
Uusi nettiajanvarauksemme on käytössä, käy testaamassa.
Oppimassa
Nahkalämpöä lumen keskelle tarjoili Bea-sfinx pentu. 
15.-16.3. klinikka suljettu, nettiajanvaraus avoinna 24/7
Mastiffineule päällä ei tule unien jälkeen vilu #tervet #lonkkakuvat