Ema Johari

Ema Johari Follow

Parenting Blogger | Lifestyle Blogger | Review
Team @kelabbloggerbenashaari
#KelabBloggerBenAshaari #kbba9
💌ema7044@gmail.com
Entry Terkini
👇👇👇

https://emarieys.com/

2,367 Followers  4,432 Follow

Share Share Share

Ingat senang ke nak ambil gambar family bila tak ada tripod dan remote😆.
.
https://emarieys.com/kellies-castle-batu-gajah-ipoh-sebuah-bangunan-istana-lama/
.
#kbba9 #kelabbloggerbenashaari #emarieysdotcom #lifestyle #parenting #travel #ematravelogue #blogger #malaysianblogger
https://emarieys.com/tiket-masuk-ke-puteri-harbour-di-johor-bahru/
.
#kbba9 #kelabbloggerbenashaari #emarieysdotcom #event #puteriharbour #funescapadejohor #phxfunescape
Macam kartun pun ada. Masuk hari ke-5 duk cari pas kerja..give up, pagi tadi pergi balai buat report utk bagi kat opis dan buat pas lain. Elok report setel, sekali member opis call pas dah jumpa.. Jumpa mana? Jumpa bilik pegawai nama En Taj yang  anak prank minggu lepas. Aduhaiii, lega dah jumpa... Kalau tidak 3 pas hilang semua. 😆😆
.
#kbba9 #kelabbloggerbenashaari #emarieysdotcom #lifestyle #parenting #kerja #like4likes #blogger #lifestyleblogger #parentingblogger #ilovemyjob
Tak sempat nak melawat TKP di hospital, ke rumah lah kita pergi. Moga cepat sembuh puan. .
#kbba9 #kelabbloggerbenashaari #emarieysdotcom #lifestyle #parenting #like4likes
Rambut ayah Ayra dah tak berbau  lagi.
.
https://emarieys.com/syampu-cadeau-anti-kelemumur-dan-rambut-gugur/
.
#kbba9 #kelabbloggerbenashaari #emarieysdotcom #lifestyle #parenting #parentingblogger #like4likes #lifestyleblogger #cadeau
Kronik sangat masalah kulit kepala Mr Ery ni. Dah jumpa solution dia. Baca kat blog.
.
https://emarieys.com/syampu-cadeau-anti-kelemumur-dan-rambut-gugur/
.
#kbba9 #kelabbloggerbenashaari #emarieysdotcom #lifestyle #parenting #beauty #syampu
#cadeau
Dah² pergi baca kat blog emarieys tu.
.
https://emarieys.com/lavida-homestay-di-ipoh-kepunyaan-dato-seri-vida-dsv/
.
@lavidahomestay
.
#kbba9 #kelabbloggerbenashaari #emarieysdotcom #lifestyle #parenting #like4likes #blogger #lifestyleblogger #parentingblogger
Bila ko dengan partner pantang nampak kamera😄😄
.
. 
#kbba9 #kelabbloggerbenashaari #emarieysdotcom #lifestyle #parenting #kerja #majlisapreasiasi #bloggermalaysia #malaysianblogger
TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI. TUAH ISTERI, SUAMI DI SISI 😄.
.
Hadiah apakah?
.
#kbba9 #kelabbloggerbenashaari #emarieysdotcom #lifestyle #parenting #kerja #cabutanbertuah #majlisapreasiasi
#Repost @datoserivida
• • •
Satu Famili happy dan enjoy bercuti bersama keluarga di Lavida Homestay... Menginap di Lavida Homestay satu pengalaman berkumpul bersama keluarga eratkan ukhwah bersama maka keberkatan ada😘...amin

Memang ketenangan dapat dirasai ibarat taman syurgawi inspirasi dari Diva Lavida muahhhh

Anda bila lagi ....👈
Jom cepat booking jangan biar cuti sekolah habis mcm tu je...
Bawa anak anak bawa famili besar... Wassap ☎️☎️☎️☎️ sis Aida & lia utk booking dan info detail .. rate% special sape yg booking awal... www.wassap.my/60162242808/
www.wassap.my/60168851767/

@lavidahomestay

https://www.facebook.com/Lavida-Homestay-341224976631892/ #datoserivida
Kedai spek yang pernah viral kat page rizal hakimm tu betul ke tak betul?.
.
. https://emarieys.com/kedai-cermin-mata-murah-viral-di-page-rizal-hakimm-tuuuuu/
.
.
#kbba9 #kelabbloggerbenashaari #emarieysdotcom #lifestyle #parenting #blogger #malaysianblogger #kedaicerminmatamurah
First time menginap homestay yang sangat selesa dan rasa kemewahan... Tunggu edit video dan gambar yer uolls..nanti aku share... Manalah tahu dapat stay lavida homestay yang lain pula...Tq Dato'😉
.
.
Follow FB Lavida Homestay
Follow IG @lavidahomestay
.
.
#kbba9
#emarieysdotcom 
#lifestyle 
#like4likes 
#lifestyleblogger 
#parentingblogger 
#quputeh 
#pamoga
#lavidahomestay 
#vidahomestay