Em home

Em home Follow

Välkommen! Här delar vi med oss av inspiration och nyheter för ditt hem. Tagga dina bilder på em home-favoriter med #mittemhome

http://emhome.se/

2,388 Followers  118 Follow

Share Share Share

Inspireras med oss från vårt besök på @formex.se ➡️ se stories! 
#emhome #formex #housedoctor #globenlightning
Koster är en klassisk serie i hög kvalitet och arbetade detaljer som passar perfekt in i våra skandinaviska hem. Med sin gedigna utformning och traditionella drag blir det möbler du kan leva med länge. Möbelserien innehåller ett flertal varianter av matbord samt möbler som vitrinskåp, sideboard, highboard och avlastningsbord. Även soffbord och TV-bänk finns i samma design.

Just nu har vi 15% rabatt på hela serien Koster. Erbjudandet gäller t o m 31/1 2019 och kan ej kombineras.

#emhome #koster #klassiskavitamöbler #matrum #matrumsinspiration #vittmatbord
» REA « 
Satsa på ett klassiskt och högt sängbord till din kontinentalsäng! Wilma är ett sängbord med enkelt och fint formspråk som aldrig blir omodernt.  Finns i flera färger. Du hittar Wilma på vår stora möbelrea!

#emhome #sängbord #sovrum #kontinentalsäng #svartsängbord #sovrumsinspiration
» REA «
Valencia är en modern loungefåtölj i sammet med nätta metallben i svart. Man kan likna sitsen vid en stor vikt kudde, en mysig fåtölj att hänga i! Valencia finns i blått, rött och grått och du hittar den på vår stora möbelrea.

#emhome #fåtölj #sammetsfåtölj #blåfåtölj #sammet #möbelrea
Vi fortsätter att fira Ekens sängar som fyller 80 år! Det här firar vi med 25% rabatt på hela Ekens sängsortiment. Passa på att köpa sängen du alltid drömt om. På bilden syns en Ekens Elegans med huvudgavel Vinge i färg sten.

Erbjudandet gäller t o m 3/3 2019 och kan ej kombineras med andra erbjudanden.
#emhome #ekens #ekenssängar #kontinentalsäng #sänggavel #stoppadsänggavel
» REA « 
Vår stora möbelrea fortsätter och just nu kan du köpa vår fina favoritstol Carmen till ett nedsatt pris! Denna storsäljare finns i fem fina färger och passar perfekt till din matgrupp eller som snygg solitär.

#emhome #pinnstol #karmstol #carmen #stol #matgrupp
» REA « 
Söker du en stor, härlig och riktigt bekväm familjesoffa är Seattle för dig! Här ryms hela familjen och kan mysa länge och väl framför en långfilm. Det beiga tyget ger ett fräscht uttryck i inredningen.

#emhome #hörnsoffa #beigesoffa #vardagsrum #vardagsrumsinspiration
» REA « 
En rosa dröm! Vår kontinentalsäng Österlen i rosa sammet är lyxig 120-säng till ett fantastiskt pris. Du hittar den just nu på vår stora möbelrea!

#emhome #kontinentalsäng #sammetssäng #sammet
» REA « 
Mistral är förvaring du kan ändra, bygga ut och flytta till ett annat rum genom hela livet. Designen är enkel och stilren och håller i många, många år. Mistral förvaringsserie passar i husets alla rum och finns i en uppsjö av färger och utföranden! 
Just nu har vi 20% rabatt på byggbara hyllserien Mistral. Erbjudandet gäller t o m 27/1 2019.

#emhome #förvaring #mistral #byggdinegenhylla #diy #vägghylla
» REA «
En av våra storfavoriter på soffor är den moderna och stilsäkra soffan Trenton. Här i ett snyggt och sobert denim-färgat tyg. Trenton finns i flera utföranden och tyger och du hittar flera av våra varianter på vår stora möbelrea!

#emhome #soffa #blåsoffa #vardagsrum #vardagsrumsinspiration
Våra Montereyskåp är inte bara superbra förvaring utan dessutom riktigt snygga möbler. Det utfrästa harlekinmönstret på dörrarna bidrar till den eleganta touchen. Skåpen finns i tre olika utföranden i antingen grått eller vitt.

#emhome #skåp #sideboard #förvaring #inredningsinspiration
Vi vill passa på att tacka alla våra kunder för det gångna året och hälsa alla följare ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!