EDG

EDG Follow

http://www.edg.mk/

239 Followers  0 Follow

Share Share Share

Наскоро... најдобрата компанија за производство на апарати и материјали за белење на забите Beyond повторно на нашиот пазар ексклузивно кај нас.
За повеќе информации на info@dentalshop.mk
Не постои добра хирургија, а посебно не имплантологија без употреба на добар хируршки конец! Ги очекуваме Вашите нарачки на info@dentalshop.mk
Smile Makeover 
Leader of the project and clinical work by: Aleksandar Trajanoski
Flapless crown lengthening by: Ana Gugushovska
Dental lab EDG edentallab
Најново !!!
Aidite CAM блокови
Дигитализирај се !!!
Vhf•Medit•Exocad•Renfert•AtlasCopco•Nacera•Finotherm
All in one paket (plug&play)
Обезбеден сервис и целосна подршка
MIS implants + MCenter Macedonia + MLab = Digital Dental Implantology
Our daily work... exocad design & print metal 
For all interested contact us at:

ecad@edg.mk
ecadsr@edg.mk
ecadgv@edg.mk

Prices are adjustable and agreeable according quantities & design !!!
Our daily work... exocad design & Full Zr

For all interested contact us at:

ecad@edg.mk
ecadsr@edg.mk
ecadgv@edg.mk

Prices are adjustable and agreeable according quantities & design !!!
Почитувани Стоматолози,

Ве информираме дека стартуваме со нова програма - Хируршки клуч за секој имплант систем. Запомнете - Безбедноста пред се !!! За подетални информации Ве молиме контактирајте не на:

ecad@edg.mk
ecadsr@edg.mk
ecadgv@edg.mk

Ви благодариме на довербата !
Our daily work... exocad design & print PMMA on teeth and MiS implants

For all interested contact us at:

ecad@edg.mk
ecadsr@edg.mk
ecadgv@edg.mk

Prices are adjustable and agreeable according quantities & design !!!
Спремни за утре 👌
Насмевка изработена со личен потпис ✍