Entréskolan i Enköping

Entréskolan i Enköping Follow

Entréskolan i Enköping är en estetisk skola där vi jobbar ämnesintegrerat och kreativt utifrån utifrån varje elevs egna förutsättningar och behov.

https://sms.schoolsoft.se/entreskolan/jsp/public/right_public_studentqueue.jsp?school=enkoping

115 Followers  4 Follow

Share Share Share

• T E M A D A G •
För samtliga elever på skolan utan en estetisk inrikting bjöd dagen på workshops och föreläsning med @hannaharndt91 angående kost och träning 💪🏼 Samtidigt repeterade alla esteter inför morgonens julshow, Merry Mary Christmas ☂️
Under dagen har eleverna i årskurs 9 fått arbeta och diskutera kring ideal och eventuella hinder som kan förekomma i samhället, orsakat av varierande omständigheter. Eleverna var fantastiskt engagerade i dessa frågor och det blev en väldigt lärorik dag med mycket tankar och känslor kring ämnet! #förallaslikavärde ❤️🧡💛💚💙💜
Våra fantastiska nior bjöd på ett underbart luciatåg i morse, svep för bilder bakom kulisserna ✨
Gårdagen bjöd på nobellunch med den obligatoriska utdelningen av nobellpriser! 🥇
Hos årskurs 9 infinner sig ett ”fredagstest” med 5 mattefrågor varje fredag! 📝 .

Tanken bakom är att minska stressen inför kapitlens större prov genom att göra tester till en rutin. Det positiva som medföljer är också att både lärare och elever får chansen att se hur mycket man har lärt sig under tidigare lektioner och vad man behöver träna mer på!
På söndag är det första advent och på skolan är eleverna i full fart med att baka lussebullar 🕯
Kvällens öppet hus blev en lyckad och trevlig tillställning med flera nya ansikten som vi hoppas komma att få se mer av i korridorerna i framtiden! Kvällen bjöd på uppvisningar av de olika estetiska valen, pyssel i bild- och slöjdsalen, presentation av verksamheten av vår rektor och gofika bakat av våra duktiga 9or.

Vi vill ge ett stort tack till alla fantastiska elever och personal för ett otroligt bra arbete som har resultat i att kvällen blev så lyckad, tack!
Imorgon bjuder Entréskolan Enköping in till öppet hus klockan 17:00, välkomna!
Nu har alla nior fått vara i skogen och eldat.
Idag får fröken gå sist när dem minsta ska lära sig 🤩🤩🤩
Dagens åk 6:or fick finare väder att orientera i och inte helt fel väder att invänta dem i heller 🤩