ERC Altafulla - EINA

ERC Altafulla - EINA Follow

ERC d’Altafulla i l’EINA. Amb 5 regidors a @ajuntamentdaltafulla: @jordimolinera, Alba Muntadas, @dfranques, @gemmamaymo i @alcator10.

http://www.esquerra.cat/altafulla

389 Followers  215 Follow

Share Share Share

🔊 El 13 de juliol, vols veure els castells des dels balcons de l'Ajuntament? Posem a disposició 10 places! Mira'ls a l'alçada de l'enxaneta!
📝 Inscriu-te de 9 a 14h a la recepeció, per 📩 correu electrònic aj.altafulla@altanet.org o envia un missatge privat a les xarxes.
👷🏼‍♀️ Avui hem començat a retirar les tanques d’obra de Marquès de Tamarit, feina que s’acabarà de completar durant els propers dies. Dignifiquem, amb petites accions, una de les entrades a Altafulla!

Ara continuem treballant pel desenvolupament urbanistic d’aquest sector i per l’obertura al transit de l’Avinguda Lluís Companys.
‪🏥 Ahir al #PleAltafulla vam aprovar el vot telemàtic en casos de baixes per maternitat, paternitat i malalties greus de regidors/es. D’altres voldrien aprofitar les baixes per alterar el que el poble va votar: protegim el vot del poble i defensem la democràcia! 🗳‬
📌 Aquesta tarda a les 19.00 #PleAltafulla presentem una proposta per permetre el vot telemàtic en casos de maternitat, paternitat i malalties greus. Garantim el dret a la participació política a tots I totes les representants del poble!
Avui a la #DiadaSantJoan de Baix a Mar de Torredembarra teníem 4 regidors castellers republicans i 2 regidores gralleres republicanes. Diferents camises però treballant, des dels governs d’Altafulla i Torredembarra, per un Baix Gaià republicà!
El #GovernRepublicàiDelCanvi ja ha començat! Moltes gràcies a tots i totes! ✌️
Demà els nostres regidors i regidores prenen possessió i votaran a favor d’un #GovernRepublicàiDelCanvi!
Com han estat les negociacions amb els altres partits? Com serà el #GovernRepublicàiDelCanvi? Demà en parlem amb total transparència! 🧐
Amb 28 vots a favor, 0 en contra i cap abstenció, l’Assemblea de l’EINA aprova l’acord de govern 2019-2023 “Compromís plural amb Altafulla: fem un govern republicà i del canvi” amb PSC i @ara.altafulla. ✌️ El proper dimarts a la tarda es farà la presentació pública de l’Acord de govern amb els 7 regidors. Per primera vegada l’Ajuntament d'Altafulla tindrà més dones que homes al govern. ✊

Dijous que ve l’EINA farem un acte de transparència on explicarem com han anat les negociacions amb totes les formacions polítiques. Per democràcia, #LlumiTaquígrafs: com hem arribat a l’acord per fer el govern republicà i del canvi! 🧐
Diumenge, l'assemblea de l’EINA vam celebrar la victòria a les eleccions i va acordar oferir un acord de govern que compleixi amb el nostre programa republicà i de canvi, i que formi un govern altafullenc de confiança i implicació amb el poble.
‪🥰 Diumenge l’EINA vam guanyar amb el suport de 871 altafullencs i altafullenques, obtenint 5 regidors que faran el govern republicà i del canvi al nostre poble. Ara comença tot! Moltes gràcies! ✌️‬
Així és com ens agrada veure la desestacionalització del turisme de platja.
Catamarans i catsy del @cmaltafulla i paddle surf i caiacs a la zona de Tamarit aquests matins són a l'aigua gaudint del sol i del nostre entorn. Tenim ganes de potenciar-ho!
.
.
#Altafulla #platja