Erra Kyra ❤ Diary Online

Erra Kyra ❤ Diary Online Follow

★♡Budak biasa y bercita2 Luarbiasa☆★
Akaun personal #diaryonline #bloggerjakarta #bloggermalaysia
☎:WA +6281210003451
🇲🇾❤🇲🇨|Busineswoman|Blogger|

http://www.errakyra.com/

5,341 Followers  993 Follow

Share Share Share

Alhamdulillah.. for the past, today and future..❤ .
.
. .
#quoteoftheday
#quotee
Rezki.. Bukan hanya berbentuk uang semata..
Tapi rezki kesihatan,ilmu,pengalaman,anak yang taat,suami yang baik soleh ,isteri yang taat, mertua yang solehah,ibu ayah yang soleh solehah juga adalah bentuk rezki besar luarbiasa, kasih sayang Allah yang tak ramai lihat dan syukur...
.
.
.
Terima kasih Tuhan..
.
.
.

#menghitungnikmatTuhan
#agarmakindekatdenganAllah
#makiNbersungguhbaikidiri
#agarmakinbersungguhtaubatselalu
#Alhamdulillah
#errakyradotcom
Alhamdulillahhhhh❤ Ikut berbahagia dear.. Barakallahh💕💓😍😍😘😘 Terharuu.. Tapi lepasnii dia makin jauh jarang jumpa..😭 @dhianypratiwi
.
.
.
.
.
 #bfferrakyra #bffjakarta #sahabatduniaakhirat #Alhamdulillah #marriedlife #errakyradotcom
Eid milad sanah helwah umeyy 😍😍😍😘😘 Surprise sambut awal sehari.. Huhu sbb dah nak balik esoknya😢
.
. 🎂🎊🎉🎈🎁 moga Allah kabulkan semua harapan,doa dan cita2 umey.. Semoga panjang umur, umur barakah d murahkan rezeki dan sentiasa dalam limpah rahmat kasih sayang serta selalu dalam perlindungan Nya.. Amin.. كل عام وانت بالف خير
.
 #Harirayaketiga #lastdayinmalaysia #momanddaughter #withumey #miladumey #9/6 #Alhamdulillah #sungaiserendah #diaryonline #lifestyleblogger #errakyradotcom
Rinduuu ! ❤❤❤ #Harirayaketiga #lastdayinmalaysia #momanddaughter #withumey #Alhamdulillah #sungaiserendah #diaryonline #lifestyleblogger #errakyradotcom
#Harirayaketiga #lastdayinmalaysia #momanddaughter #withumey #Alhamdulillah #sungaiserendah #diaryonline #lifestyleblogger #errakyradotcom
Yukk berwefiee dengan yang bujang2 ni.. Doakan moga depa ni ketemu jodoh yaa..😄 #keluarga
#diaryonline
#Alhamdulillah
#teamrayabangi
#erakyradotcom
Selamat Hari raya ! Anak2, isteri2,somi kite sume ketepi kan dulu.. feeling single mcm dlu jap..😂
First time raya pertama dengan Ayah Umey..Alhamdulillah.. Terima kasih Tuhan..❤ Moga permulaan syawal yang baik setelah menempuh Ramadhan..😭
Disebalik gambar berdua...Kerna pasang timer, so akan wujud drama kaki orang..(orang lalu)😂 dan bini lari2 tak sempat berdiri tegak elok😅 . Allah..
cemass !
.
Kalau tanya siapa ambil kan gambar.. Tripod pendek joby original beli di (BIC CAMERA) Jepun jauh lebih murah dr di Indonesia. 👍 posisi nya di lantai banget kerna kaki nya pendek tapi hasil nya gambar kita akan mudah terlihat tinggi.(faktor point angle*).. So better pakai tripod pendek je dan adjust.mudah,ringan juga dibawa2..nnti selebihnya sharing di blog.Dah rindu sangat ni nak update Vlog dan blog jepun part 2. Tapi sedikit sibuk sekarang.. InsyaAllah moga direzkikan ada waktu dan kerjakan segera..❤💕*tangan dah gatal ni,otak tak duk diam jugaa 😂
.
.
.
Long Cardigan by ERRA KYRA 
@errakyra_catalog . 
#errakyrajapan
#diaryonline
#DEvacation
#tokyojepun
#japan
#travelblogger
#lifestyleblogger
#Alhamdulillah
#errakyradotcom
Kalau kita dah jatuh cinta dengan manusia.. Apa saja demi nya kita sanggup korbankan.. Kita akan selalu "jaga hati" nya.. Begitulah.. Kalau dah cinta Tuhan..
Setiap masa tak jemu minta diampunkan.. Dosa singgah ada aja.. Lalai lupa perkara biasa.. Pahala pula bisa dikira..Walaupun macam mana, pasti berusaha untuk "Jaga hati DIA".. Sebab kita dah jatuh cinta...Terima kasih Allahku..bahagiaku..cintaku..❤ . .
.

Hijab Printed Exclusive Design by : ERRA KYRA

Baju long cardigan ERRA KYRA: bahan ringan, jatuh..sesuai untuk travel juga ada di @Zaheeragallery_official

#ErraKyrajapan
#Alhamdulillah
#DEvacation
#diaryonline
#lifetyleblogger#travelblogger
#errakyradotcom
Terima kasih Tuhan atas nikmat2 mu... Pergi Jepun teringat rindu anak.. Dah jumpa anak.. Teringat rindu Jepun pulak..😂
.
.
.

Hijab Printed Exclusive Design by : ERRA KYRA

Baju long cardigan ERRA KYRA: bahan ringan, jatuh..sesuai untuk travel juga ada di @Zaheeragallery_official
.
.
.  #errakyrajapan 
#diaryonline 
#lifestyleblogger
#Alhamdulillah 
#DEvacation 
#errakyradotcom