Escola Miquel Utrillo

Escola Miquel Utrillo Follow

639 Followers  60 Follow

Share Share Share

A punt de començar Handel and Gretel
Amb la joguina que ens van portar els reis fem equilibris,desenvolupem la destresa manual i retem la gravetat!!! També classifiquem,agrupem,fem correspondències,seriacions i molt més!!!
L’Alexia, l’alumna que tenim en pràctiques, ens ha fet un dòmino de formes amb materials reciclats,ens l’ha regalat i ens ha ensenyat com s’hi juga. Moltes gràcies Alexia Serratacó Soler!!!
Un jardiner ens va donar unes branques amb dàtils.A l’ambient de la Natura aquests dies estem separant els dàtils de les branques i mentre fem aixó treballem la motricitat fina.
Per segon any consecutiu , els alumnes de sisè  de  la nostra Escola estan treballant per un gran objectiu, fer una campanya de donació de sang i tot el que cal aprendre i  organitzar per realitzar amb èxit aquesta activitat.
Aquest any com a novetat estem realitzant el projecte conjuntament amb els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Joan Ramon Benaprés, per tal d’unir esforços i coordinar  aspectes metodològics que ens aproparan com a institucions educatives veines. 
Us esperem el dia 17 de gener!!!!!
Ahhh !! I aquest any sense cues👌🏻
Milions de gràcies als nostres pares i mares músics que ens han acompanyat!!!!!