Escola Piaget

Escola Piaget Follow

Escola concertada d'Educació Infantil, Primària i Secundària de Barcelona, El Carmel.
#esperitpiaget

http://www.escolapiaget.cat/

470 Followers  197 Follow

Share Share Share

Ningú s'ho ha volgut perdre! Genial concert avui de la #PiagetRockBand 💚💚💚
#piagetmusic 
#esperitpiaget
Els playmobils seguim treballant les emocions amb el conte de l’Erugueta. Entre tots associem un color per a cada emoció. Que maca ens ha quedat! Per finalizar l’activitat classifiquem les fotos, i compartim amb els companys les propies vivències.
#esperitpiaget
Tercer de primària va visitar la ràdio de Sants! 
A l'Escola vivim molt la ràdio i els nostres alumnes van poder aplicar tot el que han après al Taller de Ràdio fent un directe per a tota Barcelona! Quins locutors!
@sants3radio 
#esperitpiaget 
#passioperlescola
Els de cinquè també van participar en la gran caminada amb la gent gran. Una experiència la mar de maca!
@carmelamunt 
#esperitpiaget
Enguany, els de cinquè han tornat a fer activitats conjuntes amb la gent gran del barri. En aquest cas, ens ha tocat a nosaltres preparar-los uns quants jocs per compartir amb elles.

Ho hem passat tots genial, ha estat molt tendre i divertit alhora i hem mostrat molt de respecte per les iaies que han vingut a gaudir dels nostres jocs.
A la tarda vam fer l'activitat de Line Dance amb la gent gran del barri. Déu n'hi do, quina marxa, la d'aquestes iaies!! @carmelamunt
També vam tenir alumnes premiats als Jocs Florals del @mercatdelcarmel !!!!
💚💚💚
#esperitpiaget 
#SantJordi2019 
#passioperlescola
Per Sant Jordi, a l'Escola vam viure una jornada d'allò més maca. Vam gaudir d'activitats tot el matí i a la tarda es van celebrar els nostres Jocs Florals. Van haver-hi parlaments, teatre, cançons, guanyadors i lletres... moltes lletres!
💚💚💚
#esperitpiaget
#SantJordi2019
Aquests han estat els nostres premiats als Jocs Florals de l'IES Narcís Monturiol!!
Enhorabona a tots, tot un orgull!
💚💚💚
#esperitpiaget 
#passioperlescola 
#SantJordi2019
El Comitè de selecció del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada ens comunica que la nostra producció ATRAPATS ha estat seleccionada per formar part de la Selecció Oficial de la 12a edició del Festival dins de la categoria CENTRES EDUCATIUS!!!!!
🎬💚🎬
#esperitpiaget
#piagetcinema
#passioperlescola
Cinquè va visitar el Museu de la Ciència (@cosmocaixa) per gaudir d'una magnífica classe de mates; després vam visitar (i tocar) el museu de dalt a baix.
💚💚💚
#esperitpiaget
Per observar com augmenta de volum la massa, en afegir-li llevat, a 5è hem fet massa de pizza. Realment, se'ns ha obert la gana... I a casa, qui va voler, va rematar l'experiment... autèntics "pizzeros" i "pizzeres"!
💚💚💚
#esperitpiaget 
#passioperlescola
Si no pots amb l'enemic... aprofita que no hi ha llum per treballar les pintures rupestres!
L'altre dia el barri va despertar sense llum, això no va ser un inconvenient per poder gaudir d'una magnífica sessió d'història!
💚💚💚
#esperitpiaget 
#passioperlescola