Esport Honka

Esport Honka Follow

Ole mukana Hongan Veikkausliigakaudella 2019! Osta kausikorttisi kätevästi Tiketistä ⬇️

https://www.tiketti.fi/esport-honka-2019-kausikortti-tapiolan-urheilupuisto-espoo-lippuja/57820

1,949 Followers  117 Follow

Share Share Share

Hyvän asian puolesta! Tänään vietetään Lapsen oikeuksien päivää. Tämän kunniaksi Honka sekä @srtrcfinland järjestivät futispäivän Friisilän koululle Esport Arenan jalkapallokentällä.

Tarkoituksena on tehdä tulevaisuudessa tiivimpää yhteistyötä Punainen kortti rasismi -hankkeen kanssa.

#meollaanhonka #lastenoikeudet #lapsenoikeuksienpäivä
#80 Demba Savage jatkaa Hongassa myös kaudella 2019. Laitahyökkääjä avasi maalitilinsä kuluneen kauden viimeisessä ottelussa, joten tulevalla Veikkausliigakaudella tulemme varmasti näkemään lisäosumia Dembalta.

Ole mukana Hongan matkassa ostamalla kausikorttisi Tiketistä⤴️Linkki profiilissamme⤴️ #meollaanhonka #Veikkausliiga #EspooLiikkuu
Tim Murray jatkaa Hongassa myös kaudella 2019! Katso maalivahdin haastattelu HonkaTV:stä ➡️📽 Ole Hongan matkassa mukana Veikkausliigakaudella 2019 ja osta kausikorttisi nyt⤴️Suora linkki kausikorttiostoksille profiilissamme⤴️ #meollaanhonka #Veikkausliiga #EspooLiikkuu
Kausi 2018 oli jo Hongalta huikea, mutta tehdään yhdessä Veikkausliigakaudesta 2019 vielä huikeampi! Osta kausikorttisi nyt Tiketistä⤴️Linkki profiilissamme⤴️ #meollaanhonka #Veikkausliiga #espooliikkuu
Hei, kaikki messiin Veikkausliigakaudelle 2019🔥 Mars mars!👏 Osta kausikorttisi kätevästi ennakkoon Tiketistä⤴️ Linkki profiilissamme⤴️ #meollaanhonka #Veikkausliiga #EspooLiikkuu
Urheilulehti valitsi kauden päätteeksi oman Veikkausliigan tähdistökentällisensä. Hongasta mukana ovat upean kauden pelanneet Robert Ivanov, Borjas Martin, sekä Mac Kandji.

#meollaanhonka #Veikkausliiga #urheilulehti
Onnittelut liiganoususta HIFK ja KPV!

Tervetuloa ensi kaudella Tapiolan urheilupuistoon, koska Me Ollaan Honka! 
#meollaanhonka #Veikkausliiga
Esport Hongan pelaajia ja taustoja palkittiin eilen Palloliiton Captain's Ball-gaalassa.

Vuoden poikajoukkueen valmentajaksi valittiin Hongan B-juniorit historialliseen Suomen mestaruuteen luotsannut Riku Paularinne.

Veikkausliigan IS-tähtipelaaja on pelaaja, joka kerää eniten IS-tähtiä kauden aikana. Kaudella 2018 Hongan Borjas Martin keräsi 29 tähteä.

Veikkausliigan vuoden syöttäjä kaudella 2018 on komeat 10 maalisyöyttöä tarjoillut Lucas Kaufmann.

Esport Honka onnittelee!

#meollaanhonka
Esport Hongan Veikkausliigakausi 2018 on nyt virallisesti paketissa. Muutamia otoksia keltamustien päättäjäistilaisuudesta. 
Tästä on hyvä jatkaa kohti vuotta 2019! Ole mukana Esport Hongan matkassa ja osta kausikorttisi jo nyt☝️ Linkki profiilisamme ⤴️ #meollaanhonka
Esport Hongan huoltaja Juha Saavalainen palkittiin eilen Palloliiton kultaisella ansiomerkillä.

Kauden aikana Hongan mediatiimillä ei ole ollut lupaa ottaa miehestä kuvaa, mutta nyt siihen tarjoutui mahdollisuus, ja mediatiimi käytti tilaisuuden hyväkseen – Saavalaisesta saatiin siis vihdoin somemateraalia.

Koko Esport Honka kiittää huoltajaansa todella tärkeästä ja pyyteetömästä työstä!

#meollaanhonka
Esport Hongan uskomaton joukkue kiittää kaikkia Veikkausliigakaudesta 2018! Mieletön taistelu ei aivan riittänyt pronssimitaliin eikä europaikkaan. KuPS vei lopulta ne espoolaisten nenän edestä maalierolla, kun joukkue teki voitto-osuman 88. minuutin kohdalla Ahvenanmaalla.

MeOllaanHonka -henki näkyi joukkueessa läpi kauden ja ensi vuonna nähdään varmasti vielä nälkäisempi Honka niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Nyt ei voi muuta sanoa kuin Me ollaan Honka - päätä pystyyn ja kohti parempaa huomista.

#meollaanhonka #Veikkausliiga #EspooLiikkuu