Esquerra Republicana Barcelona

Esquerra Republicana Barcelona Follow

Instagram oficial d'Esquerra Republicana de Catalunya a Barcelona

http://maragall2019.barcelona/

7,644 Followers  3,974 Follow

Share Share Share

La legislatura comença a caminar. I, ho fa, amb 10 regidors d'ERC, la força més votada a les eleccions.
Des de l'oposició, governarem. Ho farem per la Barcelona ciutat, per la Barcelona país, la Barcelona capital del país i la Barcelona capital de l’Europa que ens espera i ens necessita.
“Vam proposar un lideratge compartit, sense obtenir resposta. Parlem-ne. Però abans, Ada Colau ha de dir no a Valls, i sí a Barcelona. No a Valls, i sí a l’acord amb ERC. No a Valls, i sí a una entesa entre ella i jo”, diu l'@ernest.maragall
@ernest.maragall: "El concepte natural i la lògica dels resultats del #26M és assolir un acord de govern entre @esquerrabcn i @barcelonaencomu. Tant per les coincidències en el sentit de governació de la ciutat com en la defensa dels drets i llibertats"
@ernest.maragall: "Colau només pot ser alcaldessa amb el suport de Valls i Collboni. Acceptarà aquests vots? Ho farà la setmana que acaba el judici de la vergonya? És concebible que estigui pactant govern amb els còmplices d’aquesta vergonya?”
@ernest.maragall: "Proposem a BComú un acord de govern amb una distribució plenament equitativa. Un govern on jo sigui l'alcalde i on Ada Colau tingui un rol de màxim nivell. Mentrestant, obrim un parèntesi en la negociació a l'espera que els comuns es defineixin"
@ernest.maragall a @objetivolasexta: "ERC ha ganado el #26M en Barcelona con un resultado histórico. Queremos gobernar para el 100% de la ciudadanía. Un gobierno progresista y que se comprometa con la libertad y la democracia, como @barcelonaencomu también ha expresado"
@ernest.maragall al @faqstv3: "Tenim un plantejament perfectament definit, coherent amb el que hem anat proposant. Estic convençut que Barcelona en Comú també vol entrar-hi. Que Colau té ara una llibertat de decisió més àmplia és evident. Però també la responsabilitza"
"Barcelona, pam a pam. Barcelona, barri a barri". Així vam enfocar el nostre projecte. Agraïts d'haver guanyat a 30 barris de la ciutat, més barris que cap altra candidatura.

Ara, a treballar! #MaragallAlcalde
Ho hem aconseguit! 
#Barcelona és republicana! 
#MaragallAlcalde
Convertim l’esperança en victòria. Aquest diumenge #26M, votem perquè #Barcelona tingui un alcalde independentista, progressista i republicà. 
#MaragallAlcalde2019 
#ReimpulsemBCN
Venim a liderar #Barcelona, la ciutat que va conquerir els carrers, les places, les escoles i que es va expressar amb una potència imparable.

Aquest diumenge ho tornarem a fer. Acompanyeu-nos!

#MaragallAlcalde2019
#ReimpulsemBCN
Ernest Maragall, des del Clot: "Vull ser l’alcalde de Barcelona i vull ser-ho amb totes les conseqüències. Estic preparat per liderar la Barcelona real, insubmisa i crítica”